2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım içini ferah tut hayırlı haberleirin bekliyoruz herşey yolundadır merak etme inşallah cinsiyetini öğrenirsin...

En fazla 1,5 litre içebiliyorum ben de. Daha fazlasını kabul etmiyor midem. Bazen limon sıkıp içiyorum tadı farklı gelsin diye. Ama çok gerekli doktor her gittiğimde bol su iç diyor içmeye çalışıyorum ben de.

canım dikkat et kendine. Bende de düşüyor bazen çok. Rahatladıysan sorun yokgamyoncuiremsu

çıkardıysan rahatlarsın canım. baklanın en fazla 1 gun falan beklemişini yiyebilrsin. hatta mumkunse o bile olmadan aynı gün tüketilmesi lazımmıs. bende çok severım. canım çok ıstedı ablam yaptı ben 2 gun yedım:)
şimdi bıraz yoğurt yıyebılırsen ıyı olur.galeta veye cubuk kraker falanda yersen iyi olur mıden rahatlşar

canım inşlh güzel haberlerle gelirsin cinsiyetinide öğrenirsiiiin hadi gönlünü ferah tut dualarımız seninle

canım içini ferah tut hayırlı haberleirin bekliyoruz herşey yolundadır merak etme inşallah cinsiyetini öğrenirsin...

ınsallah canım ya guzl hbr alıyım bugun ne mıde bulantısı ne tıksınme hıcbırı yok.bıde daha hıssetmıyorum sankı hamıle degılım.

selam kızlar bende su konusunda değilde süt ve balık konusunda sorun yaşıyorummm.. aram onlarla hiç iyi değil ne olacak bilmiyorum ama içmeli ve yemeliyiz hem bebeğimiz için hem kendimiz için.....

bende balık yıyemıyorum canım önceden cok severdım ama şimdi mıdem almıyo tıksınıyorum...allahtan süt konusunda rahatım 2-3 bardak içiyorum günde...bebegımız için içmelıyız zorda olsa

Hadi cnm hayırlı haberlerle gel inşallah. Öyle kötü şeylerde düşünme bakiim klava:

Aman cnm dikkat et. Geçmiş olsun. Çıkartmak rahatlatır ama.

canım inşlh güzel haberlerle gelirsin cinsiyetinide öğrenirsiiiin hadi gönlünü ferah tut dualarımız seninle

cok sagolun dualarınız ıcın bende herkeze edıyorum.kımın duası kabul olur bellı olmaz.gıder ayak rahatladım bıraz

zeynep guzel haberlerle gelırsın ınsallah. bu ara prensesımız çok. belki senınde prensesdır:)

kızlar bakla gebelikte zararlı olabilir mi? yedim ve kendimi iyi hissetmiyorum....

canım bakla gebelikte özellikle uzak durulması gereken şeylerden.. dr.um özellikle uyardı gebelikte zehirleyici toksik etki yaratıyomuş vücutta aman uzak durun... kendini kötü hissetmeye devam edersen kusmaların sürerse filan bence beklemeden dr.unu ara bi sor.... çok geçmiş olsun.. a.s

zeynepcim hayırlı haberler ile gelırsın ınşallah..kendını üzme tatlım herşey yolundadır bebişindir iyidir...bence cınsıyetıde ögreneceksın hadi hayırlısı

az vaktım kaldı hazırlanıyım donunce yazarım gorusmek uzere dıkkat edın kuzulara

az vaktım kaldı hazırlanıyım donunce yazarım gorusmek uzere dıkkat edın kuzulara

canım sıkma canını bak hamilenin duası kabul olur derler... bukadar hamile duasınıda bir arada almak herkesede nasip olmaz sanıyorum.. :) sen içini ferah tut iyi isteki iyi bulasın.... gelir gelmez bize haber ver olurmu cinsiyeti :))) bak bitek sen sıkılıyosun hepimizin içi rahat.. :) ne şanslısın oysaki benimde gebeliğim aynı seninki gibi.. üzülmeyi bırak tadını çıkar bizi çok kıskanan hamile var unutma :)))))

benım sol kasığımdaki agrı yıne sıdedetlendı kızlar.esımı aradım benı doktora gotrsun dıe.doktoru aramıs gelsın ıdrar testı yapalım bı demıs.daha 20sınde yapıldı temızdı ama bakalım.bırazdan gıdıcem.ınsallah bısey yoktur.bebegımde gayet ıyıdır.dua edın bacınıza nolur

kızlar dilekler için sağolun ama hakikaten fena oldum. bakla zehirlenmesi diye birşeyi biliyordum ama bende hiç olmazdı. dr u aradm. kustuysam tehlikesi geçmiştir dedi. madem geçmişinizde yok belki de yemeğin beklemiş olmasından ötürü oldu dedi. dinlenin tekrar kusarsanız arayın dedi.

Canım Allah sakınsın bebeğini onda bişey yoktur. idrar kültürümü bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…