2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence yaptır canım diş tedavisinin bir zararı yok eğer yapılmazsa daha kötü

herkeze selamlar.bebisler nasıl acaba bugun.hepinizin saglıgı yerındedır umarım.

bircan canım sende haftaya çarşamba gidiceksin inşallah gösterirler saklamazlar bizden kendilerini

gerinirken en azından bacaklarını topla yukarıya doğru .ben öyle yapıyorumAllah'a emanet tabi.
aynen yaa.hemen almaya müsaitim hemen.umarım çok almayız ya ne diyim bacım sonrasındada veririz sağlıkla inşallah hemencecik fazla kilolarımızı hepimiz sağlıkla.
selam kızlar bende su konusunda değilde süt ve balık konusunda sorun yaşıyorummm.. aram onlarla hiç iyi değil ne olacak bilmiyorum ama içmeli ve yemeliyiz hem bebeğimiz için hem kendimiz için.....
ya bende pek balık yemiyorum ama ceviz tüket derim.yoğurt ye süt olmuyorsa ve peynir.kivide kalsiyum ve c vitamini imiş canım.marulda yiyin.
kızlar bakla gebelikte zararlı olabilir mi? yedim ve kendimi iyi hissetmiyorum....
canımcım okudum yazdıklarını geçmişler olsun.bende yeni bakla aldımdı yapacaktım.günlük tüketmek gerekiyor demek ki.
az vaktım kaldı hazırlanıyım donunce yazarım gorusmek uzere dıkkat edın kuzulara
güzel haberlerle bekliyoruz canım.prenses geliyo dicen mi bakalım
ay kuşuuum sana ben ne diyim iki gündür düzelmedi benim bacım yaa.üzülürüm yaa.hadi iyi haberle gel inşallah canııımm.
kızlar çıkmadan önce benim albümüme bir bakar mısınız. sabah gülcan söyledi galiba resim isteriz diye. maşallah diye diye bakın olur mu :) fotolara tıklayınca büyüyor...

maşallah kırk bir kere anacım süperler Allah nazardan saklasın sağlıkla gelsinler inşallahhh.

Zeynepcim bence bizler biraz kendi kendimize kafamızda kuruyoruz sonra da böyle endişeleniyoruz. Eminimki herşey yolunda.. İyi haberlerini bekliyoruz. Aynı zamanda inşallah bebişin saklamaz da cinsiyetini de öğrenirsin. Bizi haberdar et olur mu canım?

Elacım ve Pembemavi çok geçmiş olsun ikinizi de. Muhtemelen önemli bir durum değildir ikinizin yaşadığı da. İçinizi ferah tutun lütfen. Bu arada Pembemavi sekseniki kere maşallah bebişlerine Çok tatlılar. National Geographic'in olmalıydı ikizler için çektiği bir belgesel var.. İzledin mi daha önce?

Eslemcim Allah dualarını kabul etsin.. Bizim içinde ettiğin için teşekkür ederim ayrıca...

Sad, canım sen randevunu aldın mı? biz sabah 10:00 da doktorda olacağız. Sonrada üçlü testi yaptıracağız. Tabi eve dönüşümüz akşamı bulacaktır..

[

canlarım
ben geldım.ıdrar testım de kan testım de temız cıktı.o yuzden doktor bu hafta bebeğin hızlı buyume donemıne gırmıs olmasına baglıdır kasık agrın dedi.mınosetın ıyı gelmedıgını soyleyınce baska bı ılac yazdı.cok sukur allaha.ınsallah onu kullanınca gecer hemencecik.

Süper bir haber cnm. Geçmiş olsun tekrar kaydirigubbakcemile5

Çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun... Umarım tekrar öyle şiddetli ağrıların olmaz...

yarınmı gidiceksin cnm. İyi çıkıcak eminim ben a.s.

Yok canım cumartesi sabahı 10:00'da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…