benım sol kasığımdaki agrı yıne sıdedetlendı kızlar.esımı aradım benı doktora gotrsun dıe.doktoru aramıs gelsın ıdrar testı yapalım bı demıs.daha 20sınde yapıldı temızdı ama bakalım.bırazdan gıdıcem.ınsallah bısey yoktur.bebegımde gayet ıyıdır.dua edın bacınıza nolur
benım sol kasığımdaki agrı yıne sıdedetlendı kızlar.esımı aradım benı doktora gotrsun dıe.doktoru aramıs gelsın ıdrar testı yapalım bı demıs.daha 20sınde yapıldı temızdı ama bakalım.bırazdan gıdıcem.ınsallah bısey yoktur.bebegımde gayet ıyıdır.dua edın bacınıza nolur
kızlar dilekler için sağolun ama hakikaten fena oldum. bakla zehirlenmesi diye birşeyi biliyordum ama bende hiç olmazdı. dr u aradm. kustuysam tehlikesi geçmiştir dedi. madem geçmişinizde yok belki de yemeğin beklemiş olmasından ötürü oldu dedi. dinlenin tekrar kusarsanız arayın dedi.
saol bacım sana dapeticim sana da geçmiş olsun...
Canım Allah sakınsın bebeğini onda bişey yoktur. idrar kültürümü bakıyor?
saol bacım sana da
ınsallah meryemım ya.evet ıdrar testı yapcakmıs.esım telde durumu anlatınca oyle demıs.evelsı geceden berı ıcın ıcın agrıo.hatta bazen sıddetlenıo mınoset ıcıom banamısın demıo.korktum.bı gıdım bakım rabbım yuzumu guldursun
kızlar çıkmadan önce benim albümüme bir bakar mısınız. sabah gülcan söyledi galiba resim isteriz diye. maşallah diye diye bakın olur mu :) fotolara tıklayınca büyüyor...
kızlar çıkmadan önce benim albümüme bir bakar mısınız. sabah gülcan söyledi galiba resim isteriz diye. maşallah diye diye bakın olur mu :) fotolara tıklayınca büyüyor...
ınsallah canım ya guzl hbr alıyım bugun ne mıde bulantısı ne tıksınme hıcbırı yok.bıde daha hıssetmıyorum sankı hamıle degılım.
ınsallah canım ya guzl hbr alıyım bugun ne mıde bulantısı ne tıksınme hıcbırı yok.bıde daha hıssetmıyorum sankı hamıle degılım.
bende öyle oluyordu ama doktor çok güzel hamilleliğin dedi içini ferah tut bünyesel bir durum bu
buket ciğim kasık ağrılarım benimde var çok doktora dedim hamile olabilir misin dedi normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?