2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadasım hamıle ve hergun bır tane içiyormus. bende içmem ama bebeklere bile içiyorlar. bende hamılelıgımden bu yana hiç içmedim bitki çayı falan

kızlar ya boşverin içmeyin böyle çayları bebeğimizi riske atmaya değmez.. bende üşütmüşüm..ilaçta kullanamıyoruz malum.kayınvalidem nane limon kaynatmış içinede koku versin diye çok az kekik katmış..ama içmedim..çünkü doktorum nane limon ve ıhlamurdan başka bişe içme dedi.içersende bana sor öyle iç dedi..ve kesinlikle haberim olsun diye de belirtti:)

rezene cayı bebeklerınde içtiği bir çay. başım çok nagrıyo ısımler karıstı.

iyi aksamlar canım.bende dun katıldım daha aranıza.yanı yenı kesfedenlerdenım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Hoşgeldin canım aramıza. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Aramızda bir İzmirliyi daha görmek gerçekten sevindirici.

Hoşgeldin canım aramıza. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Aramızda bir İzmirliyi daha görmek gerçekten sevindirici.

hosbulduk canım.amin tek dilegim o.benim ilk cocugum dustu.o yuzden bunda cok temkinlıydım.sukur ama sımdıye kadar bır problem yok:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm kızlar nasılsınz bugun az önce ikili tarama testimin sonuçlarını aldım ama daha doktoruma göstermedim...inşallah iyi çıkar...

msms sen benden daha geridesin gün olarak senin cinsiyet hemen nasıl belli oldu cnm?

benide aranıza alırmısınızsenağlama...ekim annesiyim ben aslında ama bişe soruyorumm cevap vermiyorlarr :1no2:....belkii erken doğum olur benimde eylül annesi olabilirmiyimm bendeesenağlamasenağlama

neredennereye hoşgeldin canım üzülme burda herkese cvp vermeye çalışıyoruz elimizden geldigi kadar...senin dogum ne zmaan...

neredennereye hoşgeldin canım üzülme burda herkese cvp vermeye çalışıyoruz elimizden geldigi kadar...senin dogum ne zmaan...
çook teşekkür ederimm beniimmm ekimm 28 beklenen tarihh.....insan ne duygusal oluyo bu dönemde yazarken bile ağlıyorumm...sinirimm çook bozuldu..senağlama. ben 1 haftadır sizi takip ediyorumm...hepinizz çok sıcaksınızzz....benim meleğimin abileri ablaları olsun burdaki melekler...teşekkür ederimm tekrardanna.s.

gel tabiki bildigimiz birseyse yardımci oluruz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

pardon birsey sorucam bu ruh hallerinz falan nereden girip yapıyorsunuz ben yapamadım ya.bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…