2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben çok kilo almışım size göre
hamile kaldığım an 55 kilo idim şimdi 60
üstelik daha 15+1 im
çok canım sıkılıyor bu kilo işine
ne yapayım kilo almamak için
fikir verin lütfennnnn

merak etme nınım senin kiloda bişey yok. ben 72 kiloyla giriş yaptım hamileliğe ve doktorum ayda 1 kilo alacaksın fazlası yok dedi. bende geceleri açlıktan ölsemde 1 tane meyva yiyiyorum başka birşey yemiyorum. o kadar kısıtladığım halde biraz pasta börek yesem ne olurum bilmiyorum. senin kilon çok yok zaten o kadar dert etme. ama çok kafaya takıyorsan beyaz ekmek, makarna, pilav ve pastaları çok sevme. benim doktorumun lafı:

ya ben çok kilo almışım size göre
hamile kaldığım an 55 kilo idim şimdi 60
üstelik daha 15+1 im
çok canım sıkılıyor bu kilo işine
ne yapayım kilo almamak için
fikir verin lütfennnnn

canım bende toplamda 5 kilo almıştım ama dr.um fena halde kınadı bir ton yasak koydu. anlatmıştım ama okumadın sanırım. tatlı şeker cukolata hatta meyva bie sadece günde bir tane onuda 5 bölüp gün içinde yiyeceksin dedi bu kilo ilk aylarda çok fazla dedi toplamına bakarsak ve böyle giderse hem senin için hemde bebek için sakıncalı dedi. bende ekmegi kestim sabah kahvaltısı hariç ekmek yemiyorum süt içmiyorum içersemde en fazla günde bir bardak. şeker ve tuzu kestim Allah a şükür 2 kiloyu geri verdim.

nınım canım boyun kaç? kilolu değilmişsin galiba normalde..normalde bu ayda alman gereken kilo 2-4 canım o yüzden seninki fazla değil.. bide burdaki çoğu kişi mide bulantısından fazla bişey yiyemediği için kilo alamadı şimdiden sonra herkes yavaş yavaş alacak kiloları. önemli olan kiloları doğumdan sonra verebilmek canım emin ol.ben geçen sefer 15 kilo aldım hepsini verdim..

Son düzenleme:

maşalllahh sana nasış verdin ne kadar zamanda verdim kilolarını. ben veremeyecegim diye çok korkuyorum birde ben tedavi ile hamile kaldım Allah a şükür. ama ilaçlar iğneler bana baya kilo aldırdı ilaç alırken 56 kiloydum ilaçlardan 4 kilo aldım hamile kalıncada 5 kilo aldım daha da alacagım :)) sanırım ben aldıklarımı hiç veremeyeceğim

kızlar bu cin takviminin dogruluk payı var mı sizce?
cinsyetini ögrenenler takvimle doktorun söyledikleri tutuyormu

teşekkür ederim içmeyim bari

๒คl๒öςєğเ๓;5921318 .!.:

benım cevremdekı herkezın tutu canım dogruluk payı cok yuksek .benım cın takvımıne gore kız cıkıyor.basından berıde kız hıssedıyorum bakalım ne olcak

๒คl๒öςєğเ๓;5921318 .!.:

canım ben inanmıyorum ona yaa. biraz araştırdım evet doğru çıktı diyende var hayır tutmadı diyende. ben öğremedim hala ama bakınca erkek çıkıyor hiçç inanmıyorum

canım moralini bukadar bozma hem doktorunada anlam veremedim. benim görümcemde 20 yıl sonra tedavi ile daha 2 ay önce bebek sahibi oldu doktoru hamurişi ve gereksiz gıda yememen yeter demiştiki oda kilo fazla almıştı ilk aylarda.sonradan oturttu ama düzenini..ki kendisi 40 yaşında oda 17 kilo aldı ve 5kilo fazlalığı var sadece..bebek zaten bi şekilde kilo verdirtiyor insana inan bebek büyütmek çok zor uykusuz geceler yorgun günler derken meme verirkende zaten kilo veriyosun..benim oğlum daha yeni 1 yaşına girdi şuanda bile uğraşıyorum bıcırıklagamyoncuiremsu

bende nisanın 8 inde gidcem doktora ozaman 16 haftalık olmuş oluyo acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim

aaa nıdemek sen ıste bız cevap yazalım
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bak benim gibi sitemkârlar çok:)) arada bir öyle bir kaptırıyorlarki arkadaşlar araya bir soru girince kaynayıp gidiyor.ee artık hepiniz birbirinizi tanır olmuşsunuz. geç kalan biziz.. boşver arkadaşım zamanla herşey. bizimki küçük bir latife, yinede hepiniz harikasınız. hepiniz çok tatlı arkadaşlarsınız. ben aylardır bu sitedeki arkadaşlarla ağlayıp, güldüğüm oldu. her ne kadar fazla yazmasamda çok okurum. çok fikir aldım burdan. hepiniz saolun. kanım kaynadı yazarken.hepinizi öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…