dilek cnm sen dr dediği haftaya mı söylüyorsun benim dr hesaplayıcıyla aynısını söylüyor
merhabalar bende 15 hafta 4gunluk hamileyım.tarama testini henuz yaptırmadım .nasıl bırsey oldugunu bılen varmı
bende petibör dediği gibi biliyorum cnm erkekler daha fazla kalıyor anne karnında
hııımmmmm40. defa aynı 55 saniyelik videoyu izliyorum. bilin bakalım ne videosu
evet bayan doğru bildiniz. :) doğunca ne yapacağız kafayı mı yeyeceğiz bilmem.
inşallah canım. anne gazsız olursa bebekte gazsız olurmus. gaz sorunu olmazsa çok sorunlu bır bebek olmaz diye düşünüyorum. sinameki çayı içmek lazımmıs hergun 1 bardak. ben baslıycam buna yakındao konuda da haklısın canım dua edelımde hepimizin bebişleri uslu olsun
kızlar hepinize iyi akşamlar öpülüdünüz kocaman
42. haftayı kız anneleri görebilir. erkek 40 hafta max. diye bılıyorum
hoşgeldin guluzar akşama kadar çene yapıyoruz. :))) hep bekleriz..iyi aksamlar canım.bende dun katıldım daha aranıza.yanı yenı kesfedenlerdenım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
inşallah canım. anne gazsız olursa bebekte gazsız olurmus. gaz sorunu olmazsa çok sorunlu bır bebek olmaz diye düşünüyorum. sinameki çayı içmek lazımmıs hergun 1 bardak. ben baslıycam buna yakında
inşallah canım. anne gazsız olursa bebekte gazsız olurmus. gaz sorunu olmazsa çok sorunlu bır bebek olmaz diye düşünüyorum. sinameki çayı içmek lazımmıs hergun 1 bardak. ben baslıycam buna yakında
msms sakın içme sinameki çok ağır bir bitki araştır ve doktoruna sor mutlaka normalde bile avrupa da diet çaylardan çıkartıldı bağırsaklardaki iyi bakterileri falan atıyormuş lütfen doktoruna danış
iyi aksamlar canım.bende dun katıldım daha aranıza.yanı yenı kesfedenlerdenım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?