ya ben çok kilo almışım size göre
hamile kaldığım an 55 kilo idim şimdi 60
üstelik daha 15+1 im
çok canım sıkılıyor bu kilo işine
ne yapayım kilo almamak için
fikir verin lütfennnnn
ya ben çok kilo almışım size göre
hamile kaldığım an 55 kilo idim şimdi 60
üstelik daha 15+1 im
çok canım sıkılıyor bu kilo işine
ne yapayım kilo almamak için
fikir verin lütfennnnn
nınım canım boyun kaç? kilolu değilmişsin galiba normalde..normalde bu ayda alman gereken kilo 2-4 canım o yüzden seninki fazla değil.. bide burdaki çoğu kişi mide bulantısından fazla bişey yiyemediği için kilo alamadı şimdiden sonra herkes yavaş yavaş alacak kiloları. önemli olan kiloları doğumdan sonra verebilmek canım emin ol.ben geçen sefer 15 kilo aldım hepsini verdim..
nınım bır sıtem yaptı mesaj yagdı vallaha
nınım bır sıtem yaptı mesaj yagdı vallaha
:)) valla ben 2 gündür laf atıyorum kimsenin cevap verdiğ yok. şans meselesi
ne güzel doğum tarihi keç dedi doktorun
birde kaç kilo aldın bugüne kadar
ben 15+1 :ecrin_bebek:
bana kalırsa çok fazla içme canım gebelikte asitli içecekler yasak benim dr.um soda bile içmeme izin vermiyor çay kahve kola bunlar yasak. benimde iştahım açıktı baya güzel di ama sanırım ilk aylardan biraz fazla kilo aldım günde birden fazla meyve yemek bile yasak :)) dr.um son aylarda kilo alımı fazla olacagı için ilk aylarda kilo almanın çok sakıncalı oldugunu söyledi. sadece sabah kahvaltısınde ekmek yiyorum onun dışında hiç bir öğünde ekmek yemiyorumo kadar yasak koydu ki ben hamileyim dedim yoksa beni mankenler gibi hiç kilo aldırmadan mı doğurtacaksınız dedim :)) tabikide yiyecegim ben iki canlıyım dedim süt yumurta peynir vs. bol bol vitamin almam gerek dedim biz zaten gebelere ilaç veriyoruz onlar sizin tüm ihtiyaclarınızı karşılıyor dedi bebek için ekstra yemene gerek yok eskiden nasıl besleniyorsan aynen devam et dedi yani gebelik öncesinde ( çok uzun yazdım galiba ama içime dert oldu )
๒คl๒öςєğเ๓;5921318 .!.:kızlar bu cin takviminin dogruluk payı var mı sizce?
cinsyetini ögrenenler takvimle doktorun söyledikleri tutuyormu
๒คl๒öςєğเ๓;5921318 .!.:kızlar bu cin takviminin dogruluk payı var mı sizce?
cinsyetini ögrenenler takvimle doktorun söyledikleri tutuyormu
13 eylül cnm muhtemel d.tarihim.1,5 kg filan aldım daha
maşalllahh sana nasış verdin ne kadar zamanda verdim kilolarını. ben veremeyecegim diye çok korkuyorumbirde ben tedavi ile hamile kaldım Allah a şükür. ama ilaçlar iğneler bana baya kilo aldırdı ilaç alırken 56 kiloydum ilaçlardan 4 kilo aldım hamile kalıncada 5 kilo aldım daha da alacagım :)) sanırım ben aldıklarımı hiç veremeyeceğim
ii akşamlaaarrrr ben kaçtım babayyy
aaa nıdemek sen ıste bız cevap yazalım
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bende nisanın 8 inde gidcem doktora ozaman 16 haftalık olmuş oluyo acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?