pembe dun sana solerken ben bugun naptım.
dısarı cıkmadan yemek yıyım dedım.dunden ekmek vardı bıde bugun almıstım.sulu uyemek yıcektım dur dedım bayat olanı yıyeyım.ben bır dılım ekmegı gotrdum.sonra bı baktım ekmek kuflenmış.ama ben yemışm kör goslerımle.ıcımden kusmak da gelmıo.ama ya bısey olursa gttım parmakla allah parmakla.cıkmıo.yarım saat lavaboda can cekıstım.sonunda emellerıme ulastım.ustune de bı kase yogrt yedım belkı hepsı cıkamıstr dıe.velhasıl senın basına gelen benım basıma da geldı.ama tırstım haaa
arkadaşlar bir yazı okudum sizinlede paylaşayım uzmanlar kesinlikle 2 yaşına kadar tv izletmeyin diyorlar ben zaten sevmem çok tv alıştırmak istemiyordum zaten bunu duyunca iyice düşünüyorum. bebek resmen hipnotize oluyormuş
huhuuuu
begumcum nbr tatlım nerlerdesın sen bakım kac gundur
ayrıca yenı gelen arkadaslar alınganlık etmısler bısım topıgımız bı tanedır herkes herkesın sorusuna slmına karsılık verır yani.gorulmemeıstr belkı yazdıklarınız cok elzem konular arasında kaynamıstr.hem geldıgınızde kendınızı tanıtır ne kadarlık oldugunu solersenız daha akılda kalıcı olursunuz.hepınız hosgelmıssınıza.s.
Ela, Pembemavi ve Eslem
Ama bende görmek istiyorum sizin resimlerinizi.. Kaldırdınız mı yoksa arkadaş listenizde olmadığım için mi göremiyorum(( Ama haksızlık bu... (
vaay asos o da sen misin. eylül hamileleri hakikaten yıkılmakta...
iyi akşamlar. lost izleyeceğim ben :)
selam eylül anneleri nasılsınız
bende inşallah eylül annesi olacağım...
selam kızlar .bende 15+4 kasıklarım agrıyor bugun sızce normalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?