2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızla dun ögrendım 2.kızım oluyo. dr kıza benzıyo dedı. 16 haftalık oldu dahada degısmez herhalde. erkek olmasını cok ıstıyodum. kısmet degılmıss hayırlısı olsun artık

Cnm ne güzel çok sevindim. Sen üzüldün galiba biraz ama hayırlı ve sağlıklı bir bebiş olsun annesi kızın inşallah. En önemlisi o çünkü.

Nihal çok güzel yazmışsın ağladım valla
Gülben Ergen ne koyacak ikizlerine çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Ben ne yalan söyleyeyim bebek beklemeden önce , bir çok isim düşünürdüm , cinsiyet erkek olsun derdim ,odası şöyle olacak böyle olacak derdim şimdi bunların hepsi benim için önemsiz oldu , diyorum ki bebeğim sağlıkla doğsunda ismi , cinsiyeti alınacaklar hiç önemli değil :)) O yüzden eşim Efe diye diretti , bende tamam dedim Eylüle gelince de hiç aklımda yoktu doğumun o aya geleceğini öğrenince dedim Eylül olacak :))) Ööle işte ...

eskiden beğendiklerimi şimdi beğenmiyorum Sahra takıntım vardı yada Asya ama şimdi bilmiyorum kararsızım erkek için Tuğrul, Eymen severdim şimdi tam anlamıyla kararsızlıktan bunalmış durumdayım

kızlar bişey sorcam siz hala arkadaşmısınız eşlerinizle

ewet ozel gunler haricccc tabiiiiiiiiimirmirmirmir

"ERİM" nası bı ısım sızce?fıkırlerınızı alıyım
manası mutluluk verici haber

cok guzel mesela;
enis
erdeniz
enes
erdener
engür
denizer
hepside cok guzel isimlerrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

Canım ben arkadaş sayılırım açıkçası ben hamile kalınca keyfi kaçanlardanım yani çok istekli değilim ama normal doğum istiyorum ve bunun olması gerekiyor , ayrıca olunca bebekte mutlu olurmuş :)))

ewet bebekde mutlu oluyomus ya annesiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

QUOTE=_SakURa_;5938888]Eymen ismine aşığıımmmm :asigim:
ama aynen eşim beğenmiyo
[/QUOTE]

kiz sanki bu isminda S harfini koymayi unutmusun gib i duruyorrrrrrkaydirigubbakcemile3

annelik uzun zaman alan ve 24 saat suren bı iş.fakat ınanıyorum kı neye zaman harcarsan karsılıgını alırsın.o yuzden herseyın en guselını ogretmelıyım sana.gözyaslarını tutmamanı,acı cekmeden olgunlasamayacagını,kıskanmamayı,baskalarının sevınclerıyle de mutlu olabılmenı,kazanmayı ıcıne sındırıp kaybetmeyı de ögrenmeyı,alınterıne saygıyı ögretmelıyım.kazandıgın 50 lıranın,pıyangodan cıkan 500 mılyondan daha degerlı oldugunu,ask acısı cekme ın hıc asık olamamaktan daha gusel oldugunu ögretmelıyım.yagmurdan sonrakı toprak kokusundan keyıf almayı ve sukretmeyı,dostluga yatırım yapmanı,fakat kıymetını bılmeyenlerden uzak durmanı,ama en cok kendını sevmeyı,muzıkle sporla barısık olmanı,sorgusuz sevmeyı ogretmelıyım ben sana.kendı dogruların ıcın kımsenın yargılamasına ızın vermemenı ogretmelıyım,bu ben bıle olsam.bunu baskalarını dınlememk olarak algılama. soylenenlerı kendı suzgecınden gecırmen gerektıgını bılmenı ve kendı fıkırlerıne ınanmanın gusellıklerını anlatmanı ögretmelıyım karsındakıne kırmadan.haklı oldugun konuda benım gıbı sonuna kadar dırenmeyı ve hakloyken dık durmayı ögretmelıyım genlerın benden sana gecmedıyse eger.lafı dolandırmadan soylemeyı gostermelıyım.ve en onemlısı oglum,dobra olmayı,ol kı durustlugunden kımse suphe etmesın.
ıster calıskan ol,ıster tembel.ama ınsan ol bebeğim.yuzumu hıc yere egdırme.her koşuldaysa senı cok sevecegımı hıç unutma.ben endıselerın derın kuyusuyum kendı ıcıme duserım.cömert oldugum kadar cımrı,kıskanmaz gorundugum derecede kıskancım.evet senı kıskanırım.sen benım emegımsın.sen benım gusel gunlerım,gelecegımsın,umutlarımsın,canımsın...

