2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

guluzar ve nereden nereye hosgeldınız.allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın bebklerınızı.
pembeee daha yatıon mu leyynklava:

yakında bir kaç tane alışveriş merkezi var ama ondan önce bücürük diye bir marka var ya onun mağazasına gittim % 50 diye devasa asmışlar cama. indirim. benim ikiz, cinsiyet bilmiyorum, eylülde doğacak elinizde indirimde bana göre ne var dedim kıza derdimi anlatamadım. ordan bir şey alamadım sonra işte alışveriş merkezine gittim. kocamaaan bir bebe mağazası var: Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
burdan yarım kollu alttan çıtçıtlı atlet aldım. bir pakette 5 tane. 39 idi 26 ya düşmüş nasıl?

Son düzenleme:
guluzar ve neredennereye hoşgeldiniz kızlar aramıza.

Pembecim ciciler çok güzel. shemall danmı aldın?

Son düzenleme:
teşekkür ederim elif. öyle ara renk yok çok fazla malesef. bugüneklediğim resimlere profilimden albümlerime girip bakabilirsiniz... tıklayınca büyüyor...

arkadaslar ben geldım evde degılım.heycandan hemen eve gidemedık dolandık bıraz haber vermek ıcın sabırsızlandım ama.hersey yolunda cok guzeldı masallah hareketlerını ızledık kılosu boyu heseyı normal gıdıyomus.15+4gunluk 134 gr 14 cm veeeee kesınlestı gorduk bız bıle %100kız dedı ayaklarım bır 1 saat yere basmadı.sımdı normale dondum.eve donuncede resmını yollarım teyzelerı cok mutluyuz allah herkeze yasatsın bu sevıncı

Cnımmm gözünaydın. Maşallah bebişine. Bir prenses daha eklendi topiğimize .Hayırlı uğurlu olsunhihoyyyt

sagolun arkadaslar herkez guzel haberler alsın ınsallah herzaman.evet bı kızımız daha oldu topikte saglıkla kucagımıza alalım ınsallah

canım çok şükür geçmiş olsun diyelim merakla bekliyoduk seni... gerçi bişiy yoktu sen kuruntu yaptın biraz ama neyse... :))) asla unutma şu ayrıntıyıki; içini hep rahat tut ve bu güzel gebeliğin tadını çıkartmaya bak.... kızınızla uzun sağlık huzur mutluluk dolu bir ömür geçirin ailecek... sizin için burda birsürü anne dua ettiği gibi onların minik kanatlı melekleride dua etti size... güzel haber kaçınılmazdı yani :)) bidaha ne kendini ne bizi nede minik meleğini böyle korkutucu şeylerle üzme olurmu arkadaşım...... iyi düşün hep böyle iyi bitsin :) :1hug: klava:

ayrıca aramıza yeni katılan guluzar ve neredennereye hoşgeldiniz... hayırlısıyla meleklerinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız işallah....

bembe mavi 12 ci hafta fotolarına baktım cok net gorunuyor bebısın .benım bukadar net deyıldı buaralar tekrar gidecegim bakalım.bebisim nekadar buyumus.allah hayırlısıyla dogurmak nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…