2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek cnm sen dr dediği haftaya mı söylüyorsun benim dr hesaplayıcıyla aynısını söylüyor

şimdiye kadar 2 doktora gittim benım doktorlarda aynısını söylüyor.elınde yuvarlak kagıttan bı hesaplayıcı var.mesala daha öncekı gittigimde sordu kaç haftalıksın diye 10+6 dım.11 haftalıgım dedim ben.hesapladı kendı 10 haftalıksın dedi.

merhabalar bende 15 hafta 4gunluk hamileyım.tarama testini henuz yaptırmadım .nasıl bırsey oldugunu bılen varmı

canım eger ikili testi diyosan ultrasonda bebegin ense kalınlıgını ölçüp kan alıyolar iki değeri karşılaştırıyolar. bebegin sakat olma olasılıgına bakıyolar...üçlüde galıba sadece kan testiymiş...

pembemavi ciğim bende aynı durumdayım günde 20 kez izliyorum o kadar hareketli ki yüzüyor sanki bayıldım miniğim benim

o konuda da haklısın canım dua edelımde hepimizin bebişleri uslu olsun
inşallah canım. anne gazsız olursa bebekte gazsız olurmus. gaz sorunu olmazsa çok sorunlu bır bebek olmaz diye düşünüyorum. sinameki çayı içmek lazımmıs hergun 1 bardak. ben baslıycam buna yakında

inşallah canım. anne gazsız olursa bebekte gazsız olurmus. gaz sorunu olmazsa çok sorunlu bır bebek olmaz diye düşünüyorum. sinameki çayı içmek lazımmıs hergun 1 bardak. ben baslıycam buna yakında

msms sakın içme sinameki çok ağır bir bitki araştır ve doktoruna sor mutlaka normalde bile avrupa da diet çaylardan çıkartıldı bağırsaklardaki iyi bakterileri falan atıyormuş lütfen doktoruna danış

bi saniyeee bi saniyeee sinameki ishal yapıyor form çayları va ya.... onlarla aynı
ben 3 aydır ağzıma sürmedim sana kim dedi kardeş?

bana sorarsanız arkadaslar sinameki otu hıc saglıklı bırsey deyıl sakın ıcmeyın.hem kendı saglıgnız acısından hem cocugun saglıgı acısından.bagırsakları asırı bozar.ben hıc tavsıye etmıyorum:çok üzgünüm::klava:

aşırı kabızalara bile bir hafta öneriyorlar gebelikte ise hiç önerilmiyor aman içmeyin ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…