2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inan bana resmen yeme dedi aç kaldım yaaaa :) verdiği ilaçlar bana yetecekmiş ben bebege degil kendime alıyormuşum. görümcen için çok sevindim Allah bağışlasın yavrusunu tabii seninkinide canım. benim için çok önemli kilo falan hayırlısı ile onu bi kucağıma alayım herşey boş benim için o kadar hasretini çektim ki :)) her zorluğuna razıyım uylusuzluk yorgunluk vs. zaten ben eminimki bunlar en güzel yorgunluklardır kim bilir ne kadar mutlusun oğluşunla yerim ben onu :)) Rabbim eksikliğini göstermesin ve uzun ömürler versin öp benim yerime oğluşunu

cevaplar için teşekkür ederim.
benimde takvime göre kız cıkıyor.
bende sanki kız gibi hissediyorum. yada gönlümden kız olması gectigi için öyle hissediyorum. bakalım ne olcak.
cok merak ediyorum.

evet arkadasım aynı duyguları yasayan ınsanların bır arda bulunup dertlerını sorunlarını paylasmaları cok guzel .bende yenı kesfettım ama cok hosuma gıttı

evet canım seni çok iyi anlıyorum ama sen doktora bukadar takılma derim faydasız bişey yemiyosunki tabiki meyveni sütünü yumurtanı peynirini yiyicen ama abartmadan canın istiyosa yemen lazım olurmu hiç öyle şey bu sefer sen kendini zorladıkça daha çok yiyesin geliyordur eminim yani.limit belirleme kimi gün fazla kimi gün az yersin..
çocuklarla uğraşmak çok zor ama bi okadarda keyifli herşeye değer yani..hepimizin evlatlarına allah sağlık ve uzun ömürler versin rabbim.. öptüm bile oğluşumu senin için teyzesiŞeniz

๒คl๒öςєğเ๓;5921538 .!.:
cevaplar için teşekkür ederim.
benimde takvime göre kız cıkıyor.
bende sanki kız gibi hissediyorum. yada gönlümden kız olması gectigi için öyle hissediyorum. bakalım ne olcak.
cok merak ediyorum.

ben 12 haftalıkkken dr.a gitmiştim erkek gibi erkeğe benziyor demişti daha sonra kendi dr.uma gittim 2ili test için sordum cinsiyeti bellimi diye dönmüyor dedi göremedim dedi. şu takvimde dediğim gibi erkek çıkıyor ama bilmiyorum başından beri bi çok kişi bana senin kızın olacak dedi beklide o yüzden benimde içimden kız geçiyor ama bilemiyorum.oğlun olacak diyen kişiler sayılıdır çok az kişi oğlan olacak dedi ama rüyamde erkek bebek görüyorum hep birde eşim hamileleğimin başından beri tosunum diye seviyor :) nerden biliyorsun tosun oldugunu diyorum benim içime öyle doğuyor hem rüyamdada gördüm erkek olacak diyor :)) bakalım cumartesi günü dr.a gidecegim görebilecekmiyiz

evet arkadasım aynı duyguları yasayan ınsanların bır arda bulunup dertlerını sorunlarını paylasmaları cok guzel .bende yenı kesfettım ama cok hosuma gıttı

yok ben keşfedeli bayaa oldu. önce polivistikover bölümünü çok okudum. sonra hamilelik belirtileri. her ay saatlerce acaba hamilemiyim deyip başlıyordum burda yazılanları okumaya. birgün burda hamileler arasında yazacağım aklıma gelmezdi. hatta daha tüp bebek bölümündede gezinecektimki allah işte kendimi eylül annelerinin arsında buldum. allah olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin diyelim. kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş, sizlerde olmayanlara dua edin. ve allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin.allah hepinizi nazarlardan korusun

Ohhhhhh misss gibi öptük haa teşekkür ederim canım. dediğin gibi yemeceğim dedikçe karnım kazınıyor inadına gibi :)) bakalım 6 nisanda gidecegim ne diyecek. amaaaa ondan önce dayanamadım başka bi dr.dan randevu aldım cumartesi günü gidecegim bakalım kuzucuk bize bişeyler göstecekmi ?? bu arada senin ikinci yavru geliyor onun cinsiyeti belli olmuştu demi

bende bugun dr gıttım çok şükür hersey yolunda gorunuyo üçlü için kan verdım 12.haftada dr bana kıza benzıo ama kesın deıl hazırlık yapma ddemıstı bugun 16+5im dr erkege benzıo ama kesın deıl hazırlık falan yapma dedı
ortada kaldım ben yaa lülülülülülü

ikiz olmasın bakın bir tavsiyem var hazırlıkları beyaz, sarı,lila ve yeşil üzerine yapın. ben öyle yapıyorum artık. yoksa hazırlıksız kalacağız:))

ikiz olmasın bakın bir tavsiyem var hazırlıkları beyaz, sarı,lila ve yeşil üzerine yapın. ben öyle yapıyorum artık. yoksa hazırlıksız kalacağız:))

yok cnm 1tane

sırnaşık şey

salı gunu ayrıntılı usg ye gırcem orda kesın bellı olur dedışutarafagitti

canım benim seni çok iyi anlıyorum Rabbim kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çok zor bebeğimi 5 yıl bekledim. bazen bazı şeyleri araştırırken kendimi hep bu sitede bulurdum ama üye olmamıştım daha sonra baktımki herkez çok içten ve bazı şeyleri yaşayan tek ben değilim tedavi süresince üye oldum 5 aydır her gün burdayım :) bi çok arkadaşımın bebek bekledigini müjdesini aldım birlikte bekledik dualar ettik çok güzel arkadaşlar kazandım bir tane abla kazandım burda. eylül annelerine yeni görmeye başladım cvp aldıgım sürece burdayım :)) kızlar evet hamilelerin duaları kabul olurmuş bebek isteyen herkez için dualarınız esirgemeyin. inanın neler var öyle hikayeler varki okusanız dayanamazsınız. Rabbim bebek bekleyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin hamile olanlarada hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallahh

gösterir bence canım cinsiyeti belli olur.. evet bizimki 12 haftalıkken kız dedi ama nekadar doğru bilemiyoruz doktorumuzun yalancısıyız..10 nisandaki randevumuzda daha net belli olur tabi..kaydirigubbakcemile2

doktorcum bi karar ver deseydin :))

gösterir bence canım cinsiyeti belli olur.. evet bizimki 12 haftalıkken kız dedi ama nekadar doğru bilemiyoruz doktorumuzun yalancısıyız..10 nisandaki randevumuzda daha net belli olur tabi..kaydirigubbakcemile2

inşallah canım herşeyin hayırlısı hepimiz için

bakalım canım Rabbim hayırlısını versin inşallah hiç önemli değil kız erkek fark etmez. Rabbim tamamına erdirsin hepimiz gebeliğini

neyse kızlar ben kaçtım eşim geldi yemek yapcaz :))) öptüm hepinizi iyi akşamlar

huhuuuu
begumcum nbr tatlım nerlerdesın sen bakım kac gundur
ayrıca yenı gelen arkadaslar alınganlık etmısler bısım topıgımız bı tanedır herkes herkesın sorusuna slmına karsılık verır yani.gorulmemeıstr belkı yazdıklarınız cok elzem konular arasında kaynamıstr.hem geldıgınızde kendınızı tanıtır ne kadarlık oldugunu solersenız daha akılda kalıcı olursunuz.hepınız hosgelmıssınıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…