sad saol cnm.bızım senle bebelerımız aynı herhalde haftası.
dielçim senin kilo durumu nasıl ben daha 1 yada 1.5 kilo aldım yada almadım tuhafım yaaa
Bende aynı canım tam bilmiyorum yani muhtemelen 1 kg aldım galiba..
Ama yine de emin değilim. Ama ben artık 5. ayımın içerisindeyim.
Ya sen?
dilek bizim bu hafta sonu tam 4 buçuk hafta olucak oleyyyyy yarıladık valla yolu
canım yanlısın olmasın.dıleğin senın ve benım satlarımız aynı.satımıza gore 16+6 yız yani.dıleği kızı ıkı gun gerıden gelıo.o yuzden 16+4 dıo o.dilek bizim bu hafta sonu tam 4 buçuk hafta olucak oleyyyyy yarıladık valla yolu
bu arada 18.haftayı doldurunca 4.5 aylık oluoruz kızlar.17yi doldurunca dııl yanıEvet canım aynen öyle. Ben cumartesi 17'yi doldurucam 18.haftadan gün almaya başlayacağım. Seninde dediğin gibi yarılamaya yakınız ama şöyle düşün
moralini bozmak gibi olmasın ama her ay 28 çekmiyor maalesef...ve gebelik haftası 36 hafta değil.. Ama ben sezeryan düşündüğüm için yani bebeğim 15 gün önce alınacağı için nerdeyse yarıladım diyebilirim:)))
ben 15+2 yim cnm bircanla aynıyız biz benim dr um zaten 5 ay dahil 3 kilo verdi yani yavaş yavaş almak iyi bence
Evet canım aynen öyle. Ben cumartesi 17'yi doldurucam 18.haftadan gün almaya başlayacağım. Seninde dediğin gibi yarılamaya yakınız ama şöyle düşün
moralini bozmak gibi olmasın ama her ay 28 çekmiyor maalesef...ve gebelik haftası 36 hafta değil.. Ama ben sezeryan düşündüğüm için yani bebeğim 15 gün önce alınacağı için nerdeyse yarıladım diyebilirim:)))
hatuna bak sadece göbek şişmiş süper valla
O zaman iyi gayet iyi gidiyoruz canım öyle değil mi???
kızlar benim sat 20 kasım ayrıca hesaplayıcıdan da tekrar hesapladım 17+5 eminim dr aynısı 18 hafta gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?