2009 Eylül Anneleri

selamm hatunlar ben geldim.. tubacım hemen konuya dalayım 6. ayın aşılarında bize çocuk felci aşısı yapıldı ağızdan canım..

sagol cnm cevabın için
biz de özelde dr.una yaptırıyoruz aşılarını. gerek yok veya var demedi zaten o yuzden tereddütte kaldım.
ismine bakmadım. bakayım bi netten. gerek yoksa neden yaptırayım ki?
zaten karmanın içinde varmış bu.

hüsniyecim sagol cnm.

sen sag.ocagında mı yaptırdın? karma + çocuk felci mi yapıldı? yoksa ayrı ayrı mı yapıldı?

tamam meryemcim, yapayım:)
gülayy hamileyken sezaryan doğumda kolları ayakları bağlıyorlarmış diye sen demiştin dimii???

cnm sadece sezeryanda baglanmıyo kollar ayaklar...hemen hemen bütün ameliyatlarda baglanıyor..ameliyathanede çalıştıgım için aydınlatayım dedim :):):) sebebine gelince verdigimiz anesteziden dolayı hasta farkında olmadan kollarını ayaklarını bacaklarını sallayıp savurabiliyo :):) hem kendi iyiligi için düşmemesi için masan hemde kendi iyiligimiz için :):) çünkü her an yumruk yiyebilirz biz anestezistler... delikafadulden

aa bak bunu hiç bilmiyordum.....
ya ben ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ilk doğumda baştan uyutulmuştum görmemişim o yüzden:) ikincisinde canlı canlı görünce tüm detayları şok olmuştum narkozu sonradan yedim tabee:)))

hüsniyecim sagol cnm.

sen sag.ocagında mı yaptırdın? karma + çocuk felci mi yapıldı? yoksa ayrı ayrı mı yapıldı?

sağlık ocağında yaptırdım canım karmayla birlikte yaptılar 4 aşı aynı anda oldu o gün.. dr um bana artık sağlık ocağımım aşılarınında çok kaliteli olduğunu ve güzenle yaptırabileceğimi söylemişti..

selam fıstık iç görüşemiyoz uzun zamandır..
bencede bizim güvanliğimiz için en iyisi bu ama ben çok korkmuştum ellerimi bağladıklarında.. iyiki epidural olmamışım dedim yaniii korkudann

Selam kıslarrr. Ben geldim.

Ezgiye yine yatır kaldır uyguladım yine uyudu anam maşallah diim. Böle giderse 10 güne kendi uyur heralde inşallah yarebbimmmmmmm :Saruboceq:

naber mehtap

denk gelmiyoruz ne zamandır?

eylül hn nasıl bakem :)
cnm evet iyce koptuk hiç görüşemiyoruz..eylülde mız mız hep beni i,stiyor...dişi çıkacak die bekliyorum ama hala tık yok..sen nasılsın defnecik nasıl?
:roflol::roflol:
selam fıstık iç görüşemiyoz uzun zamandır..
bencede bizim güvanliğimiz için en iyisi bu ama ben çok korkmuştum ellerimi bağladıklarında.. iyiki epidural olmamışım dedim yaniii korkudann
iyiyim cnm ugrasıp duruyoruz...kızım mızmız iyce anneci oldu...işe başlıcaktım nisan 15 te ama bu yüzden 1 ay daha uzattım...bakalım inşallh 1 aya düzelirde işe başlayabilirim...sositososito
sen nasılsın badem nasıl...

Ayy inşallah Ebrucum. Annem müdahale etti zorlama istersen falan diye. Çünkü düne göre daha çok mızmızlandı Ezgi. Anne dedim kapıyı kapat lütfen gelme buraya :) Ama ben inat ettim uyutuum valla sabır lazım biraz.

Buarada bende kahvedir çaydır içiyorum gün içerisinde. Napiim kahvesiz hayatta duramıyorum ya. Fazlası zarardır mutlaka kararında içmek lazım.

özge sen yokken hangi yöntemle uyutuluyor ezgicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…