kızlar bırazdan dr gıdıyoruz saat 2de randevum var.gosterırse hem cınsıyetını ogrencez kalbım cıkıcak yerınden heycandan sabah 8de uyandım..bugun 15+4 olmus olması lazım.insallah ıyıdır dua ederken banada edın arkadaslar..hep yazmıstım sankı hamıle degılım hıc bısey hıssetmıyorum dıyo.korkuyorum uzucu bı hbr alıcam dıye..
aman aman kızlar online gelişmeleri iletiyorum resmen ama
çok fena çıkardım. 3 aylık gebeliğimde ilk kez çıkarıyorum. sadece mide bulantısı da değil acayip şeyler hissettim tansiyon gibi.
şimdi rahatladım ama. kesin bir şey yaptı. 3 gün önce pişmişti bu. kayınvalidemden getirmiştim bir tabak
çok fena çıkardım. 3 aylık gebeliğimde ilk kez çıkarıyorum. sadece mide bulantısı da değil acayip şeyler hissettim tansiyon gibi.
şimdi rahatladım ama. kesin bir şey yaptı. 3 gün önce pişmişti bu. kayınvalidemden getirmiştim bir tabak
kızlar bırazdan dr gıdıyoruz saat 2de randevum var.gosterırse hem cınsıyetını ogrencez kalbım cıkıcak yerınden heycandan sabah 8de uyandım..bugun 15+4 olmus olması lazım.insallah ıyıdır dua ederken banada edın arkadaslar..hep yazmıstım sankı hamıle degılım hıc bısey hıssetmıyorum dıyo.korkuyorum uzucu bı hbr alıcam dıye..
canım içini ferah tut hayırlı haberleirin bekliyoruz herşey yolundadır merak etme inşallah cinsiyetini öğrenirsin...
selam kızlar bende su konusunda değilde süt ve balık konusunda sorun yaşıyorummm.. aram onlarla hiç iyi değil ne olacak bilmiyorum ama içmeli ve yemeliyiz hem bebeğimiz için hem kendimiz için.....
canım inşlh güzel haberlerle gelirsin cinsiyetinide öğrenirsiiiin hadi gönlünü ferah tut dualarımız seninle
kızlar bakla gebelikte zararlı olabilir mi? yedim ve kendimi iyi hissetmiyorum....
az vaktım kaldı hazırlanıyım donunce yazarım gorusmek uzere dıkkat edın kuzulara
az vaktım kaldı hazırlanıyım donunce yazarım gorusmek uzere dıkkat edın kuzulara
benım sol kasığımdaki agrı yıne sıdedetlendı kızlar.esımı aradım benı doktora gotrsun dıe.doktoru aramıs gelsın ıdrar testı yapalım bı demıs.daha 20sınde yapıldı temızdı ama bakalım.bırazdan gıdıcem.ınsallah bısey yoktur.bebegımde gayet ıyıdır.dua edın bacınıza nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?