diseti kanamalariniz varmi ? ben dün dis doktorundaydim hamilelik döneminde cogu kisinin olabiliyor dedi.bi jel verdi. bide 1 ay sonra dolgu yaptirmak icin randevu aldim. bebege bir zarari olmuyormus 4. 5. aylarda siz nasil bakiyorsunuz bu duruma bana mantikli geldi. sizce yaptirayimmi kizlar.
bu haftalarda kasık ağrıları daha da artabilir artık iyice büyüyorlar....
herkeze selamlar.bebisler nasıl acaba bugun.hepinizin saglıgı yerındedır umarım.
hamdolsun cnm sen nasılsın???????????
bircan canım sende haftaya çarşamba gidiceksin inşallah gösterirler saklamazlar bizden kendilerini
gerinirken en azından bacaklarını topla yukarıya doğru .ben öyle yapıyorumAllah'a emanet tabi.iyidir canım sen merak etme zaten artık o tehlıkelı dönemlerıde atlattık.herşey yolundadır biz kendımız kasıyoz aslında.
dün konuşulduya gerınmek tehlıkelı falan allahım gerınemıyomda şimdi...çok bılmekte iii değil....
aynen yaa.hemen almaya müsaitim hemen.umarım çok almayız ya ne diyim bacım sonrasındada veririz sağlıkla inşallah hemencecik fazla kilolarımızı hepimiz sağlıkla.ahhh ayfercım bılmez mıyım valla benımde ömrümün yarısı rejım yapmakla geçti....2 ay toktum 2 ay açtım.bunyem zaten kılo almaya musaitti....aralıkta ben ızmıre geldım herkes benı hamıle sanmıştı.okadar kılo alınca....malum olmuş demekkı
ya bende pek balık yemiyorum ama ceviz tüket derim.yoğurt ye süt olmuyorsa ve peynir.kivide kalsiyum ve c vitamini imiş canım.marulda yiyin.selam kızlar bende su konusunda değilde süt ve balık konusunda sorun yaşıyorummm.. aram onlarla hiç iyi değil ne olacak bilmiyorum ama içmeli ve yemeliyiz hem bebeğimiz için hem kendimiz için.....
canımcım okudum yazdıklarını geçmişler olsun.bende yeni bakla aldımdı yapacaktım.günlük tüketmek gerekiyor demek ki.kızlar bakla gebelikte zararlı olabilir mi? yedim ve kendimi iyi hissetmiyorum....
güzel haberlerle bekliyoruz canım.prenses geliyo dicen mi bakalımaz vaktım kaldı hazırlanıyım donunce yazarım gorusmek uzere dıkkat edın kuzulara
ay kuşuuum sana ben ne diyim iki gündür düzelmedi benim bacım yaa.üzülürüm yaa.hadi iyi haberle gel inşallah canııımm.benım sol kasığımdaki agrı yıne sıdedetlendı kızlar.esımı aradım benı doktora gotrsun dıe.doktoru aramıs gelsın ıdrar testı yapalım bı demıs.daha 20sınde yapıldı temızdı ama bakalım.bırazdan gıdıcem.ınsallah bısey yoktur.bebegımde gayet ıyıdır.dua edın bacınıza nolur
kızlar çıkmadan önce benim albümüme bir bakar mısınız. sabah gülcan söyledi galiba resim isteriz diye. maşallah diye diye bakın olur mu :) fotolara tıklayınca büyüyor...
Zeynepcim bence bizler biraz kendi kendimize kafamızda kuruyoruz sonra da böyle endişeleniyoruz. Eminimki herşey yolunda.. İyi haberlerini bekliyoruz. Aynı zamanda inşallah bebişin saklamaz da cinsiyetini de öğrenirsin. Bizi haberdar et olur mu canım?
Elacım ve Pembemavi çok geçmiş olsun ikinizi de. Muhtemelen önemli bir durum değildir ikinizin yaşadığı da. İçinizi ferah tutun lütfen. Bu arada Pembemavi sekseniki kere maşallah bebişlerineÇok tatlılar. National Geographic'in olmalıydı ikizler için çektiği bir belgesel var.. İzledin mi daha önce?
Eslemcim Allah dualarını kabul etsin.. Bizim içinde ettiğin için teşekkür ederim ayrıca...
Sad, canım sen randevunu aldın mı? biz sabah 10:00 da doktorda olacağız. Sonrada üçlü testi yaptıracağız. Tabi eve dönüşümüz akşamı bulacaktır..
hadi canım hayırlısı ama 2 li testte bişiy çıkmayınca 3lüde de bişiy çıkmıyormuş
hadi canım hayırlısı ama 2 li testte bişiy çıkmayınca 3lüde de bişiy çıkmıyormuş
İnşallah canımm benimm.
canlarım
ben geldım.ıdrar testım de kan testım de temız cıktı.o yuzden doktor bu hafta bebeğin hızlı buyume donemıne gırmıs olmasına baglıdır kasık agrın dedi.mınosetın ıyı gelmedıgını soyleyınce baska bı ılac yazdı.cok sukur allaha.ınsallah onu kullanınca gecer hemencecik.
Süper bir haber cnm. Geçmiş olsun tekrar kaydirigubbakcemile5
canlarım
ben geldım.ıdrar testım de kan testım de temız cıktı.o yuzden doktor bu hafta bebeğin hızlı buyume donemıne gırmıs olmasına baglıdır kasık agrın dedi.mınosetın ıyı gelmedıgını soyleyınce baska bı ılac yazdı.cok sukur allaha.ınsallah onu kullanınca gecer hemencecik.
yarınmı gidiceksin cnm. İyi çıkıcak eminim ben a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?