2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu haftaları aylara vurunca iş karışıyo benım görüşüyom
hı bıde arkadaslar cogu gebelık 40 hafta sürmuyo 36-39 arası %80 doguyo yanı suan 17-16haftalık arkadaslar sizler eylül e kalmadan dogurursunuz

Aynen öyle canım... Beni doğru şekilde ifade etmişsin.:lepi:

kızlar benim sat 20 kasım ayrıca hesaplayıcıdan da tekrar hesapladım 17+5 eminim dr aynısı 18 hafta gidiyoruz

Tatlım senin yanlışın var şimdi doldurduğun haftayı söylüyorsun... 17+5 ise ne olur biliyor musun 18. haftaya değilde, 19. haftaya gidiyor olursun... Yani 17+5 demek. Ben 17 haftayı doldurdum şu an 18. haftamdayım hatta iki gün sonra 19. haftama gireceğim demektir...

ay öyle mi dersin yaa? arkadaşlar sezeryan olunca mı önce alınıyor 15 gün falan? takribi sezeryan gebelik süresi nedir yani?benim 3-4 eylül dedi doktor doğum ama bilmiyom ki?ağustos olabilii mi?

dilek söylediğin doğru. jinekoloji.net e girerseniz orada gebelik haftanıza gittiğinizde yanında acıklamıs 14.hafta(13+0-13+6. günler diye)

kızlar benim sat 20 kasım ayrıca hesaplayıcıdan da tekrar hesapladım 17+5 eminim dr aynısı 18 hafta gidiyoruz
canım o zaman zaten sen dılekle benden buyuksun hafta olarak.ama sen suan 18ın ıcındesın.bız de 17nin.
Aynen öyle canım... Beni doğru şekilde ifade etmişsin.:lepi:

bısı dııl cancazım

Bebek her türlü yoğun bakım şartları hazırlandıktan ve uygun koşullar yerine getrildikten sonra sezaryan ile planlı bir şekilde doğurtulur. Vajinal doğumda ise doğum şartların tam uygun olmadığı beklenmedik bir zamanda olabilir. Sezaryanda bebek olgun olduktan hemen sonra (39. haftada) doğurtulur. Doğum eyleminin başlaması beklendiğinde ise gebelik süresi 42. haftaya kadar uzayabilir.
demiş uzmanlar.

Benim bünyemde yavaş kilo alır ama çok hızlı kilo verir. Bu açıdan çok şanslıyım yani..

Bircancım çok teşekkürler canım... Ayrıca kafanız karışmasın yaa biten haftayı söylüyorsun. Yani sen 15+2 olduğuna göre 15 haftayı doldurmuş , 16.haftadan da iki gün almış oluyorsun..

ay öyle mi dersin yaa? arkadaşlar sezeryan olunca mı önce alınıyor 15 gün falan? takribi sezeryan gebelik süresi nedir yani?benim 3-4 eylül dedi doktor doğum ama bilmiyom ki?ağustos olabilii mi?

tabi canım sezeryanda 15 gün önceden alıyorlar bebegin gelışımıne baglı 20 günde olabılır....ya benım bıldıgım gördüğüm öle arkadaslar 36dan sonra her an dogabılır...

emin olamadım valla ela.. tek bildiğim benim oğlum bayramda doğacak. isim bulmazsak bayram koyarız:)

42,haftaya kadar uzayabılır dogru yanı belkı ınanmazsınız benm kardeşim 43 haftanın içinde dogdu.artık zehırlenıp ölüyomuş......ama bunlar istisnalar bence

dilek cnm sen dr dediği haftaya mı söylüyorsun benim dr hesaplayıcıyla aynısını söylüyor

merhabalar bende 15 hafta 4gunluk hamileyım.tarama testini henuz yaptırmadım .nasıl bırsey oldugunu bılen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…