:1shok::1shok:canım mustela 200 ml ve en fazla 1,bucuk 2 ay gider dediler hergün kullanırsan
:1shok::1shok:
amaannn az gidiyomuşş yaaa
sağol canım, aslında 12. haftamdayken gittiğimde kız demişti.. bakalım kesinleşti mi.. of meraktayım... ya ağda yapacam şimdi... nasıl yapacam onu düşünüyorum... bıktım bu ağda işkencesinden... siz ne yapıyoısunuz...kıyamam canım ya eminim zor oluyordur. yarın güsel haberlerle gelirsin inşallah cinsiyetinide öğrenirsin
sağol canım, aslında 12. haftamdayken gittiğimde kız demişti.. bakalım kesinleşti mi.. of meraktayım... ya ağda yapacam şimdi... nasıl yapacam onu düşünüyorum... bıktım bu ağda işkencesinden... siz ne yapıyoısunuz...
bir de 2 gündür karnım çıktı benim. artık belli oluyor.... ergaorganics krem kullanıyorum.. herkese tavsiye ederim... kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun kalmış
hayırlsı cnm...kesinleşmiştir bence..benimde karnım belli oluyor artık.her gören soruyooo arada çıkan bazı arızalar anlamıyoodelikafadulden....ben epilasyon yapıyorum cnm ağda hiiç beceremem.
selam kızlar küçük bir aradan sonra yine ben geldimm..
deryacım hamileyken gerçekten ders anlatmak çok zor oluyo.. insanın bazen konuşmaya bile hali olmuyo ama napalım idare edicez biraz daha..
off epilasyon çok acıtır canım ya... bu arada sen ne yaptın doktora gittin mi? cinsiyet belli oldu mu?
A. adayı..............Cinsiyet.............H.İlk kilo............şimdiki kilosu
Petibor..............Erkek...............................................................
Msms...............Erkek...............................................................
Dilekakal...........Kız..................................................................
Begum84..........Kız........................53.........................55...........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
Birbelemir........Erkek....................67............................68A. adayı..............Cinsiyet.............H.İlk kilo............şimdiki kilosu
Petibor..............Erkek...............................................................
Msms...............Erkek...............................................................
Dilekakal...........Kız..................................................................
Begum84..........Kız........................53.........................55...........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
kızlar selam;geçen hafta hiç giremedim nete..çünkü kayınvalidemin eve hırsız girmiş..karşı apartmanımda oturuyor..evde ne var ne yok götürmüş o da yetmemiş lcd tv bile gitmiş..iki gündür benim evede alarm takılıyodu evim resmen ayaktaydı toz duman bir yerde neyse dün ablam annem geldi şükür temizlendi ev..birazdan kayınvalideme geçicem gitmeden uğrayım dedim size..yaramazlık yoktur inşallah..
kızlar selam;geçen hafta hiç giremedim nete..çünkü kayınvalidemin eve hırsız girmiş..karşı apartmanımda oturuyor..evde ne var ne yok götürmüş o da yetmemiş lcd tv bile gitmiş..iki gündür benim evede alarm takılıyodu evim resmen ayaktaydı toz duman bir yerde neyse dün ablam annem geldi şükür temizlendi ev..birazdan kayınvalideme geçicem gitmeden uğrayım dedim size..yaramazlık yoktur inşallah..
Neredennereye : Canım 65 T falan galiba bir tüpü ama ancak bir ay yeter..Yani 6. aydan sonra kullanmaya başlasan bile 3 tüp gerekecektir.
Bircancım bende 16. haftadan sonra duymaya başlanabilir. 18. haftadan sonra kesin hissedilir eğer 20. haftaya kadar hiçbirşey hissedilmemişse de kesin bir problem vardır diye okumuştum bir yerde...
bende üç gündür bebişimi hissediyorum sanırım. hareketlerini falan değil ama karnımın içi çok gergin oluyo orda olduğunu hissettiriyo.. birde arada bir damar atması gibi birşeyler hissediyorum ama bebiş değildir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?