2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize selamlar arkadaslar.benim bugun kasıklarım agrıyor belki birazdan doktoro gidecem

canım geçmiş olsun çok üzüldüm bu kriz bitmezse böyle olaylar artacak gibi inşallah herşey güzel olur Allah kimseye yaşatmasın...

hadi ya...çelik kapıları bile o kadar sessiz kırıyolar demek ki..ay canım bende çok korkuyorum bu hırsızlardan..yeni gelin olunca insan ister istemez tedirgin oluyor...alarmların maliyeti ne oldu bir ev için..bizde düşünüyoduk çünkü.

öyle dediyse öyledir.cünkü benim dr.11+4 ken erkek gibi demisti erkek cikti.
bekle 10 gün bise olmaz:) insan dayanamiyo dimi cok merak ediyo..

inşallahh benim içimede hep kız doğuyo ama hayırlısı olsun bakalım.. biraz daha sabredeyimmm ..
hadi ben çıkıyorum herkes kendine çok ii baksın..,
göbüşlerinizden öpüldünüz

süpermiş ya

ecem 84 cok uzuldum yaa.allah bırdaha yasatmasın.ama ne yapalım canımıza bırsey olmasın altındır takıdır yerıne gelır sen hıc uzme canını

canım beş göz konuldu bize 600 $ mal oldu..ama şimdi içim rahat..gece yatarkende kuruyoruz..artık bundan sonrası allaha emanet..rabbim herkezin evini korusun..

hepinize selamlar arkadaslar.benim bugun kasıklarım agrıyor belki birazdan doktoro gidecem

kacıncı haftandasın bılmıorum ama.benım de dun cok agrıdı kasıgım hatta 2 gun boyunca agrıdı kızlar da bılıo.dun doktora gttım ıdrar kan tahlılı yaptı ıltıhaptan suphelenıp ama bısey cıkmadı cok sukur.bebegıon hızlı buyume donemıne gırdıgı ıcındır dedı.belkı senın de o yuzdendır dıcem ama yıne de bı gorun tabı ıcın rahat etsın

KIYAMAM canım yaaaa çok geçmiş olsun...çok iyi anlıyorum seni benim düğünden 27 sonra girmişti tüm takılarım çalınmışrı bir kez takamadan ramazan ayıydı eve polisler filan geldi iğrenç bi durum ama rabbim can sağlığı versin kimseler yaşamasın çok zor

hırsıza kapı yok cnm bizim de çelik kapıydı ama yamultup girmişler içeri.bol kilitli alın onlarla uğraşmasınlar diye girmiyorlar...ama yinede gircek olana kapı pencere dayanmıyooo

canım benim çok üzüldüm yaa..ben gerçi evde hiç altın bırakmıyorum ama hiçbirşey almasa bile evi öyle görmek yetiyor insana..Allah korusun..

canım benim çok üzüldüm yaa..ben gerçi evde hiç altın bırakmıyorum ama hiçbirşey almasa bile evi öyle görmek yetiyor insana..Allah korusun..

ya bizde daha yeniydik ya ne bilem aklımın ucundan geçmezdi oysa eşimin dükkanında 2 çelik kasası var koyabilirdik ama gitceği varmış hiç te üzülmedim napimmm mala gelen cana gelmesin Allah beterinden saklasın...epeyde çoktu bizim ve apt da 4 daireye aynı anda girdiler.ama çalınmasaydı belki sağlımızla yada başka bişeyle sorun olcaktı ölesinden de ne yapalım

doğru söylüyorsun arkadaşım cana geliceğine mala gelsin..allah beterlerinden korusun..

ecem gecmıs olsun canım.allah bı daha yasatmasın.neyse kı sız evde yokmussunuz.allah korusun gozu donen sız evde olsanız sıze de bısey yapabılırdı.o da allahtan.cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…