Son düzenleme:
merhaba eylül anneleri..İnşallah bende Eylül annesi olucam..Bu ikinci çocuğum..Bir tane oğlum var 5 yaşında bebek doğduğunda tabi 6 oluyor..doktor hala cinsiyetini söylemedi..1 ay sonra dedi...Ama çok merak ediyorum kızım olursa güzel olucak ama sağlıklı olsun yeter..Bu hafta titreme gibi kanat çırpma gibi hareketler hissediyorum...Çok güzel bir duygu...

nıhalcım ne gusel yazmıssın.rabbım ıstedıgın herseyı vaktınce yappabılmeyı nasıp etsın

Hoşgeldin cnm aramıza. Hayırlı olsun bebişin.

hoşgeldin aramıza canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin :)
biz de hissedicez inşallah yakın zamanda ne güzell kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar, nisan mayıs gibi ev alma durumumuz var inşallah Allah nasip ederse (amiiiiiinn :) )
akşam eşimle konuştuk duvar ünitesi o eve göre nasıl uyarlanır falan diye anlatıyordum, dedi ki bunu atarız napıcam bunu (pek beğenmedi de onu :roflol: ) yenisini yaptırırım dedi kaydirigubbakcemile3
ayyy bende bi sevinç bi sevinç :roflol:
bebeğimiz rızkıyla geliyor inşallah, herkese nasip etsin Rabbim :)

bana mınoset bıc ıyı gelmıo doktoruma soyledim.10mg lık buscopan alabılırsın dedi.aklınızda olsun bugun benım de basımın agrısı sol gozume vuruo.ıctım ıyı geldı

evet canım minoset parasetamollü...bide parol var oda öyle kullanılabiliyor ama tabi doktorunuza sorun önce arayıp bana doktorum verdi çünkü...
sağolun kızlar tavsiyeler ve bilgi için.
kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya
canımcım sağlıklı güzel haberleri bekliyos ve de kız mı erkek mii:)
kıs Allah'ta seni güldürsün yaa:))))
"ERİM" nası bı ısım sızce?fıkırlerınızı alıyım
manası mutluluk verici haber
Erim diyince biş geldi aklıma şimdi dersem sansür olur yaa benim adım erim... töbe töbeee :) bende efe koyacaktım ama Emir Taha aşık olduğum isismdi.kayınpederin ismi olucak Erdal ona ön isim ya Emir ya Taha diyom kociş okey verirse inşallahhh.
Nehir güzel yaf.
kızla dun ögrendım 2.kızım oluyo. dr kıza benzıyo dedı. 16 haftalık oldu dahada degısmez herhalde. erkek olmasını cok ıstıyodum. kısmet degılmıss hayırlısı olsun artık
hayırlısı canım benim.babam hep kızlar daha iyi derdi:)işin şakası tabi sağlıkla gelsinlerde.
efe ismi çok güzel ama yaramaz oluyor diyince vazgeçtim az önce yaa hemen etkilendim üff.ayrıca mektup çok anlamlı yaa inanılmaz güzel dökülmüş kelimeler.

hoşgeldin feyzacım hayırlı olsun bu aradaaa.sağlıkla gelsin bebişin.

feyza25 hosgeldın aramıza.
merve tabı bebelerımız rızkıyla gelıcek ıns.her bebek gıbı.oyy kuzucuklarım bnm

amin canım inşallah hepimiz ev sahibi oluruz hayırlısı ile.dediğin gibi rızkı ile geliyor.bebeği öğrendik kocamın maaşına zam gelmiş maşallah yaa bak rızkıyla geldi şüküüür:)Allah hepimizin kazancını bereketli etsin inşallah.

ela kıııss sendende çok duygulu şeyler geliyor hani ruhsuz muyum ben acaba diyoduuun:)meeşeelleeehh:)

...
kıs Allah'ta seni güldürsün yaa:))))
....

ya öyle değil mi ama düşünsene 9 ay çatlama çatlama sonra doğururken ıkınmaktan mı çatlıyo sanki :roflol: :roflol:

bi de göğüslerim daha fazla soyulmaya başladı :bbo: korkunç hissediyorum gördükçe :bbo:
annem diyor ki bize doğumdan hemen önce ve doğum yaptıktan sonraki bi hafta göğüsleri için bi tarifi uygulamış hiç acı çekmemiş tek bi kez bile...
ayva çekirdeğini yarım su bardağı suya atmış geceden, o ertesi sabaha kadar jöle gibi bi kıvam alıyormuş, o kremimsi sıvıyı sürmüş göğüslere...
ben de yapmayı düşünüyorum ama eylülde ayvayı nerde bulucaz_?
ya da çekirdekleri buzluğa atsak olmaz mı ki -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…