2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tabi canım sezeryanda 15 gün önceden alıyorlar bebegin gelışımıne baglı 20 günde olabılır....ya benım bıldıgım gördüğüm öle arkadaslar 36dan sonra her an dogabılır...

42. haftayı kız anneleri görebilir. erkek 40 hafta max. diye bılıyorum
sağolun arkadaşlar bilgiler için.
inşallah canım. anne gazsız olursa bebekte gazsız olurmus. gaz sorunu olmazsa çok sorunlu bır bebek olmaz diye düşünüyorum. sinameki çayı içmek lazımmıs hergun 1 bardak. ben baslıycam buna yakında
bende içiyordum ama doktorum bıraktırdı.düşüğe neden oluyormuş bazı maddeler bu bitki çaylarında aman dikkat.
iyi aksamlar canım.bende dun katıldım daha aranıza.yanı yenı kesfedenlerdenım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
guluzarcım hoşgeldin.sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
rezene cayı bebeklerınde içtiği bir çay. başım çok nagrıyo ısımler karıstı.
rezene süt verirken çok iyiymiş.inanılmaz arttırıyormuş.arkadaşım diyor ve hep içiyor ama doğumdan sonra.
benide aranıza alırmısınızsenağlama...ekim annesiyim ben aslında ama bişe soruyorumm cevap vermiyorlarr :1no2:....belkii erken doğum olur benimde eylül annesi olabilirmiyimm bendeesenağlamasenağlama
hoşgeldin canım aramıza.sağlıkla gelsin bebişin inşallah.bizim topik başka anam maşallah :)

canım çok sevindim haberine.hepimiz iyi haberler veririz inşallah.maşalah bebişinedeee.prenses dedimdi amaa.hadi bakalım senin gibi güzel olur inşallahh.

bu arada arkadaşlar üstünüzden uzak baş ağrısından geberdim resmen.uyudum geçer diye ve zorla yani zor uyuttu ağrı.kalktım hala geçmemişti.midem ekşiyor ve bulanıyor şu anda üff ne kötü yaa.Allah'ım geçsin noluur.kan basıncı mı nedir limon içtim tnasion mu acaba.ooy oy.

Nerdennereye , Hoşgeldin tatlım aramıza. Neden üzülmüş bakayım bu ekim anne adayı, kimler üzmüş onu?
Hiç sıkma canım kendini biz burda aile gibiyiz senide elbet aramızda görmekten mutluluk duyarız. İstediğin herşeyi bize sorabilirsin canım...

Zeynepcim nasıl sevindim anlatamam. Gözünaydın canım senin geçmişteki hayal kırıklıklarını da bildiğim için bugün sabah seni öyle endişeli görünce gerçekten korktum ama Allah şükür herşey yolundaymış.. Allah kızını kucağına sağlıkla aldırsın canım.
Allah mutluluğunu hiç bozmasın.. Tebrik ederim canım cinsiyeti içinde...

Ayfercim aynı şeyi pazar günü ben yaşadım , uykudan sonra mide ekşimesi berbat birşey... Pazar günü ben bir kalktım öğle uykusuna yatmıştım, midem seninki gibi berbat yanıyor ve ekşiyor. Hemen geldim eşimin yanına ama beni göreceksin surat beş karış yattım tekrar... Hani küçük çocuklar uykudan kalkınca eziyet ederler yaa,işte bende aynı öyleydim ve bütün gece geçmedi. Umarım seninki bir an önce düzelir canım geçmiş olsun.

geçmişi oku oku bitmedi ne çok şey yazılmış, yazılmışta pembe ,ela , zeynep öyle yazmışınızki canım sıkıldı iyi haberlerinizi okuyuncada oh be dedim, hemen kötüye yoruyosunuz canınızı sıkıyosunuz bidaha yapmayın böyle. pembecim yediklerine dikkat et baklayı bilmiyorum zararlımı diye ama sadece demir yönünden zengin olduğunu biliyorum.elacım kasık ağrıları çok şiddetli değilse normaldir ama kendinide çok yorma, zeynepcim kötü düşüncelerden uzak durrr ve hayırlı olsun prensesin canım. VE kesinlikle bitki çaylarından uzak durun, diğer arkadaşlara da çok selam hepinizi öpüyorum tombişşler..

Kızlarrr harikasınııızzz,Sağlıklı,mutlu bir hamilelik geçirmenizi diliyorum,bazen nostalji yapmak için sizi okuyorum geçen sene bu zamanlar sizinle aynı şeyleri yaşıyor ,hissediyordum,hamilelik çok özel bir dönem,hiç bunalmayın bunun da tadını çıkarın.Siz hamilesiniz aynı zamnda hem şişman hem de çok sevimli olmak ancak bu zamnda mümkün....

