2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa evde bi gıram yemek yok
malzemede yok
ben bakkala ordanda manava gidiyorum
benim kuzucuk acıktı, karnımı doyurmam lazım
sonra gelirim, fazla yazmayın, okuyamıyorum sonra :)))))

cnm miden tam olarak doymadığı içinde bulanır sevdiğin şeylerden yemeğe çalışş birazz

saol canım hoş bulduk. aslında haklısın geçmişte büyüklerimizin uydurduğu şeyler ama çok kişiden ekşi tatlı lafını duyunca insan düşünmedende edemiyor:) acaba diye...neyse bakalım bekleyip göreceğiz ne yapalım. bu kadar sabrettik. gerçi erkek kız ne fark eder. sonuçta evlat evlattır. helede 5 yıllık uzun yoldan gelince hiç fark etmez. allah verdi ya gerisi boş.

oncekı gunlerde hıc canım bırsey yemek ıstemıyordu bugun nedense ısthım cok acık sabahtan beri birseyler yiyorum

ben bişey sormak istiyorumm....doktorunuz oluşabilecek çatlaklar için bi krem önerdimii size arkadaşlarr..cildimm çok kuru çok çatlıcam sanırımm...siz şimdiden bi önlem aldınızmı....??

kızlar yaa evde bi gıram yemek yok
malzemede yok
ben bakkala ordanda manava gidiyorum
benim kuzucuk acıktı, karnımı doyurmam lazım
sonra gelirim, fazla yazmayın, okuyamıyorum sonra :)))))

hadi güle güle git yaptıklarından birer tabak almaya gelirim bendeki bu tembellik ne zaman gidecek bilmiyorum 2 gündür aynı yemekleri yiyoruz eve gidince canım kocam hiç bişey demiyo artık ama bu akşam değişik seyler yapmam lazım

Gözlerim yarım kapalı hem çalışıyor hem forumu takip etmeye çalışıyorum canım acayip uykum geldi benim de. Şöyle yatsammm:1shok:

aynen canım ya bide hava kapalı burda yağmurda başaldı içerside karanık nasıl uyku bastı başımda ağrıyor kasığımda

arkadaşlar benimde hamileliğim boyunca midem hiç bulanmadı ama yemek yedikten sonra ağzımda zehir yemiş gibi bir acılık oluyor ve yediğime yiyeceğime pişman oluyorum. 3 aydan sonra geçer belki dedim ama maalesef hâlâ aynı. bunun bir çaresi varmı? sizdede oluyormu?

Sağlıklı olsunda kuzucuğum benim bakalım neymiş annesini bitanesi tosuncuk mu prenses mi? dilek ya sanki bu gün 2 kez bebeğimi hissetim gibi kanat çırpışı gibi

hemen canım, pişince aps ile yollarım birer tabak

NERDENNEREYE hosgeldin canım aramıza bebişini sağlıkla kucagına alırsın inş.
doktorum bana mustelanın çatlak kremini önerdi ama ben henüz baslamadım kreme bebeyağı kullanıyorum şimdilik kremi daha sonraki aylarda başlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…