canım moralini bukadar bozma hem doktorunada anlam veremedim. benim görümcemde 20 yıl sonra tedavi ile daha 2 ay önce bebek sahibi oldu doktoru hamurişi ve gereksiz gıda yememen yeter demiştiki oda kilo fazla almıştı ilk aylarda.sonradan oturttu ama düzenini..ki kendisi 40 yaşında oda 17 kilo aldı ve 5kilo fazlalığı var sadece..bebek zaten bi şekilde kilo verdirtiyor insana inan bebek büyütmek çok zor uykusuz geceler yorgun günler derken meme verirkende zaten kilo veriyosun..benim oğlum daha yeni 1 yaşına girdi şuanda bile uğraşıyorum bıcırıklagamyoncuiremsu
bak benim gibi sitemkârlar çok:)) arada bir öyle bir kaptırıyorlarki arkadaşlar araya bir soru girince kaynayıp gidiyor.ee artık hepiniz birbirinizi tanır olmuşsunuz. geç kalan biziz.. boşver arkadaşım zamanla herşey. bizimki küçük bir latife, yinede hepiniz harikasınız. hepiniz çok tatlı arkadaşlarsınız. ben aylardır bu sitedeki arkadaşlarla ağlayıp, güldüğüm oldu. her ne kadar fazla yazmasamda çok okurum. çok fikir aldım burdan. hepiniz saolun. kanım kaynadı yazarken.hepinizi öptüm...
inan bana resmen yeme dedi aç kaldım yaaaa :) verdiği ilaçlar bana yetecekmiş ben bebege degil kendime alıyormuşum. görümcen için çok sevindim Allah bağışlasın yavrusunu tabii seninkinide canım. benim için çok önemli kilo falan hayırlısı ile onu bi kucağıma alayım herşey boş benim için o kadar hasretini çektim ki :)) her zorluğuna razıyım uylusuzluk yorgunluk vs. zaten ben eminimki bunlar en güzel yorgunluklardır kim bilir ne kadar mutlusun oğluşunla yerim ben onu :)) Rabbim eksikliğini göstermesin ve uzun ömürler versin öp benim yerime oğluşunu
๒คl๒öςєğเ๓;5921538 .!.:cevaplar için teşekkür ederim.
benimde takvime göre kız cıkıyor.
bende sanki kız gibi hissediyorum. yada gönlümden kız olması gectigi için öyle hissediyorum. bakalım ne olcak.
cok merak ediyorum.
öğrenirsin canım merak etme..
evet arkadasım aynı duyguları yasayan ınsanların bır arda bulunup dertlerını sorunlarını paylasmaları cok guzel .bende yenı kesfettım ama cok hosuma gıttı
evet canım seni çok iyi anlıyorum ama sen doktora bukadar takılma derim faydasız bişey yemiyosunki tabiki meyveni sütünü yumurtanı peynirini yiyicen ama abartmadan canın istiyosa yemen lazım olurmu hiç öyle şey bu sefer sen kendini zorladıkça daha çok yiyesin geliyordur eminim yani.limit belirleme kimi gün fazla kimi gün az yersin..
çocuklarla uğraşmak çok zor ama bi okadarda keyifli herşeye değer yani..hepimizin evlatlarına allah sağlık ve uzun ömürler versin rabbim.. öptüm bile oğluşumu senin için teyzesiŞeniz
bende bugun dr gıttım çok şükür hersey yolunda gorunuyo üçlü için kan verdım 12.haftada dr bana kıza benzıo ama kesın deıl hazırlık yapma ddemıstı bugun 16+5im dr erkege benzıo ama kesın deıl hazırlık falan yapma dedı
ortada kaldım ben yaa lülülülülülü
ikiz olmasınbakın bir tavsiyem var hazırlıkları beyaz, sarı,lila ve yeşil üzerine yapın. ben öyle yapıyorum artık. yoksa hazırlıksız kalacağız:))
yok ben keşfedeli bayaa oldu. önce polivistikover bölümünü çok okudum. sonra hamilelik belirtileri. her ay saatlerce acaba hamilemiyim deyip başlıyordum burda yazılanları okumaya. birgün burda hamileler arasında yazacağım aklıma gelmezdi. hatta daha tüp bebek bölümündede gezinecektimki allah işte kendimi eylül annelerinin arsında buldum. allah olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin diyelim. kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş, sizlerde olmayanlara dua edin. ve allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin.allah hepinizi nazarlardan korusun
Ohhhhhh misss gibi öptük haa teşekkür ederim canım. dediğin gibi yemeceğim dedikçe karnım kazınıyor inadına gibi :)) bakalım 6 nisanda gidecegim ne diyecek. amaaaa ondan önce dayanamadım başka bi dr.dan randevu aldım cumartesi günü gidecegim bakalım kuzucuk bize bişeyler göstecekmi ?? bu arada senin ikinci yavru geliyor onun cinsiyeti belli olmuştu demi
bende bugun dr gıttım çok şükür hersey yolunda gorunuyo üçlü için kan verdım 12.haftada dr bana kıza benzıo ama kesın deıl hazırlık yapma ddemıstı bugun 16+5im dr erkege benzıo ama kesın deıl hazırlık falan yapma dedı
ortada kaldım ben yaa lülülülülülü
doktorcum bi karar ver deseydin :))
gösterir bence canım cinsiyeti belli olur.. evet bizimki 12 haftalıkken kız dedi ama nekadar doğru bilemiyoruz doktorumuzun yalancısıyız..10 nisandaki randevumuzda daha net belli olur tabi..kaydirigubbakcemile2
ay canım bebek sanada süpriz olucak desene:) erkek olsa kesin erkek derdi.çünkü benim doktor 11 haftada erkek yorumunu yaptı.bu cumada kesin cinsiyetini söylicem dedi.. sen 17.haftaya giricen artık genelde kızlar nazlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?