2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan çok tatlı ıkınızınde resmı. görünce düşündüğüm kesınlıkle bebegınız anneye yada babaya benzıyor dıye kesın bişey soylemenecek sekılde ıkınızıde benzeyecek. çünkü sizde anımsatıyorsunuz bırbırınızı

dilek bizim bu hafta sonu tam 4 buçuk hafta olucak oleyyyyy yarıladık valla yolu

Sad, biz seninle aynıydık senin yanlışın var galiba.. 16+4 falandık. Yani
16 hafta dolmuş + 4 gün daha üstüne eklemişiz.

Bircancım maşallah ikinizde çok şekermişsiniz.. Bebişiniz bakalım kimin küçüklüğüne benzeyecek:))

Bende aynı canım tam bilmiyorum yani muhtemelen 1 kg aldım galiba..
Ama yine de emin değilim. Ama ben artık 5. ayımın içerisindeyim.
Ya sen?

ben 15+2 yim cnm bircanla aynıyız biz benim dr um zaten 5 ay dahil 3 kilo verdi yani yavaş yavaş almak iyi bence

dilek bizim bu hafta sonu tam 4 buçuk hafta olucak oleyyyyy yarıladık valla yolu

Evet canım aynen öyle. Ben cumartesi 17'yi doldurucam 18.haftadan gün almaya başlayacağım. Seninde dediğin gibi yarılamaya yakınız ama şöyle düşün
moralini bozmak gibi olmasın ama her ay 28 çekmiyor maalesef...ve gebelik haftası 36 hafta değil.. Ama ben sezeryan düşündüğüm için yani bebeğim 15 gün önce alınacağı için nerdeyse yarıladım diyebilirim:)))

canım yanlısın olmasın.dıleğin senın ve benım satlarımız aynı.satımıza gore 16+6 yız yani.dıleği kızı ıkı gun gerıden gelıo.o yuzden 16+4 dıo o.

bu arada 18.haftayı doldurunca 4.5 aylık oluoruz kızlar.17yi doldurunca dııl yanı

Son düzenleme:
off yaa biz sizin yanınızda çok küçüğüz:) sizinkiler benim oğlumun ablaları abilerimi olacak:)

ohhhh ne güseellll en kıdemli sizlersiniz...bizden önce alıcaksınız bebişleri kucağınıza inş.

bircan siz aynısınız yaa :) bebek her ikinizede benzicek yanii.sana benziyo yok bana benziyo muhabbeti olmaz her ikimizede benziyor dersinis:)

kızlar benim sat 20 kasım ayrıca hesaplayıcıdan da tekrar hesapladım 17+5 eminim dr aynısı 18 hafta gidiyoruz

O zaman iyi gayet iyi gidiyoruz canım öyle değil mi???

tabiii cnm yani son aylardaki hızlı alınan kiloları düşünürsen süperizzz...geçen bi arkadaşım vardı 4.5 aylık hamile 5.5 kilo almış...yani bünye meselesi ama benm bünyem yavaş yavaş alır ve yavaş yavaş verir...ama balık etliyim yani çok zayıf değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…