2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hal hatır sordum ama cvp veren yok kızlar cok heycanlıyım yarın bebişimin cinsiyetini ögrencezz... meraktann catlıcam yaaaa:))

kızlar bende kaçıyorum bu gün biraz fala oturdum (öyle olunca benim belim çok kötü ağrıyor) biraz uzanayım.hem size yazdım hemde bebişime yumuşacık havlu peçetelerin kenarlarını oyalıyorum :)) ağzını falan silmek için. ben daha yavruma hiç bişey almadım bari bunları yavaş yavaş oyalayıp koyayım kenara. sadece iki tane altı çıt çıtlı uzun kollu badi aldım geçen hafta 2.50 liraya :)) içine giydirim diye

hal hatır sordum ama cvp veren yok kızlar cok heycanlıyım yarın bebişimin cinsiyetini ögrencezz... meraktann catlıcam yaaaa:))

canım kusura bakma Allah a şükür iyiyiz sen nasılsın yavrun nasıl ?? hadi hayırlısı inşallah öğrenirsin...darısıda pazartesi günü benim başıma inşallahhhh bende öğreneyim artık yaaa. hem 3 lü test için kan vereceğim hemde bebeğimi göreceğim hemde artık kızım yada oğlum diye seveceğim inşallahhh

fatoş kusura bakma canım ya biz iii yiz çok şükür..... ınş. ögrenırsın cınsiyeti...doktor söylucekmıydı bu kontrolde

hadi hayırlısı canım...renklerimizz belli olsun dimi ama.....:ecrin_bebek:

canım ya aslında ok adar çok şey varkı yapılcak küçük küçük şimdiden başlamak lazım iii yapmısın.... bende bişey almadım.güle güle canım allaha emanet olun

hadi hayırlısı canım...renklerimizz belli olsun dimi ama.....:ecrin_bebek:

inşallahh canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok fazla önemli değil önce sağlıklı olsun sağlıkla doğsunlar da ama hazırlıklar için insan merak ediyor ve bişeyler almak bişeyler yapmak istiyor :))

aynen öyle tabi ben örgulere basladım... ama ortak renklerr.... canım söyleeepembişlerr yada mavişlerde işlemek istiyoooo:):CüvCüv:

offfff kızlar oluyorum diş agrısından çok kotuyum yaaa iki gundur vardı bugun daha da siddetlendi ....mudahele zaten yapılamazda ne yapcam bilmiyorum

canım ya aslında ok adar çok şey varkı yapılcak küçük küçük şimdiden başlamak lazım iii yapmısın.... bende bişey almadım.güle güle canım allaha emanet olun

haklısın canım öyle yavaş yavaş bir yerlerden başlamak gerek. hele öğrenelim ne geliyor bize :) ondan sonra alırız herşeylerini canım. çok sağol sizde Allah a emanet olun kendinize çok iyi bakın. öptüm hepinizi

güle güle cnm kendine ii bak sende......

offfff kızlar oluyorum diş agrısından çok kotuyum yaaa iki gundur vardı bugun daha da siddetlendi ....mudahele zaten yapılamazda ne yapcam bilmiyorum

mrb emelcım geçmiş olsun canım diş agrısı çok zor bıldıgım bişey de yok canım suan için yapabılcegın.... pamuga rakı basıp koyalar ama o da şuan için olmaz:1no2:

mrb emelcım geçmiş olsun canım diş agrısı çok zor bıldıgım bişey de yok canım suan için yapabılcegın.... pamuga rakı basıp koyalar ama o da şuan için olmaz:1no2:

evet canım oyle yapılıyor da su an rakı koymam mumkun degil tabii babamla konustum simdi ılık tutlu suyla gargara yap dedi bi deniim bakayım baktım olmadı doktora gitcez duramam gece boyle

slm kıslar ben ancak girebildim moralim bozuk ablam rahatsızdı bnm dr uma gitti bugün kanaması çok oluyordu regl döneminde.dr da ur var ameliyat la almamız gerekiyor demiş...üzüldüm yaaa.zararlı bi ur değil ama alınmasa kanaman kesilmez demiş zaten kızın kan oranı %7 lere düşmüş olmuş sapsarı dua edermisiniz ablam için iyileşsin.

evet canım oyle yapılıyor da su an rakı koymam mumkun degil tabii babamla konustum simdi ılık tutlu suyla gargara yap dedi bi deniim bakayım baktım olmadı doktora gitcez duramam gece boyle

canım gecmiş olsun... vardır tabi hamileler içinde bi ilaç doktor en iyisi...

çok geçmiş olsun cnm Allah ım aci şifalar versin
:teselli:

canım çok geçmis olsun dua ederiz tabii merak etme sen ....o ur yapıyormus baksana kanamayı alınması en dogrusu tabi.....doktorlar operasyon oncesi ona kan verirler merak etme sen

canım ya kıyamam allah yardımcın olsun bi dene bakalım belkı iii gelir.olmazsa gidersiniz doktora

gecmiş olsun cnm ya işallah hayırlısıyla atlatırr bir an öncee...:teselli:

inş. arkadaşlar çok sağolun bide ablam sezeryan la 2.5 yıl önce doğum yaptı dr şaşırmış nasıl bukadar oldu diye 5 cm miş gerçi ama..zararlı olmasın da. 2 doğum atlattı bunuda atlatır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…