4 aylık mı yuhhhh e bu kadın daha yenı 2.5 aylıktı bızle bır mı hamıle kaldı anlamıom ben bunların ne cabuk gecuo hamılelıgı yaa
ohh ıyı olmus. mektup ne oldu ela. matmazel bılıyormu onlarda oldugunu
ya tvde görünce bilgi manasında şeyettik yaa henüz girmedik yaniii:)oohoho postpartum olayın girmişiniz gençler
GÜNAYDIN HEPİMİZE :)
canımcım sanada moziciğimede teşekkürler hepimise maşallahhhh.MAŞALLAH CANIMMMMMMMMMMMMM
olur olur bende öyleydim sonra kara liste dediler uğraştım anacım aman dedim listeye girmiiim:)Canım olsa dükkan senin benim makinada sorun var çekemiyorum.((( yoksa şimdiye çoktan koymuştum.
4 aylık mı yuhhhh e bu kadın daha yenı 2.5 aylıktı bızle bır mı hamıle kaldı anlamıom ben bunların ne cabuk gecuo hamılelıgı yaa
Oooo kuzum.. sen dizi mi izliyorsun.. bak bak bak :)))) Yerim ben seni yaa :)))
ay kıyamam allah cagla sıkele de tez zamanda nasıp etsın anne olmayı.
dilekcim çok sağol canım ya çok yararlı bilgi vermişsin gerçekten.o bayanada teşekkürler tabi senin gıyabında.oralar gerçekten izmirin kemeraltı gibi ama dahada büyük ve uygun olanı düşünün öyle.yokuşta bi iç çamaşırcılar bi abiyeciler bi kabancılar öyle gidiyor.aslında gezmeye falan geldiğinizde uğrasanız ne iyi olur.
evrişede hayırlı doğumlar diliyoruz burdan :CüvCüv:
ya dediğin gibi vardır mutlaka dilekcim.olmaması mümkün değil.ve inanki farkeden belki 5-10 yani.o yüzden hiiç buralara gelmeye deymicek Allah bilir.Rica ederim canım umarım işinize yarar. Belki İzmirde de vardır bu kadar uygun yerler ama biz bilmiyoruz sanırım. Artık bu halde İstanbula gezmeye gelmek çok zor. Aslında eşimle planlarımız arasında bir İstanbul turu vardı ama artık o turun yakın zamanda gerçekleşmesi sanırım imkansız((
slm kızlar, geçmişi daha yeni bitirdim,bende sabah temizlik yaptım yoruldum, bakıyorum da dizileri anlatmaya başlamışsınız, ela da tam özet geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?