aynen canım ya bide hava kapalı burda yağmurda başaldı içerside karanık nasıl uyku bastı başımda ağrıyor kasığımda
hoşbulduukkkkŞeniza.s.nerdennereye hoş geldin tatlım
ben bişey sormak istiyorumm....doktorunuz oluşabilecek çatlaklar için bi krem önerdimii size arkadaşlarr..cildimm çok kuru çok çatlıcam sanırımm...siz şimdiden bi önlem aldınızmı....??
Sağlıklı olsunda kuzucuğum benim bakalım neymiş annesini bitanesi tosuncuk mu prenses mi? dilek ya sanki bu gün 2 kez bebeğimi hissetim gibi kanat çırpışı gibi
iyiyimm çok şüküürr sen nasılsınn bebişş nasılll
hmm anladımm canımm...bende şu anda bebeyağı kullanıyorumm...anneminde benimde cildim çok kuru ..dünn annem çatlaklarını gösterdi şimdiye kadar farketmediğim...sanki ameliyat izi gibii...şaştımm kaldımm:1shok:.....kullandığın ilacı duydumm bende ya lierac yada mustela alacam ama hangisi daha etkili daha karar veremedimm...NERDENNEREYE hosgeldin canım aramıza bebişini sağlıkla kucagına alırsın inş.
doktorum bana mustelanın çatlak kremini önerdi ama ben henüz baslamadım kreme bebeyağı kullanıyorum şimdilik kremi daha sonraki aylarda başlarım diye düşünüyorum
ya ben çatlak işini sormayı unuttum gerçi benim cildim yağlı bebe yağı sürmeye başlıcam üç hafta böyle idare edip gittiğimde sorayım bari ben bir katta dolanıp geleyim çok uzun süre de oturmamak lazım biliyorsunuz kızlar...geliyorum şimdi
Canım bebe yağı kullanıyorum ama doktorum Lierac diye bir krem önermişti. Ama alıp almamakta kararsızım hem çok pahalı hemde sanırım benim göbüş öyle fazla fazla büyümeyecek:))
hmm çokmu pahalıkiii...:uhm:.ne kadarmışşş biliyormusunn
hmm anladımm canımm...bende şu anda bebeyağı kullanıyorumm...anneminde benimde cildim çok kuru ..dünn annem çatlaklarını gösterdi şimdiye kadar farketmediğim...sanki ameliyat izi gibii...şaştımm kaldımm:1shok:.....kullandığın ilacı duydumm bende ya lierac yada mustela alacam ama hangisi daha etkili daha karar veremedimm...
gerçi cildin kurusuna yağlısına bakmıyo bu çatlak....önlem almak gerekiyo bi şekilde...sonuçta o kremde 1 kutu idare eder diye duymuştumm..öyleyse bütçeyide çok sarsmaz diye düşünüyorumevet ya bi çatladıgı zaman görüntüler malesef öle oluyor vallahi etkilerini bilmiyorum hangisi daha iyi diye doktorum kullancaksan mustelayı kullan kullanıpta memnun kalmayan yok dedi piyasa da önerilen fiyat 72 tl ama ellerinde fazla
olan eczaneler varmış 65 tl veririz demişlerdi bana ama kararsızım işte alıp almamakta
kızlar bende bebe yağı kullanıyorum her banyodan sonra normalde sürmek aklıma gelmiyo
selam kızlar, nasılsınız her şey yolunda mı? yarın ben de kontrole gideceğim... merak içerisindeyim.Bir de öğretmen arkadaşlar bu aralar okula nasıl dayanıyorsunuz? Ben sesten ve sinirden kafayı yemek üzereyim. Öğrencilerim de benim zayıflığımdan faydalanıp bunu kullanıyorlar. Bağırmadan susmuyorlar... en anlayışlı olduklarında bile bu defa da herkesin aynı soruyu ayrı ayrı sormasından rahatsız oluyorum.. offf çok tahammülsüzüm ne yapacağım ben((
gerçi cildin kurusuna yağlısına bakmıyo bu çatlak....önlem almak gerekiyo bi şekilde...sonuçta o kremde 1 kutu idare eder diye duymuştumm..öyleyse bütçeyide çok sarsmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?