kızla dun ögrendım 2.kızım oluyo. dr kıza benzıyo dedı. 16 haftalık oldu dahada degısmez herhalde. erkek olmasını cok ıstıyodum. kısmet degılmısshayırlısı olsun artık
kızlar bişey sorcam siz hala arkadaşmısınız eşlerinizle
"ERİM" nası bı ısım sızce?fıkırlerınızı alıyım
manası mutluluk verici haber
Canım ben arkadaş sayılırım açıkçası ben hamile kalınca keyfi kaçanlardanım yani çok istekli değilim ama normal doğum istiyorum ve bunun olması gerekiyor , ayrıca olunca bebekte mutlu olurmuş :)))
merhaba eylül anneleri..İnşallah bende Eylül annesi olucam..Bu ikinci çocuğum..Bir tane oğlum var 5 yaşında bebek doğduğunda tabi 6 oluyor..doktor hala cinsiyetini söylemedi..1 ay sonra dedi...Ama çok merak ediyorum kızım olursa güzel olucak ama sağlıklı olsun yeter..Bu hafta titreme gibi kanat çırpma gibi hareketler hissediyorum...Çok güzel bir duygu...
Hoşgeldin cnm aramıza. Hayırlı olsun bebişin.
bana mınoset bıc ıyı gelmıo doktoruma soyledim.10mg lık buscopan alabılırsın dedi.aklınızda olsun bugun benım de basımın agrısı sol gozume vuruo.ıctım ıyı geldı
sağolun kızlar tavsiyeler ve bilgi için.evet canım minoset parasetamollü...bide parol var oda öyle kullanılabiliyor ama tabi doktorunuza sorun önce arayıp bana doktorum verdi çünkü...
canımcım sağlıklı güzel haberleri bekliyos ve de kız mı erkek mii:)kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya
kıs Allah'ta seni güldürsün yaa:))))tabii fussiletcim, söylemekten hoşlanmıyorum ama bi çok hamile bayan hamileyken çatlamadığını sanarak çok seviniyorlar, ama karnın gerginliği inince yani doğum olunca çatlaklar ortaya çıkıyor ve şöyle bi cüle oluşuyor: "hamilelikte yoktu, doğurdum çatladım" :roflol:
onun için göğüsler dahil yağlanıp kremlenmemiz lazım -tatlicadiarzu-
Erim diyince biş geldi aklıma şimdi dersem sansür olur yaa benim adım erim... töbe töbeee :) bende efe koyacaktım ama Emir Taha aşık olduğum isismdi.kayınpederin ismi olucak Erdal ona ön isim ya Emir ya Taha diyom kociş okey verirse inşallahhh."ERİM" nası bı ısım sızce?fıkırlerınızı alıyım
Nehir güzel yaf.Peti hani ege vey efe diyodun ne değişti kız? ben egemen ismini çok beğeniyorum evren eren de güzel emreye uyduracaksın demikaydirigubbakcemile3
bende sizden kız isimleri ile fikir almak istiyorum akımda 4 isim var sizce hangisi güzel ve Kayra ile uyumlu.. ''Nehir, Selin, Eylül, Beren''
hayırlısı canım benim.babam hep kızlar daha iyi derdi:)işin şakası tabi sağlıkla gelsinlerde.kızla dun ögrendım 2.kızım oluyo. dr kıza benzıyo dedı. 16 haftalık oldu dahada degısmez herhalde. erkek olmasını cok ıstıyodum. kısmet degılmısshayırlısı olsun artık
efe ismi çok güzel ama yaramaz oluyor diyince vazgeçtim az önce yaa hemen etkilendim üff.ayrıca mektup çok anlamlı yaa inanılmaz güzel dökülmüş kelimeler.kızlar hastaneyi aradım 3 lü testim çıkmış yiğenim gidip alıo şimdi kendi dr uma göstercem.. bu arada ben oğlumun adını efe kemal koyucam. kemal rahmetli babamın adı.. efe isminide ben çok seviorum.. hatta ona bide mektup yazdım paylaşıım sizinle hemen...
merhaba eylül anneleri..İnşallah bende Eylül annesi olucam..Bu ikinci çocuğum..Bir tane oğlum var 5 yaşında bebek doğduğunda tabi 6 oluyor..doktor hala cinsiyetini söylemedi..1 ay sonra dedi...Ama çok merak ediyorum kızım olursa güzel olucak ama sağlıklı olsun yeter..Bu hafta titreme gibi kanat çırpma gibi hareketler hissediyorum...Çok güzel bir duygu...
