tabi canım sezeryanda 15 gün önceden alıyorlar bebegin gelışımıne baglı 20 günde olabılır....ya benım bıldıgım gördüğüm öle arkadaslar 36dan sonra her an dogabılır...
sağolun arkadaşlar bilgiler için.42. haftayı kız anneleri görebilir. erkek 40 hafta max. diye bılıyorum
bende içiyordum ama doktorum bıraktırdı.düşüğe neden oluyormuş bazı maddeler bu bitki çaylarında aman dikkat.inşallah canım. anne gazsız olursa bebekte gazsız olurmus. gaz sorunu olmazsa çok sorunlu bır bebek olmaz diye düşünüyorum. sinameki çayı içmek lazımmıs hergun 1 bardak. ben baslıycam buna yakında
guluzarcım hoşgeldin.sağlıkla gelsin bebişin inşallah.iyi aksamlar canım.bende dun katıldım daha aranıza.yanı yenı kesfedenlerdenım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
rezene süt verirken çok iyiymiş.inanılmaz arttırıyormuş.arkadaşım diyor ve hep içiyor ama doğumdan sonra.rezene cayı bebeklerınde içtiği bir çay. başım çok nagrıyo ısımler karıstı.
hoşgeldin canım aramıza.sağlıkla gelsin bebişin inşallah.bizim topik başka anam maşallah :)benide aranıza alırmısınızsenağlama...ekim annesiyim ben aslında ama bişe soruyorumm cevap vermiyorlarr :1no2:....belkii erken doğum olur benimde eylül annesi olabilirmiyimm bendeesenağlamasenağlama
arkadaslar ben geldım evde degılım.heycandan hemen eve gidemedık dolandık bıraz haber vermek ıcın sabırsızlandım ama.hersey yolunda cok guzeldı masallah hareketlerını ızledık kılosu boyu heseyı normal gıdıyomus.15+4gunluk 134 gr 14 cm veeeee kesınlestı gorduk bız bıle %100kız dedı ayaklarım bır 1 saat yere basmadı.sımdı normale dondum.eve donuncede resmını yollarım teyzelerı cok mutluyuz allah herkeze yasatsın bu sevıncı
canım çok şükür geçmiş olsun diyelim merakla bekliyoduk seni... gerçi bişiy yoktu sen kuruntu yaptın biraz ama neyse... :))) asla unutma şu ayrıntıyıki; içini hep rahat tut ve bu güzel gebeliğin tadını çıkartmaya bak.... kızınızla uzun sağlık huzur mutluluk dolu bir ömür geçirin ailecek... sizin için burda birsürü anne dua ettiği gibi onların minik kanatlı melekleride dua etti size... güzel haber kaçınılmazdı yani :)) bidaha ne kendini ne bizi nede minik meleğini böyle korkutucu şeylerle üzme olurmu arkadaşım...... iyi düşün hep böyle iyi bitsin :) :1hug:klava:
bu arada arkadaşlar üstünüzden uzak baş ağrısından geberdim resmen.uyudum geçer diye ve zorla yani zor uyuttu ağrı.kalktım hala geçmemişti.midem ekşiyor ve bulanıyor şu anda üff ne kötü yaa.Allah'ım geçsin noluur.kan basıncı mı nedir limon içtim tnasion mu acaba.ooy oy.
arkadaslar ben geldım evde degılım.heycandan hemen eve gidemedık dolandık bıraz haber vermek ıcın sabırsızlandım ama.hersey yolunda cok guzeldı masallah hareketlerını ızledık kılosu boyu heseyı normal gıdıyomus.15+4gunluk 134 gr 14 cm veeeee kesınlestı gorduk bız bıle %100kız dedı ayaklarım bır 1 saat yere basmadı.sımdı normale dondum.eve donuncede resmını yollarım teyzelerı cok mutluyuz allah herkeze yasatsın bu sevıncı
kızlar size günaydın banada iyi geceler:) kaç saatir yazdıklarınızı okuyorum ama maalesef 1575 sayfayı bitiremedim:) ne çok yazmışınız. bende sizin gibi eylül annelerinden olacağım inşallah 15+6 günlük hamileyim.uzun süredir memlekete gittiğim için sizlerle beraber heyecanınızı yaşamaya başlayamamıştım. fakat bundan sonra allahtan birşey olmazsa bende aranızda olacağım. şimdi sizlere bir sorum var. doktora 2 hafta önce gittiğimde bebeğin cinsiyetini öğrenememiştim ve tekrar gitmeme daha 2 hafta var, meraktan ölecem. bebeklerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar cinsiyetiyle birlikte en fazla ne yediklerini yazsalar nasıl olur? cevaplarınızı bekliyorum. ben biraz uyuyayım geliyorum....
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız? herkes iyi mi? ben karar verdim 1 nisanı beklemeyeceğim zaten doktor gün vermedi en son gittiğimde 4-5 hafta sonra gelirsin demişti bu gün arayıp cuma günü öğleden sonraya randevu alıcam
Günaydın sabırsız anne:))) Sağol canım ben iyiyim ya sen nasılsın? Ama senin yerinde olsam bende sabredemezdim bakma sen benim sabırsız falan dediğime ...Bende en az senin kadar merak ediyorum zaten bebişinin cinsiyetini... Cuma gelsin artık yaaaa delikafadulden Hem iş bitsin , hemde bebişlerimizi görelim. Doğrusu ben cmt sabahı görücem ama nasıl olsa farketmez haa cuma haa cmt.
canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..arkadaslar ben geldım evde degılım.heycandan hemen eve gidemedık dolandık bıraz haber vermek ıcın sabırsızlandım ama.hersey yolunda cok guzeldı masallah hareketlerını ızledık kılosu boyu heseyı normal gıdıyomus.15+4gunluk 134 gr 14 cm veeeee kesınlestı gorduk bız bıle %100kız dedı ayaklarım bır 1 saat yere basmadı.sımdı normale dondum.eve donuncede resmını yollarım teyzelerı cok mutluyuz allah herkeze yasatsın bu sevıncı
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız? herkes iyi mi? ben karar verdim 1 nisanı beklemeyeceğim zaten doktor gün vermedi en son gittiğimde 4-5 hafta sonra gelirsin demişti bu gün arayıp cuma günü öğleden sonraya randevu alıcam
Günaydın fıstıklarrrrrrr delikafadulden nabersiniz?
Bircanım heyecanla bekliyorum bende senin doktor kontrolünü. Git valla kıs cuma günü. Zaten 1 nisana ne kaldı dimi.
canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bircan canım dr gün vermediyse bekleme tabı. bu sefer farklı zaten cinsiyet öğreneceksin.
bu arada herkese gunaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?