amin ya haklısın çok seviyorum onuda alişanıda çok iyi arkadaşlar çok tatlılarrr.
bu arada eminönü havuzlu han sadece bebek eşyaları satan bir yermiş ve çok uygunmuş.gittiğimde bilgi veriyim size.
tanıyoruz kendısını.yanı ben agustos annelerını de takıp ettıgımden bılıorum.allah tamamına erdırsın ınsallah.hatta bazı konularda onlara sorular da sordugum oluo herkes cevaplıo saolsun.hem ılerıde yasıyacak olduklarımızı da onlardan ogrenıorum bazen okuyarak.doktor benım dogum ıcın de agustos dedı ama ben sızlerı bırakıp gıdemedım
Tesekkur ederim çok zarifsiniz.. Msms.. benim canım ciğerimdir, iki senedir, her gün aktif konustugum, yediğimin içtiğimin ayrı gıtmedıgı bir dostum olmustur kendisi.. çok kıymetlidir benim için..
Hepinize bende hayırlı dogumlar dılıyorum.. hersey gusel gecsın, tüm asamalarınız keyifle gecsin. Allaha emanet olsun evlatlarınız.
ayy bizi bırakıp gitmemişş canımmm.iyikide gitmedin.5848bl de gidemedi canım benim:)ela senle aramız çok yok aslında ağustosta olsa sonuna denk geliyo biz eylül annesiyis yaf:1hug:tanıyoruz kendısını.yanı ben agustos annelerını de takıp ettıgımden bılıorum.allah tamamına erdırsın ınsallah.hatta bazı konularda onlara sorular da sordugum oluo herkes cevaplıo saolsun.hem ılerıde yasıyacak olduklarımızı da onlardan ogrenıorum bazen okuyarak.doktor benım dogum ıcın de agustos dedı ama ben sızlerı bırakıp gıdemedım
Tesekkur ederim çok zarifsiniz.. Msms.. benim canım ciğerimdir, iki senedir, her gün aktif konustugum, yediğimin içtiğimin ayrı gıtmedıgı bir dostum olmustur kendisi.. çok kıymetlidir benim için..
Hepinize bende hayırlı dogumlar dılıyorum.. hersey gusel gecsın, tüm asamalarınız keyifle gecsin. Allaha emanet olsun evlatlarınız.
Evet canım İstanbuldakiler havuzlu hanıda çok övüyorlar..
ayy bizi bırakıp gitmemişş canımmm.iyikide gitmedin.5848bl de gidemedi canım benim:)ela senle aramız çok yok aslında ağustosta olsa sonuna denk geliyo biz eylül annesiyis yaf:1hug:
canım ne güzel böyle dostluklar kurulması inanki ayrı bir güven oluyor mutluluk veriyor.
ela belli olmaz be canım. benım bır arkadasım 40 haftayı doldurmus:) hala beklıyor. sen eylule kayabılırsın bende ekıme:)canım benım doktorum 25 agustos dedı dogum tarıhini.ama evet bız eylul annesıyızz:lepi:
evrişimde benim canımdır. kızlar acaip bi hatun bu. her yiyeceğini araştırıp soruşturup yer. çok emegi çok desteği var. ben beslenme konusunda felakettım:) öğlen yemeklerınde kekler falandelikafadulden sağolsun artık kafama işleye işleye sayesinde bende bebeğimde düzgün besleniyoruz.
ela belli olmaz be canım. benım bır arkadasım 40 haftayı doldurmus:) hala beklıyor. sen eylule kayabılırsın bende ekıme:)
ben gittim o hana canım. deliye dönüyorsun gözün dönüyor:) hersey ama hersey var. çok ucuz. kalıtesınınde ıyı olduguna onay aldım. bır suru sey almıstım 50 lıra falan verdım:)
kaydirigubbakcemile3 Evet topiğin de fahri beslenme uzmanı olarak, çok çekmiştir benden kendisi :)))) yerim ben seni yaaa,muck.
ay bu da hala düğünde dernekte ya kızım erken doğum olmasın çocuğum demiyoda:)delü kaydirigubbakcemile3aman eylule kaysam da olur temmuzda dogurmayayım dadelikafadulden
valla temmuzda gorumcemın dugunu var ayvayı yerım ay allah korusun yarabbim
ben kendıme kahve yapıcam kızlar.40 yılda bır ıcıyorum buna ızın olsun artık lüfffen:dilcikar:
ben kendıme kahve yapıcam kızlar.40 yılda bır ıcıyorum buna ızın olsun artık lüfffen:dilcikar:
çokda ısınmasını bekleme. ınsanlar manyak yaa. bır gun boş görmedım oraları. kar yagar ınsan dolu yine:) sıcakken hele hele bayram zamanları. o taraflara hiç gitmemeye calısıyorumvalla gitmek vacip oldu artık:) hava düzelsin üşümek istemiyom gezerken gideyim bilgi veriyim güzel annişleree.
ay bu da hala düğünde dernekte ya kızım erken doğum olmasın çocuğum demiyoda:)delü kaydirigubbakcemile3
kız onu dıom ıste allah korusun dugun drnek var allah korusun dogursam ortada kalrım mıllet dugun derdınde olur-tatlicadiarzu-
ya bende arada çay olayına giriyom napalım bişi olmaz evelallah öyle empoze edelim öyle oluuur.
afiyet olsun canımm bende çok severim kahveyi ama yasakgerçi 4 ayda iki kez içtim dediğin bişey olmaz sanırım. bu sabahta uynadığımda burnuma miss gibi kokusu geldi ben yapıp içeceğim bu gün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?