2009 Eylül Anneleri

ya bizim esim ve oglumla neredeyse hic fotografimiz yok ((
alininde bebek odasinda bakimi asilari yapilirken felan babasi hep camdan videoya cekmis neredeyse 1 saate yakin ve ali hic aglamadan onlara donmus bakiyor butun video boyunca :)))
uzayli gibi kocaman gozleri vardi yavrumun
kafa minicik gozler iyice buyuk duruyor oy oy nasil ozledim bak yineeee

yasemin ali bizim odamizda yatarken bende kesinlikle uyuyamiyordum
o ih dese kalkip bakiyordum bisey mi oldu uyandi mi kustu mu uyuyor mu
gecelerim kabusa donmustu
ali de surekli ses cikaran bi bebekti uyusa bile
oksuruyor tiksiriyor inliyor pirtliyor felan
baktik olmicak odasini ayirdik biz :)))

niye kaçtı yasemincim fotoğraf çekilirken eşin.... ay benimki de bana suni sancı takıldı, birşey yiyip içmem yasak, gitmiş dışarıya kocaman bir hamburger bir de kumru yaptırmış yanına da portakal suyu bir de havuç suyu sıktırmış karşımda yiyip içiyor bir güzel.... ben tabi delirdim burnuma tütüyo her biri, öyle bir bağırıdm ki hemşire koştu geldi, beyfendi ne kadra ayıp dedi. bizimki hala lokmaları ağzına tıkmaya çalışıyo, ne kadar yersem kardır hesabı....

bu arada kızlar ek besin konuşa konuşa rüyamda alitunayı emzırıyorum gögsümden çeşit çeşit sebzeler akıyordu :):)

valla ebrucum havalardanmıdır nedir anlamadım gitti, meryem limonu annem de hep söyler bana damlat der ama ben yapamam kıııı:)

kızlar selam,

size bişey sormam lazım.

saglık ocagından aradılar. getirin çocuk felci aşısı yapıcaz dediler.

bizim karma aşılarda varmış aslında bu aşı. dr.a sordum.

biz yaptık zaten, bir zararı yok, ayrıca yaptırıp yaptırmayın diyemem. siz bilirsiniz dedi.

ağızdan yapılıyormuş. ayrıca yaptıran var mı???? kafam karıştı yaa

eylülünannesi canım biz hamilelik döneminde bu bpa olayından çok bahsetmiştik.... haberi okudum, malesef böyle bir haber yapmak için geç kalmışlar....

Gülaycım beni eşim özel anlarda hep stresli olur düğünümüzde beni bırakıp dışarda sigara içmeye giden adam , düşün kadın bize özel şarkı söylüyor dans edelim diye adam dışarda sigara tüttürüyor ama sağolsun doğumdan çıktığım gece annesi ve eşim her istediğimi yerine getirdiler benim annem yetişemedi balıkesirden , hiç yemek yemez arası yoktur bana dünya kadar abur cubur almış meyve suları ama yasak olunca benim canım çekmesin diye yanımda yiyip içmedi hiç bir şey ...

sağolun kızlar, baharcım çok yorgun hissediyorum kendimi dayanmaya çalışıyorum yoksa düşücem bu gidişle.
az geçmişe bakabildim, ececim çok geçmiş olsun canım.
eymencikte hastaymış çok geçmiş olsun zaten bu rota virüsünden çok korkuyorum bizim aşımız yok ya bide,

tamam meryemcim, yapayım:)
gülayy hamileyken sezaryan doğumda kolları ayakları bağlıyorlarmış diye sen demiştin dimii???

bız ılk asılarını saglık ocagında yaptırdık sonra dr u ben yapıcam dedı.ozel hast de yapıtırıyoruz sımdı asılarını.son asılarında bızde arastırdık eve gelınce agızdan yapmadıgı ıcın tel ıle aradık sorduk.karma sıların ıcındde varmıs cocuk felcı asısı gerek yok dedı yaptırmanıza yaptık zaten bıde 2. doz cocuk felcını 1.5 yasında yapıcakmısız dedı.asının ısmı de pentax ınternetten prospektusune bakabılırsın.ası yapılırken ısmıne baktın mı asının?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…