selam kızlar
alis 45 gunlukken 5400 gr gelmıstı su an ne kadar bilemiyorum
yaaa su burun olayını bı tam anlatın bakalım
once serum fızyolojık sıkıyoruz sonra aspıratorle cekıyormuyuz
bırde bızımkı elde sıkıp burna koyunca serbest bıraktıklarından cok cekmıyor sankı
cocukta durmuyo zaten onunla cekmeye calısırken sumuklerı
bırde agızla cekmelı olan var ozge gulay sızın bahsettıgınız ondan mı acaba
yaaa oglumun burnu acık olsa uyuyacak gazımız azaldı cok sukur cunku
bende uykusuz kalıyorum bu yuzden gece 3 ten sonra uyku haram oldu
buhar olayınıda tum odalara mı su koydunuz yoksa uyudugu odaya mı sadece
buhar makınası zararlı dıyorlardı deılse bende alayım
susamış olabilir canım.bazen işe yarıyor 50 cc su 1 küp şeker.ama ben mama verdiğimden böyle diyom.olmadı 7-8 çay kaşığı ver.kaynamış ılımış tabi.offf cıldırmak üzereyimmmmmm düngece saat 3 e kadar agladı uyumadıı sonrada sadece 1 saat arayla uyuyup kalktııı noldu bu cocuga anlamıyorummm ama cok yoruluyorum yaaaaaaaa
o hooo sabah 7 akşam 9 uyumayan var hatta sabah 8 akşam 00:30 bile oldu geçende.of off bu kıza bi haller oldu..sabah 8 den beri hiç uyumazmı bi bebek yaw...çıldiricimmmmmmmmmmmmmmm
pompa nevi şey işte aspiratör dediğimiz.ismi öyle.elektrikli falan değil yani.Hayatım bize hastaneden söylenen serumu birer damla damlatıp beklememizdi. hapşurunca kendisi temizler dediler. ama ben beklemiyorum, serumdan sonra peçeteyi kıvırıp ucuyla alıyorum! bende de şu pompa nevi burun temizleyicisi var, aspiratör dediğiniz elektrikli falan birşey mi? ben o popma nevi şeyi mothercare den almıştım ama henüz kullanamadım, sanırım biraz daha büyüyünce ancak işe yarayacak..
ya kızlar bızımkıde tıkanık uyuyunca hemen uyanıyor ben acemıyım sadece damla aldık fızyofresh dıye tuzlu su burnuna sıkınca hapsuruyor tadına baktım bıldıgımız tuzlu su hatta dr sızde evde tuzlu su yapıp verebılırsınız demış ama ben korktum tuzu hafıf ılaçın bellı belırsız
selam kızlar
alis 45 gunlukken 5400 gr gelmıstı su an ne kadar bilemiyorum
yaaa su burun olayını bı tam anlatın bakalım
once serum fızyolojık sıkıyoruz sonra aspıratorle cekıyormuyuz
bırde bızımkı elde sıkıp burna koyunca serbest bıraktıklarından cok cekmıyor sankı
cocukta durmuyo zaten onunla cekmeye calısırken sumuklerı
bırde agızla cekmelı olan var ozge gulay sızın bahsettıgınız ondan mı acaba
yaaa oglumun burnu acık olsa uyuyacak gazımız azaldı cok sukur cunku
bende uykusuz kalıyorum bu yuzden gece 3 ten sonra uyku haram oldu
buhar olayınıda tum odalara mı su koydunuz yoksa uyudugu odaya mı sadece
buhar makınası zararlı dıyorlardı deılse bende alayım
merhabalaaaaar... ofiste ilk günümüz. oğlum ana kucağında ağzında emzik masamın üstünde benle çalışıyor :))) biraz zorlancaz sanırım ama oğlumdan ayrılmıcam ya değer... ben teldeyken ağlarsa ne yapcam onu bilemiyorum tabi :))) düşünsenize bi şirketi arıyorsunuz kadın sizle konuşurken arkada bebek ağlıyo... cep telefonu melodim derim artık napam :))))
hadi allah kolaylık versin.. bebişin yanında olsun sen herşeyin üstesinden gelirsin merak etme.. keşke benimde böyle bir imkanım olsaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?