Öpüldünüüzz,koca göbüşlü tombullarrr..

amiiinn kızımızla ayy cok tuhaf.bundan sonra hep rahat tutucam.annelerede guzel meleklerınede cok tesekkur ederım benımde dualarım herkezle.

geçmiş olsun canım.bende bu duyguyu yaşadım gerçekten çok kötü birşey.beni yatırmıycak kadar çok ağrıyodu.gece 11 de yeni doğum yapmış arkadaşımı aradım baş ağrısı için doktor sana demişti diye.sağolsun oda söyledi.Minoset içeilirsin dedi.ama doktoruma sormadan cesaret edemedim.Bir de doktoru başın çok ağrıdığı zaman duş al yada saçlarını yıka sonra karanlık bir odada ellerinle başına masaj yaparak uyu demiş.Bunu yaptım ve o kadar iyi geldiki anlatamam.Biz hamişlerin çok ışıklı ortamlarda kalmasıda baş ağrısına neden oluyormuş.

kizlarr sinameki icmeyin sakin!!!rahimde kasilmalara sebep oldugu icin düsük yapabilirsiniz!!bitki caylarini bile dr.unuza danismadan icmeyin lütfen!!bebislerinize dikkat edin!gazli olursak olalim bebeler saglikli olsun yeter..

kızlar size günaydın banada iyi geceler:) kaç saatir yazdıklarınızı okuyorum ama maalesef 1575 sayfayı bitiremedim:) ne çok yazmışınız. bende sizin gibi eylül annelerinden olacağım inşallah 15+6 günlük hamileyim.uzun süredir memlekete gittiğim için sizlerle beraber heyecanınızı yaşamaya başlayamamıştım. fakat bundan sonra allahtan birşey olmazsa bende aranızda olacağım. şimdi sizlere bir sorum var. doktora 2 hafta önce gittiğimde bebeğin cinsiyetini öğrenememiştim ve tekrar gitmeme daha 2 hafta var, meraktan ölecem. bebeklerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar cinsiyetiyle birlikte en fazla ne yediklerini yazsalar nasıl olur? cevaplarınızı bekliyorum. ben biraz uyuyayım geliyorum....

canımmmmmm çok sevindim prensesler çoğaldı tosunları bastırdı kızlar.....

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız? herkes iyi mi? ben karar verdim 1 nisanı beklemeyeceğim zaten doktor gün vermedi en son gittiğimde 4-5 hafta sonra gelirsin demişti bu gün arayıp cuma günü öğleden sonraya randevu alıcam

Günaydın canım sana da.
Öncelikle aramıza hogeldiniz , sefalar getirdiniz.Bebeğini tebrik eder, iyi bir hamilelik
süreci geçirmeni dilerim.Canım aslında cinsiyet pek belirtilere bakmıyor. Sadece eskiden ultrason falan olmadığı için büyüklerimizin uydurduğu şeyler.Mesela benim kızım olacak canım isteyince ekşi, tatlı, tuzlu hiç farketmiyor hepsini yiyorum. İki hafta çok uzun bir zaman değil canım. Yakında öğrenirsin sende...Kendine ve bebişine ii bak.

Günaydın sabırsız anne:))) Sağol canım ben iyiyim ya sen nasılsın? Ama senin yerinde olsam bende sabredemezdim bakma sen benim sabırsız falan dediğime ...Bende en az senin kadar merak ediyorum zaten bebişinin cinsiyetini... Cuma gelsin artık yaaaa delikafadulden Hem iş bitsin , hemde bebişlerimizi görelim. Doğrusu ben cmt sabahı görücem ama nasıl olsa farketmez haa cuma haa cmt.

günaydın kızlar
zeynep canım prenses olucakmış bebişin çok sevindim hayırlısı olsun
bircan canım cuma inşallah bebeşin cinsiyetinide gösterir tabiki banada cumartesi gösterir
çok özledim bebişimi kızlar karnımı tutarak uyuyorum geceleri ona sarılır gibi hissediyorum

günaydın annişler
Zeynep gözün aydın çok sevindim canım, prensesler çoğaldı çok güzel
Bircan canım haklısın bende çatlıyorum git canım inşallah öğrenirsin

Günaydın fıstıklarrrrrrr delikafadulden nabersiniz?

Bircanım heyecanla bekliyorum bende senin doktor kontrolünü. Git valla kıs cuma günü. Zaten 1 nisana ne kaldı dimi.

evet ya cuma olsun hemen tatlışım prensesin yapıyooooooooooooooooooo annesi nazlı kızımız

canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

bircan canım dr gün vermediyse bekleme tabı. bu sefer farklı zaten cinsiyet öğreneceksin.

bu arada herkese gunaydın

Günaydın fıstıklarrrrrrr delikafadulden nabersiniz?

Bircanım heyecanla bekliyorum bende senin doktor kontrolünü. Git valla kıs cuma günü. Zaten 1 nisana ne kaldı dimi.

evet ya herkesi heyecanaldırdım çünkü sabırsızım ya hihi? bence oğlum olcak öyle hissediyorum bu gün ne komikim ya bir gün kız bir gün erkek hissediyorum öğrensemde kurtulsam meraktan

senin prenses yapıyo

canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

bircan canım dr gün vermediyse bekleme tabı. bu sefer farklı zaten cinsiyet öğreneceksin.

bu arada herkese gunaydın

sizinde fikirlerinizi aldıkltan sonra beklemiyeceğim kızlar hepten merak etmeye başaldım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…