kızlar bütün gece hzenbil geldi aklıma o kadar üzüldüm ki anlatamam Allah yardımcısı olsun ya
Günaydın kızlar.. Nabersiniz?
kızlar bütün gece hzenbil geldi aklıma o kadar üzüldüm ki anlatamam Allah yardımcısı olsun ya
Günaydın canım... İyiyiz sağol. Sen ve prensesin nasılsınız?
günaydın canım biz bu gün çok iyiyiz şükür. sabah erken kalktık tertemiz misss gibi havayı soluduk ondanmıdır bilinmez ama çok pozitifiz bu sabah :)) sen nasılsın yavrun nasıl ??
Canım Allah kolaylık versin, yar ve yardımcın olsun.. Taşınmak gerçekten çok zor hele bu dönemde daha da zor. Hiç kasma canım kendini bırak işler olduğu kadar oluversin. Emin ol hiçbiri bebeğinin sağlığından önemli değil. Sakın yorma kendini...
Canım az da olsa seni hatırlıyorum. Kısmet böyleymiş demek ki tatlım. Allahın takdiri böyleymiş.. Allah en kısa sürede yine bu duyguyu tattırsın inşallah sana.
Emsalcim,Bircancım,Fatoşgülcüm hepinize günaydın.Bircan'ın dediği gibi hava İzmirde biraz bozuk bugün.Amannn bizim havamız iyi olsun da:))) Geçmiş olsun Bircancım merak etme kalan sancının sebebi gazdır. Bu aralar bende de çok sık oluyor çünkü.
Saol tatlım bizde iyiyiz. Hala evdeyiz. Sabahtan biraz sancım vardı. Şimdi giyinicez işe gidicez. Prensesin nasıl?
Sabahları aynı sancı yataktan kalkınca bende de oluyor ama lavaboya gidince geçiyor...
Senin iş bayağı iyiymiş 9'da başlıyor herhalde. Bebişim de iyi teyzesi , uyuyor:)))
canım benimmmm günaydınn. nasılsın kuzun nasıl ??
Sabahları aynı sancı yataktan kalkınca bende de oluyor ama lavaboya gidince geçiyor...
Senin iş bayağı iyiymiş 9'da başlıyor herhalde. Bebişim de iyi teyzesi , uyuyor:)))
İyiyiz canımmm benimm siz nasılsınız? Demek bizim için erkenden kalktın bugün kıyamam sana:))) Canım bence git dinlen kasma kendini...Uykusunu alsın bebişimiz.,Biz mecbur olduğumuz için burdayız.. Sen bizim içinde uyu ollur mu:))
Günaydın kızlar.. Nabersiniz?
günaydın kızlar sabah sabah maşallah baya hızlısınız... benim kasıklarımda iki gündür ağrı vardı meğersem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.... doktorum antibiyotik verdi aman kızlar dikkat edin hamilelikte çok önemliymiş.. Allah korusun düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş.... ilaç içmek zorundayım minik bebeğime dokunmaz inşallah... aman dikkat edin benim durumuma düşmeyin bol bol su için... eğer kasıklarınızda geçmeyen ağrınız varsa ve sık idrara çıkıyorsanız mutlaka doktorunuza baş vurun sağlıkla kalın.... hıııı bide dün gittiğim doktor kendi doktorum değildi benimki şehir dışındaymış cinsiytini kız dedi ama kesin konuşmadı....
günaydın kızlar sabah sabah maşallah baya hızlısınız... benim kasıklarımda iki gündür ağrı vardı meğersem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.... doktorum antibiyotik verdi aman kızlar dikkat edin hamilelikte çok önemliymiş.. Allah korusun düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş.... ilaç içmek zorundayım minik bebeğime dokunmaz inşallah... aman dikkat edin benim durumuma düşmeyin bol bol su için... eğer kasıklarınızda geçmeyen ağrınız varsa ve sık idrara çıkıyorsanız mutlaka doktorunuza baş vurun sağlıkla kalın.... hıııı bide dün gittiğim doktor kendi doktorum değildi benimki şehir dışındaymış cinsiytini kız dedi ama kesin konuşmadı....
izmirde hava donuk canım yağmur yağcak gibi kapalı. sabah kaısk sancısıyla uyandım ayıptır söylemesi sıkışmışım lavoboya zor gittim ama hala sancım var yavaştan yavaştan ağrıyo. bide uykum var ki sormasüprizzzzz sen nasılsın canım
herkese günaydın güzel bir gün diliyorum bebişler bir gün daha büyüdü...
serdi geçmiş olsun bircan canım dikkat et
meryemciğim üşütme sakın
günaydın canım. üşütmem inşallah. ofis sıcak dısarıda cıkmam bugun hiç bu sorunda hallolur:)herkese günaydın güzel bir gün diliyorum bebişler bir gün daha büyüdü...
serdi geçmiş olsun bircan canım dikkat et
meryemciğim üşütme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?