kızlar selam;geçen hafta hiç giremedim nete..çünkü kayınvalidemin eve hırsız girmiş..karşı apartmanımda oturuyor..evde ne var ne yok götürmüş o da yetmemiş lcd tv bile gitmiş..iki gündür benim evede alarm takılıyodu evim resmen ayaktaydı toz duman bir yerde neyse dün ablam annem geldi şükür temizlendi ev..birazdan kayınvalideme geçicem gitmeden uğrayım dedim size..yaramazlık yoktur inşallah..
kızlar selam;geçen hafta hiç giremedim nete..çünkü kayınvalidemin eve hırsız girmiş..karşı apartmanımda oturuyor..evde ne var ne yok götürmüş o da yetmemiş lcd tv bile gitmiş..iki gündür benim evede alarm takılıyodu evim resmen ayaktaydı toz duman bir yerde neyse dün ablam annem geldi şükür temizlendi ev..birazdan kayınvalideme geçicem gitmeden uğrayım dedim size..yaramazlık yoktur inşallah..
Geçmiş olsun cnm ya. Allah korusun. Bizler iyiyiz sen nasılsın ? Prensesin nasıl?
çok geçmiş olsun canım yaa...
ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın
canim o damar atmasi gibi olan sey bebegin iste:) sende hissediyosun artik.bende 4 gündür hissediyorum oglumu cok tuhaf bi duygu dimi?
sağolun kızlar ben ve kızım zeynep duru da iyi..ya az önce çok ilginç birşey oldu bir anda sanki karnımın içinde dört kere damar attı aceba kızım bana sinyalmi verdi yoksa bana ait bir hareketmiydi çözemedim..
gerçekten mi o o pıt pıtlar bebişime mi ait şimdidelikafaduldendelikafadulden
benim cinsiyetim belli olmadı sol tarafta atıyo sizinki ne tarafta atıyo.. damar atmasına göre cinsiyet tahmini varmış diye duydum da
evet canim o senin bebisinhihoyyyt cok sik olmaz o damar atmasi gibi olan sey.benimki sola yakin ama sag tarafda degil.bebisimin kalbi tam sag kasigimda.kalbini dinlemek icin alet aldikta ordan biliyorum kalbi nerde atiyo.karnin cok ciktimi?sadece ortadan ciktiysa erkek diyolar ama bilmiyorum ne kadar dogru.benim öyle oldu..
Geçmiş olsun canım ya..kayınvaliden gil alt katta falan mı oturuyor nasıl girmiş öyle...
canım bu aletlerin fiyatı ne kadar peki?
benim pıt pıtlarım sola yakın bir yerde atıyo doktor kıza benziyo demişti ama daha cinsiyetimiz kesin değil.. akşam evde yüzük olayını da deneyeyim bakalım ne çıkacak
12. haftada gitmiştim o zaman kız gibi demişti. daha 10 gün var doktora gitmeye acaba bir bahane uydurup gitsem mi şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?