2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin ya haklısın çok seviyorum onuda alişanıda çok iyi arkadaşlar çok tatlılarrr.

bu arada eminönü havuzlu han sadece bebek eşyaları satan bir yermiş ve çok uygunmuş.gittiğimde bilgi veriyim size.

Evet canım İstanbuldakiler havuzlu hanıda çok övüyorlar..

Tesekkur ederim güzel sozlerın ıcın... elimizden ne gelirse, gücümüz yettiğince yanınızdayız.

evrişimde benim canımdır. kızlar acaip bi hatun bu. her yiyeceğini araştırıp soruşturup yer. çok emegi çok desteği var. ben beslenme konusunda felakettım:) öğlen yemeklerınde kekler falandelikafadulden sağolsun artık kafama işleye işleye sayesinde bende bebeğimde düzgün besleniyoruz.

ayy bizi bırakıp gitmemişş canımmm.iyikide gitmedin.5848bl de gidemedi canım benim:)ela senle aramız çok yok aslında ağustosta olsa sonuna denk geliyo biz eylül annesiyis yaf:1hug:

canım ne güzel böyle dostluklar kurulması inanki ayrı bir güven oluyor mutluluk veriyor.

ben gittim o hana canım. deliye dönüyorsun gözün dönüyor:) hersey ama hersey var. çok ucuz. kalıtesınınde ıyı olduguna onay aldım. bır suru sey almıstım 50 lıra falan verdım:)

canımmm Central Hospital ı aradım ben şimdi 3 boyutlu ultrason için şimdi. kadın ssk varsa ücretsiz diye biliyorum ben dedi. kesin bir bilgi alabilecegimiz bir birim varmı dedim yok dedi. şaşırdım baya

canım benım doktorum 25 agustos dedı dogum tarıhini.ama evet bız eylul annesıyızz:lepi:

benim kayınvalidem kayınbiraderim karşıyaka izmirdeler.hatta bizim düğünde girnede le kulede olmuştu.biliyorum biraz izmir'i ama çok değil.hatta sizden duyup söylüyorum bu varmış şu varmış diye onlara:)kuşadasında yazlıkları var ille çağırıyorlar sağolsunlar.gidicem heralde büyük ihtimalle ama uzak yol umarım sorun olmaz bana.bu arada eltimde alsancakta bir doktora gidiyordu hep ama adını bilmiyorum.özel sigortası olduğu için daha rahat davrandılar ya bizde tam özel sigorta yaptıracaktık ki hamileymişim:)yaptırmadık o yüzden.

ben kendıme kahve yapıcam kızlar.40 yılda bır ıcıyorum buna ızın olsun artık lüfffen:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 Evet topiğin de fahri beslenme uzmanı olarak, çok çekmiştir benden kendisi :)))) yerim ben seni yaaa,muck.

ela belli olmaz be canım. benım bır arkadasım 40 haftayı doldurmus:) hala beklıyor. sen eylule kayabılırsın bende ekıme:)

aman eylule kaysam da olur temmuzda dogurmayayım dadelikafadulden
valla temmuzda gorumcemın dugunu var ayvayı yerım ay allah korusun yarabbim

ben gittim o hana canım. deliye dönüyorsun gözün dönüyor:) hersey ama hersey var. çok ucuz. kalıtesınınde ıyı olduguna onay aldım. bır suru sey almıstım 50 lıra falan verdım:)

valla gitmek vacip oldu artık:) hava düzelsin üşümek istemiyom gezerken gideyim bilgi veriyim güzel annişleree.

aman eylule kaysam da olur temmuzda dogurmayayım dadelikafadulden
valla temmuzda gorumcemın dugunu var ayvayı yerım ay allah korusun yarabbim
ay bu da hala düğünde dernekte ya kızım erken doğum olmasın çocuğum demiyoda:)delü kaydirigubbakcemile3
ben kendıme kahve yapıcam kızlar.40 yılda bır ıcıyorum buna ızın olsun artık lüfffen:dilcikar:

ya bende arada çay olayına giriyom napalım bişi olmaz evelallah öyle empoze edelim öyle oluuur.

afiyet olsun canımm bende çok severim kahveyi ama yasak gerçi 4 ayda iki kez içtim dediğin bişey olmaz sanırım. bu sabahta uynadığımda burnuma miss gibi kokusu geldi ben yapıp içeceğim bu gün :))

valla gitmek vacip oldu artık:) hava düzelsin üşümek istemiyom gezerken gideyim bilgi veriyim güzel annişleree.
çokda ısınmasını bekleme. ınsanlar manyak yaa. bır gun boş görmedım oraları. kar yagar ınsan dolu yine:) sıcakken hele hele bayram zamanları. o taraflara hiç gitmemeye calısıyorum

afiyet olsun canımm bende çok severim kahveyi ama yasak gerçi 4 ayda iki kez içtim dediğin bişey olmaz sanırım. bu sabahta uynadığımda burnuma miss gibi kokusu geldi ben yapıp içeceğim bu gün :))

sakınan goze cop batar.ay ılk kez canım cektı ıcmesem daha kotu dııl mi.ohh ıcın anacım sız dee:içelim:

elaa faydalı bişi yazsana:) portakal suyu için kızlar kahve içmeyin:) gerci gunde 1 taneden bişey olmaz demişti dr um. ama ben sevmedıgımden gerek duymadım içmeye. çoook açık cay aldıgım tek kafein:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…