sayfanın en üst sağ köşesindee
benide aranıza alırmısınızsenağlama...ekim annesiyim ben aslında ama bişe soruyorumm cevap vermiyorlarr :1no2:....belkii erken doğum olur benimde eylül annesi olabilirmiyimm bendeesenağlamasenağlama
mozicim yok shemall a gittim joker orada var bir uğra istersen...
arkadaslar ben geldım evde degılım.heycandan hemen eve gidemedık dolandık bıraz haber vermek ıcın sabırsızlandım ama.hersey yolunda cok guzeldı masallah hareketlerını ızledık kılosu boyu heseyı normal gıdıyomus.15+4gunluk 134 gr 14 cm veeeee kesınlestı gorduk bız bıle %100kız dedı ayaklarım bır 1 saat yere basmadı.sımdı normale dondum.eve donuncede resmını yollarım teyzelerı cok mutluyuz allah herkeze yasatsın bu sevıncı
guluzar ve nereden nereye hosgeldınız.allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın bebklerınızı.
pembeee daha yatıon mu leyynklava:
arkadaslar ben geldım evde degılım.heycandan hemen eve gidemedık dolandık bıraz haber vermek ıcın sabırsızlandım ama.hersey yolunda cok guzeldı masallah hareketlerını ızledık kılosu boyu heseyı normal gıdıyomus.15+4gunluk 134 gr 14 cm veeeee kesınlestı gorduk bız bıle %100kız dedı ayaklarım bır 1 saat yere basmadı.sımdı normale dondum.eve donuncede resmını yollarım teyzelerı cok mutluyuz allah herkeze yasatsın bu sevıncı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?