2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembe dun sana solerken ben bugun naptım.
dısarı cıkmadan yemek yıyım dedım.dunden ekmek vardı bıde bugun almıstım.sulu uyemek yıcektım dur dedım bayat olanı yıyeyım.ben bır dılım ekmegı gotrdum.sonra bı baktım ekmek kuflenmış.ama ben yemışm kör goslerımle.ıcımden kusmak da gelmıo.ama ya bısey olursa gttım parmakla allah parmakla.cıkmıo.yarım saat lavaboda can cekıstım.sonunda emellerıme ulastım.ustune de bı kase yogrt yedım belkı hepsı cıkamıstr dıe.velhasıl senın basına gelen benım basıma da geldı.ama tırstım haaa

ayy dikkat etsene yavrum yaaaaa....kendine acımıyosan bebişine acı herşeyin iyisine yee ben kocamın elinden alıyom meyvenin iyisini bilem dalga geçiyo yakında benide yicen diyeeedelikafadulden

ayy dikkat etsene yavrum yaaaaa....kendine acımıyosan bebişine acı herşeyin iyisine yee ben kocamın elinden alıyom meyvenin iyisini bilem dalga geçiyo yakında benide yicen diyeeedelikafadulden

kız ne bılem bee pıntılığım tuttu.du once byatı yıyım dedım.normalde sevmem haa başa gelcek varmış.-tatlicadiarzu-

canım benim ne yapmışsın sen öyle dikkat et kendine ve bebişine. bundan sonra yedigin herşeye çok dikkat etmelisin aldıgın tüm ürünlerin son kullanma tarihlerine bakmalısın Allah korusun. çıkartmak içinde baya çabalamışsın anladıgım kadarıyla kasıkların çok zorlanmamıştır inşallah öğürürken. kendine dikkat et geçmiş olsun canım

eylül anneleri napıyosunuz???ne çok döktürmüşsünüz yine...oku oku bitmiyo anacım...

iyi akşamlar kızlaaar işim yeni bitti.nınım hoşgeldiin aramıza baya kalabalık olduk yaaaa

iyi akşamlar arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bulantılarım yeni geçti ve çok iştahım açıldı bide bişey sorcam şu sıralar kolayı biraz fazla kaçırdım canım çok çekti napıym bebeğe bi zararı olurmu acaba şimdiden sağolun

bence ıcme ama canın cok cektıyse ıcıne seker at asıdı gıtsın.cok zararlı ılk aylarda

A. adayı..............Cinsiyet.............H.ılk kilo............şimdiki kilosu

Petibor..............Erkek...........................63........................60….
Msms...............Erkek...........................52........................53.....
Dilekakal...........Kız..............................54......................54......
Begum84..........Kız........................53.........................55.........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
Karanfil28……Erkek……………52…………………54…….
Mozijiku……..Kız………………67.5……………….66……
Ayfersmu.........Erkek...................79............ ................85........
Kardelen79…..Erkek……………70………………….71……
Ecem84………Kız………………68…………………69……
Birbelemir……Erkek……………67…………………68……

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…