2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım cok geçmiş olsun inş. temız cıkar sonuçlrarın dualarımız sızınle :Saruboceq::Saruboceq:

Cnm bnm geçmiş olsun. Hadi hayırlı haberlerle gel sende. Ayyy noluyo yaz nazarmı değdi topiğimize :çok üzgünüm:

Ya cnm ben hiç bilmiyordum baklanın böyle bir zararı olduğunu. Bende yapıp yemek istiyordum. Artık yapamam bu durumda

peticim sana da geçmiş olsun...
saol bacım sana da

Canım Allah sakınsın bebeğini onda bişey yoktur. idrar kültürümü bakıyor?

ınsallah meryemım ya.evet ıdrar testı yapcakmıs.esım telde durumu anlatınca oyle demıs.evelsı geceden berı ıcın ıcın agrıo.hatta bazen sıddetlenıo mınoset ıcıom banamısın demıo.korktum.bı gıdım bakım rabbım yuzumu guldursun

kızlar çıkmadan önce benim albümüme bir bakar mısınız. sabah gülcan söyledi galiba resim isteriz diye. maşallah diye diye bakın olur mu :) fotolara tıklayınca büyüyor...

amın canım allah yuzunu guldursun

kızlar çıkmadan önce benim albümüme bir bakar mısınız. sabah gülcan söyledi galiba resim isteriz diye. maşallah diye diye bakın olur mu :) fotolara tıklayınca büyüyor...

Maşallah canımm. ayy bunları izlemek daha bir hoştur. Allah nazarlardan sakınsın

kızlar ikiz olduğunu ilk duyduğumda nereden bulacağız biz o kadar sevgiyi diyordum. şimdi nerelere sığdıracağız biz bu kadar sevgiyi diyorum. :)

kizlar bendede arada bu kasik agrilari oluyor birden oturup kalktigim zaman oluyor ben de korkmaya basladim normal birseymi bilmiyorum persembe doktora gidecem bende endiselenmeye basladim. sanirim hamilelik psikolojisi. hareketlerinide daha hissetmedigim icin hep icimde bi korku var. off ya keske evde ultrason olsa ne güzel ,meraklaninca hemen bakardik dimi. tvde satis yapanlar bunuda düsünüp ufak bi alet koysalar ya bizler icin :)

ınsallah canım ya guzl hbr alıyım bugun ne mıde bulantısı ne tıksınme hıcbırı yok.bıde daha hıssetmıyorum sankı hamıle degılım.

bende öyle oluyordu ama doktor çok güzel hamilleliğin dedi içini ferah tut bünyesel bir durum bu

buket ciğim kasık ağrılarım benimde var çok doktora dedim hamile olabilir misin dedi normal yani

bende öyle oluyordu ama doktor çok güzel hamilleliğin dedi içini ferah tut bünyesel bir durum bu

canim ben 15. haftayi bitiriyorum ve hicbiseyden tiksinmedim bencede bu bünye ile alakali dislerimi fircalamak biraz zor geliyor o tiksinmek sayilirmi bilmiyorum o diger insanlardada oluyor diye biliyorum. bencede bi sorun yoktur icini ferah tut.

diseti kanamalariniz varmi ? ben dün dis doktorundaydim hamilelik döneminde cogu kisinin olabiliyor dedi.bi jel verdi. bide 1 ay sonra dolgu yaptirmak icin randevu aldim. bebege bir zarari olmuyormus 4. 5. aylarda siz nasil bakiyorsunuz bu duruma bana mantikli geldi. sizce yaptirayimmi kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…