"ERİM" nası bı ısım sızce?fıkırlerınızı alıyım
amin canım inşallah hepimiz ev sahibi oluruz hayırlısı ile.dediğin gibi rızkı ile geliyor.bebeği öğrendik kocamın maaşına zam gelmiş maşallah yaa bak rızkıyla geldi şüküüür:)Allah hepimizin kazancını bereketli etsin inşallah.hoşgeldin aramıza canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin :)
biz de hissedicez inşallah yakın zamanda ne güzell kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar, nisan mayıs gibi ev alma durumumuz var inşallah Allah nasip ederse (amiiiiiinn :) )
akşam eşimle konuştuk duvar ünitesi o eve göre nasıl uyarlanır falan diye anlatıyordum, dedi ki bunu atarız napıcam bunu (pek beğenmedi de onu :roflol: ) yenisini yaptırırım dedi kaydirigubbakcemile3
ayyy bende bi sevinç bi sevinç :roflol:
bebeğimiz rızkıyla geliyor inşallah, herkese nasip etsin Rabbim :)
annelik uzun zaman alan ve 24 saat suren bı iş.fakat ınanıyorum kı neye zaman harcarsan karsılıgını alırsın.o yuzden herseyın en guselını ogretmelıyım sana.gözyaslarını tutmamanı,acı cekmeden olgunlasamayacagını,kıskanmamayı,baskalarının sevınclerıyle de mutlu olabılmenı,kazanmayı ıcıne sındırıp kaybetmeyı de ögrenmeyı,alınterıne saygıyı ögretmelıyım.kazandıgın 50 lıranın,pıyangodan cıkan 500 mılyondan daha degerlı oldugunu,ask acısı cekme ın hıc asık olamamaktan daha gusel oldugunu ögretmelıyım.yagmurdan sonrakı toprak kokusundan keyıf almayı ve sukretmeyı,dostluga yatırım yapmanı,fakat kıymetını bılmeyenlerden uzak durmanı,ama en cok kendını sevmeyı,muzıkle sporla barısık olmanı,sorgusuz sevmeyı ogretmelıyım ben sana.kendı dogruların ıcın kımsenın yargılamasına ızın vermemenı ogretmelıyım,bu ben bıle olsam.bunu baskalarını dınlememk olarak algılama. soylenenlerı kendı suzgecınden gecırmen gerektıgını bılmenı ve kendı fıkırlerıne ınanmanın gusellıklerını anlatmanı ögretmelıyım karsındakıne kırmadan.haklı oldugun konuda benım gıbı sonuna kadar dırenmeyı ve hakloyken dık durmayı ögretmelıyım genlerın benden sana gecmedıyse eger.lafı dolandırmadan soylemeyı gostermelıyım.ve en onemlısı oglum,dobra olmayı,ol kı durustlugunden kımse suphe etmesın.
ıster calıskan ol,ıster tembel.ama ınsan ol bebeğim.yuzumu hıc yere egdırme.her koşuldaysa senı cok sevecegımı hıç unutma.ben endıselerın derın kuyusuyum kendı ıcıme duserım.cömert oldugum kadar cımrı,kıskanmaz gorundugum derecede kıskancım.evet senı kıskanırım.sen benım emegımsın.sen benım gusel gunlerım,gelecegımsın,umutlarımsın,canımsın...
...
kıs Allah'ta seni güldürsün yaa:))))
....
petişkooo kasım da abimi eşi doğurdu ilk kez hala oldum veeee bil bakalım oğluşumuzun adı ne: ERıM.
BENCE ÇOK GÜZEL ıSıM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?