hal hatır sordum ama cvp veren yokkızlar cok heycanlıyım yarın bebişimin cinsiyetini ögrencezz... meraktann catlıcam yaaaa:))
hal hatır sordum ama cvp veren yokkızlar cok heycanlıyım yarın bebişimin cinsiyetini ögrencezz... meraktann catlıcam yaaaa:))
canım kusura bakma Allah a şükür iyiyiz sen nasılsın yavrun nasıl ?? hadi hayırlısı inşallah öğrenirsin...darısıda pazartesi günü benim başıma inşallahhhh bende öğreneyim artık yaaa. hem 3 lü test için kan vereceğim hemde bebeğimi göreceğim hemde artık kızım yada oğlum diye seveceğim inşallahhh
kızlar bende kaçıyorum bu gün biraz fala oturdum (öyle olunca benim belim çok kötü ağrıyor) biraz uzanayım.hem size yazdım hemde bebişime yumuşacık havlu peçetelerin kenarlarını oyalıyorum :)) ağzını falan silmek için. ben daha yavruma hiç bişey almadım bari bunları yavaş yavaş oyalayıp koyayım kenara. sadece iki tane altı çıt çıtlı uzun kollu badi aldım geçen hafta 2.50 liraya :)) içine giydirim diye
hadi hayırlısı canım...renklerimizz belli olsun dimi ama.....:ecrin_bebek:
inşallahh canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok fazla önemli değil önce sağlıklı olsun sağlıkla doğsunlar da ama hazırlıklar için insan merak ediyor ve bişeyler almak bişeyler yapmak istiyor :))
canım ya aslında ok adar çok şey varkı yapılcak küçük küçük şimdiden başlamak lazım iii yapmısın.... bende bişey almadım.güle güle canım allaha emanet olun
haklısın canım öyle yavaş yavaş bir yerlerden başlamak gerek. hele öğrenelim ne geliyor bize :) ondan sonra alırız herşeylerini canım. çok sağol sizde Allah a emanet olun kendinize çok iyi bakın. öptüm hepinizi
offfff kızlar oluyorum diş agrısından çok kotuyum yaaa iki gundur vardı bugun daha da siddetlendi ....mudahele zaten yapılamazda ne yapcam bilmiyorum
mrb emelcım geçmiş olsun canım diş agrısı çok zor bıldıgım bişey de yok canım suan için yapabılcegın.... pamuga rakı basıp koyalar ama o da şuan için olmaz:1no2:
evet canım oyle yapılıyor da su an rakı koymam mumkun degil tabii babamla konustum simdi ılık tutlu suyla gargara yap dedi bi deniim bakayım baktım olmadı doktora gitcez duramam gece boyle
evet canım oyle yapılıyor da su an rakı koymam mumkun degil tabii babamla konustum simdi ılık tutlu suyla gargara yap dedi bi deniim bakayım baktım olmadı doktora gitcez duramam gece boyle
slm kıslar ben ancak girebildim moralim bozuk ablam rahatsızdı bnm dr uma gitti bugün kanaması çok oluyordu regl döneminde.dr da ur var ameliyat la almamız gerekiyor demiş...üzüldüm yaaa.zararlı bi ur değil ama alınmasa kanaman kesilmez demiş zaten kızın kan oranı %7 lere düşmüş olmuş sapsarı dua edermisiniz ablam için iyileşsin.
slm kıslar ben ancak girebildim moralim bozuk ablam rahatsızdı bnm dr uma gitti bugün kanaması çok oluyordu regl döneminde.dr da ur var ameliyat la almamız gerekiyor demiş...üzüldüm yaaa.zararlı bi ur değil ama alınmasa kanaman kesilmez demiş zaten kızın kan oranı %7 lere düşmüş olmuş sapsarı dua edermisiniz ablam için iyileşsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?