2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım bende yarın 15+0 olacağım benimde kasık ağrılarım var sanırım bebek büyüyor rahim genişliyor ondan oluyor

canımm saol.sende izmirlisin sanırım ben yesılyurttayım sen nerdesin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bana kalırsa çok fazla içme canım gebelikte asitli içecekler yasak benim dr.um soda bile içmeme izin vermiyor çay kahve kola bunlar yasak. benimde iştahım açıktı baya güzel di ama sanırım ilk aylardan biraz fazla kilo aldım günde birden fazla meyve yemek bile yasak :)) dr.um son aylarda kilo alımı fazla olacagı için ilk aylarda kilo almanın çok sakıncalı oldugunu söyledi. sadece sabah kahvaltısınde ekmek yiyorum onun dışında hiç bir öğünde ekmek yemiyorum o kadar yasak koydu ki ben hamileyim dedim yoksa beni mankenler gibi hiç kilo aldırmadan mı doğurtacaksınız dedim :)) tabikide yiyecegim ben iki canlıyım dedim süt yumurta peynir vs. bol bol vitamin almam gerek dedim biz zaten gebelere ilaç veriyoruz onlar sizin tüm ihtiyaclarınızı karşılıyor dedi bebek için ekstra yemene gerek yok eskiden nasıl besleniyorsan aynen devam et dedi yani gebelik öncesinde ( çok uzun yazdım galiba ama içime dert oldu )

Ooohhh ne güzel bi çok kişi cinsiyetleri öğrenmiş darısı başıma inşallahhhh. 6 nisan da kontrolum vardı dayamadım bu cumartesi başka bir dr.a gitcem randevumu aldım inşallah bende öğrenirim ve benide listeye yazarsınız.

guluzar.........__.....................71........................73

ya ben çok kilo almışım size göre
hamile kaldığım an 55 kilo idim şimdi 60
üstelik daha 15+1 im
çok canım sıkılıyor bu kilo işine
ne yapayım kilo almamak için
fikir verin lütfennnnn

bende daha ogrenemedım cok merak edıyorum bende bu aralr gıdecem ınsallah saglıklı olsunda cınsıyet onemlı deyıl

Kızlar bişeyi merak ediyorum
bugun 13+5 günlüğüm
bu haftalarda bebegin hareketleri hissedilebilir mi?

bende daha ogrenemedım cok merak edıyorum bende bu aralr gıdecem ınsallah saglıklı olsunda cınsıyet onemlı deyıl

tabiki canım benim herşeyin başı o inşallah sağlıkla sıhatle alırız yavrularımızı kucaklarımıza. benim merakım hazırlıklar için bebeğime daha hiç bişey alamadım

๒คl๒öςєğเ๓;5920981 .!.:
bugun 13+5 günlüğüm

ben 15+4 ama hala net hıssedemıyorum net bır sekılde 22ncı hafatada baslıyormus canımm merak etme bız hıssetmesekte onlar kıpır kıpır

๒คl๒öςєğเ๓;5920981 .!.:
bugun 13+5 günlüğüm

canım dr.lar 16 ila 20. haftadan evvel hissedilmeyecegini söylüyor ama doğum yapmış olan anneler hayır hissediyorsun diyor bilemiyorum. ben yeni yeni sanki içimde bi kelebek var ve orda birden ara ara kanat çırpıyor gibi hissediyorum ama bilemiyorum

benimde kafam çok karıştı görümcem ben 3 bucuk aylıkkken hareketlerini hissediyordum dedi.bende merak ettim acaba bende mi bi sorun var die.

๒คl๒öςєğเ๓;5921125 .!.:
benimde kafam çok karıştı görümcem ben 3 bucuk aylıkkken hareketlerini hissediyordum dedi.bende merak ettim acaba bende mi bi sorun var die.

her hamılelık aynı olacak dıye bırsey yok butun bebecıklerın gelısımı farklı .bundan dolayı endıselenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…