2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar inanın kadar yorgunumki evi topla topla bitmedi hala yaa........ annemlerde yardıma gelmedii.. çok üzgünüm çokk... cuma günü müdürden izin alacağım evimiz temizlenecek cumarteside kısmetse taşınacağız... şimdi diyorumm ne çok şey almışız yaa... kolikoli bitmedii yahuu...şuan fortmantodaki ayakkabılar beni bekliyor...hepsi silinip boyanacakk... offffffffffffffffff.. eşimde hiç bir işe yaramıyor...

kolay gelsin canım taşınmak çok fena bişey bizde yeni taşındık berbat bi durum allah yardımcınız olsun

hay allah ya. işte oluyor böyle ev hanımı halleri hepimizde. çöp öğütücülük yapıoruz değil mi. ekmek küfü çok tehlikeliymiş peti. bu arada benim bakla 2 günlükmüş. zeytinyağlı bir şey olmaması lazımdı ama oldu. neden bilmem...

sağol canım.... gerçekten çok zormuşş... hayırlısıyla bi yerleşsek.... yatıcamm hiç kalkmıycamm...:)

doğru aslında. inşallah becerebiliriz uzak tutmayı. zaten hakikaten minişlere tv izlerken baksanız hakikaten hipnozda gibiler.

hoşbulduk arkadaşım. benimki dediğim gibi latifeydi. ben burdaki arkadaşların ne kadar içten ne kadar samimi olduğunu biliyorum. ben yeri geldi gecenin 3ünde 4ünde bile soru sorduğumda bana yanıt veren arkadaşlarla karşılaştım. hepiniz çok tatlısınız.yeri gelir banada soru sorulur ve bende gözden kaçırırsam şimdiden herkesten özür, bilinçli asla yapmam. bu arada kendimi tanıtayım ben zerrin. 15+6 günlük hamileyim.

pembe mavi benide eklersen sevinirimm:) merak ettimmm....bende bakayım..

canım teşekkürler....:) baktımm resimlerine çok tatlıydı bebişlerinn... cicilerinn tabiki sende...:)

dılekcım ben senın yazdıgını yenı gordum pembenın ıletısınde.dur senın ıcın tekrar eklıyım bak sonra sılerım

Gunaydin super eylul anne adaylari nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasil offffffffffffffff ben cok kotuyum kaasik ve bel agrilarim var 2 gundur yatiyorum e ne yapdiniz ne kaynattiniz ben yokken KIMSE DAHA GELMEMISSSSSSS ama simdi nevestebircan gelirrrrrr insallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…