slm canım bende yarın 15+0 olacağım benimde kasık ağrılarım var sanırım bebek büyüyor rahim genişliyor ondan oluyor
iyi akşamlar arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bulantılarım yeni geçti ve çok iştahım açıldı bide bişey sorcam şu sıralar kolayı biraz fazla kaçırdım canım çok çekti napıym bebeğe bi zararı olurmu acaba şimdiden sağolun
๒คl๒öςєğเ๓;5920827 .!.:meraba kızlar nasılsınız?
canımm saol.sende izmirlisin sanırım ben yesılyurttayım sen nerdesin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
A. adayı..............Cinsiyet.............H.İlk kilo............şimdiki kilosu
Petibor..............Erkek...........................63........................60….
Msms...............Erkek...........................52........................53.....
Dilekakal...........Kız..............................54......................54......
Begum84..........Kız........................53.........................55.........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
Karanfil28……Erkek……………52…………………54…….
Mozijiku……..Kız………………67.5……………….66……
Ayfersmu.........Erkek...................79............ ................85........
Kardelen79…..Erkek……………70………………….71……
Ecem84………Kız………………68…………………69……
Birbelemir……Erkek……………67…………………68……
guluzar.........__.....................71........................73A. adayı..............Cinsiyet.............H.İlk kilo............şimdiki kilosu
Petibor..............Erkek...........................63........................60….
Msms...............Erkek...........................52........................53.....
Dilekakal...........Kız..............................54......................54......
Begum84..........Kız........................53.........................55.........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
Karanfil28……Erkek……………52…………………54…….
Mozijiku……..Kız………………67.5……………….66……
Ayfersmu.........Erkek...................79............ ................85........
Kardelen79…..Erkek……………70………………….71……
Ecem84………Kız………………68…………………69……
Birbelemir……Erkek……………67…………………68……
Ooohhh ne güzel bi çok kişi cinsiyetleri öğrenmiş darısı başıma inşallahhhh. 6 nisan da kontrolum vardı dayamadım bu cumartesi başka bir dr.a gitcem randevumu aldım inşallah bende öğrenirim ve benide listeye yazarsınız.
bende daha ogrenemedım cok merak edıyorum bende bu aralr gıdecem ınsallah saglıklı olsunda cınsıyet onemlı deyıl
๒คl๒öςєğเ๓;5920981 .!.:Kızlar bişeyi merak ediyorum
bugun 13+5 günlüğüm
bu haftalarda bebegin hareketleri hissedilebilir mi?
๒คl๒öςєğเ๓;5920981 .!.:Kızlar bişeyi merak ediyorum
bugun 13+5 günlüğüm
bu haftalarda bebegin hareketleri hissedilebilir mi?
kimse bana cevap yazmamışşşş
senağlamakimse bana cevap yazmamışşşş
๒คl๒öςєğเ๓;5921125 .!.:benimde kafam çok karıştı görümcem ben 3 bucuk aylıkkken hareketlerini hissediyordum dedi.bende merak ettim acaba bende mi bi sorun var die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?