Evet canım aynen öyle. Ben cumartesi 17'yi doldurucam 18.haftadan gün almaya başlayacağım. Seninde dediğin gibi yarılamaya yakınız ama şöyle düşün
moralini bozmak gibi olmasın ama her ay 28 çekmiyor maalesef...ve gebelik haftası 36 hafta değil.. Ama ben sezeryan düşündüğüm için yani bebeğim 15 gün önce alınacağı için nerdeyse yarıladım diyebilirim:)))
canım yanlısın olmasın.dıleğin senın ve benım satlarımız aynı.satımıza gore 16+6 yız yani.dıleği kızı ıkı gun gerıden gelıo.o yuzden 16+4 dıo o.
bu arada 18.haftayı doldurunca 4.5 aylık oluoruz kızlar.17yi doldurunca dııl yanı
kızlar benim sat 20 kasım ayrıca hesaplayıcıdan da tekrar hesapladım 17+5 eminim dr aynısı 18 hafta gidiyoruz
bu haftaları aylara vurunca iş karışıyo benım görüşüyom
hı bıde arkadaslar cogu gebelık 40 hafta sürmuyo 36-39 arası %80 doguyo yanı suan 17-16haftalık arkadaslar sizler eylül e kalmadan dogurursunuz
canım o zaman zaten sen dılekle benden buyuksun hafta olarak.ama sen suan 18ın ıcındesın.bız de 17nin.kızlar benim sat 20 kasım ayrıca hesaplayıcıdan da tekrar hesapladım 17+5 eminim dr aynısı 18 hafta gidiyoruz
Aynen öyle canım... Beni doğru şekilde ifade etmişsin.:lepi:
dilek söylediğin doğru. jinekoloji.net e girerseniz orada gebelik haftanıza gittiğinizde yanında acıklamıs 14.hafta(13+0-13+6. günler diye)
tabiii cnm yani son aylardaki hızlı alınan kiloları düşünürsen süperizzz...geçen bi arkadaşım vardı 4.5 aylık hamile 5.5 kilo almış...yani bünye meselesi ama benm bünyem yavaş yavaş alır ve yavaş yavaş verir...ama balık etliyim yani çok zayıf değilim
ay öyle mi dersin yaa? arkadaşlar sezeryan olunca mı önce alınıyor 15 gün falan? takribi sezeryan gebelik süresi nedir yani?benim 3-4 eylül dedi doktor doğum ama bilmiyom ki?ağustos olabilii mi?
ben de tam tesrı dıe bılıorum:uhm:erkekler 9 ay 10 gun.kızlar 9ayda dıe
Bebek her türlü yoğun bakım şartları hazırlandıktan ve uygun koşullar yerine getrildikten sonra sezaryan ile planlı bir şekilde doğurtulur. Vajinal doğumda ise doğum şartların tam uygun olmadığı beklenmedik bir zamanda olabilir. Sezaryanda bebek olgun olduktan hemen sonra (39. haftada) doğurtulur. Doğum eyleminin başlaması beklendiğinde ise gebelik süresi 42. haftaya kadar uzayabilir.
demiş uzmanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?