2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım sen bendende yaratıcısın senınkı yıne saçma sapan şeyler değil daha mantıklı eglenceli ii düşünmüşün... mesala ben tavla oynarken çift gelırse erkek düz gelırse kız ,bu reklam sonsa kız değilse erkek gibi ya benım gibi içinden böle saçma sapan seyler düşünen varmı

hehehe.ay allahım ya.anlatamadıgımın farkına bende vardım:roflol:

selam kızlaaarrr:lepi:ancak gelebildim bugün işlerim çok yoğundu:bbo:
yaa kızlar ben acayip merak ediyom acaba bebişim iyi midir diye...fisfisfis
ben 15+4 oldum maşallah bende ne kusma ne baş dönmesi ne de başka bi şikayet var...
hiç bu kadar rahat bir hamilelik beklemiyodum vallakaydirigubbakcemile3
haftaya 3lü teste gidicem inşallah bebişimi sağlıkla görürüm ve cinsiyetini öğrenirim:Saruboceq:

çok sevindim cnm gözünaydın bebişin nasılmışşş gördünmü???

kızım nassınngg iyi missiingg :) güldüm çok yafff delü kaydirigubbakcemile3

inşallah iyi sonuçlar olur bebeğinde iyidir canım.yapmayın böyle gereksiz evhamlar ya.hem kendinizi hem bebişinizi etkiliyorsunuz.Allah'a sığındık Allah'a emanet yavrularımız.

ohh ne güselll canım şanslısın valla3lü testinde iyi çıkar merak etme sen

petibör canım çok sevindim evet bu hafta bebişler hızlı büyüme zamanı 16 + 17 haftalarında
dilek canım benimde 09:45 dr gidicem ikimizin herşeyi aynı gidiyor satımıza kadar bakalım benim prenses mi yoksa prens mi olcak
bircan benim de eşiminde kan grubu A RH (+) ozaman bebiş ne olucak

çok sevindim cnm gözünaydın bebişin nasılmışşş gördünmü???

yok tulaycım ultrasona gırmedım doktor amelıyattaymıs.ama tanıdık doktora gosterdım sonucları sonra o da telde benım doktora okudu sonucları.hepsı gusel ıste bu hafta hızlı buyume donemıne gırdı ondandır demıs.

ay çok şanlısın bende bu aralar baş dönmesi başladı gibi ama hamdolsun şükrediyorum yine daha neleri var sen de şükret cnm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bacım süpersin

sad saol cnm.bızım senle bebelerımız aynı herhalde haftası.

hay Allah görseydin ne iyi olurdu ama olsun büyüdüğünü öğrenmişsin annesi ne güzellll

ohh ne güselll canım şanslısın valla3lü testinde iyi çıkar merak etme sen

bircan : evet şanslıyım sanırım birasyerimseniben
inşallah iyi çıkar testim teşekkür ederimyerimseniben

ayfer : evet ben biras pimpirikleniyom haklısın evham yapmamak lazımfisfisfis

Hemen hemen aynı saatlerde o zaman doktorda olucaz canım. Belki bakarsın seninde kızın olur. Kan grubuna gelince sizin bebiş elbette A RH+ olacak canım..

canım benım çok gecmiş olsun. şükürler olsun bir sorun olmamasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…