2009 Eylül Anneleri

Normalde ayakta sallanıyor canım. Ama mesela bugün yatır kaldırla uyudu. Sanırım ben akşama eve gittiğimde yine uyku saatine denk gelicem ve yine yatır kaldır yapıcam

ben gündüzleri eve uğrayamadığım için ve benim uykucu şirin günde üç kere uyuduğu için yatır kaldır yapılamicak
akşamdan akşama ben denicem
normalde bizimki de ayakta sallanarak uyuyo
uykudan bayılsa da ayağayatırılınca iki sallayınca uyuyo
ama mutlaka ayakta

umarım akşamdan akşama bende de işe yarar :Saruboceq:

Bugün bakma öğle uykusu benim orda olduğum saate denk geldi. Normalde ayakta uyuyor. Sende dene cnm mutlaka. Biraz sabretmen lazım. Ama hakkaten yöntem süpermiş. Yapmadan önce bu kadar etkili olcağını düşünmemiştim. Ben artık her uykusunda buna devam edicem. yılmak yok hhollllleyyyyyyyy :)))))

eylul soyle soyliyeyim
alinin bakicisi da gunduzleri bazen sallamak zorunda kaliyordu
ama 2 gundur yani ben yatir kaldira basladigimdan beri
Ebru Hanım yatagina koyuyorum hemen uyuyor diyor (aman dilimi isirayim)
sizde de ise yarayacaktir mutlaka

cocuk zaten gece bu sekilde kendi kendine uyumayi ogrenince gunduzleri sallanmak istemeden zaten uyuyabilecektir

bende deneyim akşam şu yatır kaldırı bizimki ayakta uyuyor bide beyefendinin ellerini tutacaksın tutmazsan çok zor uyuyo ve kalkmaya çalışıyo

aman maşallah maşallah maşallah diyelim
nazar değmesin bu bebişlerin yemeklerine uykularına yaa
evet siz anlatınca ben de onu hayal ettim açıkçası
ben başarabilirsem şayet
belki gündüz de kendiliğinden uyur
o zaman annem de sallamaz

bi de eda 9:30 gibi uyuyor
12 civarı uyanıyor
bi 10 15dk falan sonra tekrar uyuyor
o arada da devam etmelimiyim aynı yatır kaldıra

Aman maşallah

ebrucum geldim canım ama benım canım çok sıkkın yağız diş çıkardı onun huysuzlugu var onun üstüne birde hasta oldu çok kötüyüz biz çok iştahtan ve uykusuzluktan hiç bahsetmiyorum...

buarada mrb herkese umarım keyfiler iii dir sizde

gülcan dişiniz hayırlı olsun.. yaa bu ara neden hepsi az biraz hasta oluyor. havalar mahvettı kuzuları

gündem nedir bilmiyorum ama bu syfdan anladıgım yatır kaldırdan bahsediyosunuz galiba ben 2ay önce falan denemiştim 4 gün boyunca yatır kaldırla uyuttum gecenin 3-4 bile yatır kaldır yaptırmış ama hiç bi faydasını görmeyince bıraktım 1 saat uğraş 10 dk uyuyunca zoruma gitti zaten sinirlerimde elde vermedi

eylulcum bahsettigin gece saatleri di mi
mesela soyle anlatayim
ali dun aksam 8 de uyudu
saat gece 11 de uyandi ve hafif hafif aglamaya basladi
gittim hemen yatir kaldir yaptim 4. seferde aglamayi birakti ve ardindan da cok gecmeden uyumaya basladi
simdi amac su mesela ali de o uyandiginda alsam emzirsem yine uyur ya da alsamkucagima pispislasam yine uyurdu
ama yatir kaldir yaptigimda sunu sagliyorum kendi kendine disardan yardim almadan uyumayi ogreniyor
boylece gece yine uyanirsa ,ki biz bile gece birkac sefer uyanip uyumaya devam ederiz, hic aglamadan yine kendisi uykuya dalip uyumaya devam edecek senin ruhun bile duymayacak
kitabi yazan ablada diyor ki bunu yaparsaniz bir sure sonra kesintisiz sabaha kadar uyuyacak

gulcancim sorma biz o dislerden neler cektik ben tam 2 aydir uykusuzdum
ali resmen saat basi uyaniyordu ve agladigi icin kolay kolay tekrar uykuya dalamiyordu
bi de ise basladim o haldeyken
neyse 2 gecedir yatir kaldir yontemi var ya daha once konusmustuk onu uygulamaya basladim ve ali yeniden uyumaya basladi
eskisi kadar iyi deil ama umitliyim yine oyle uyuyacak devam ettirirsem bu yontemi

slm en güzel anneler sizi okurken 1 paket büskivi ve iki fincan ıhlamur içmişim...akannehir off yaa çok yiyoomm
kızlar teşekkür ederimm..oğlum şimdi daha iyi ama ilaç içtiği için çok uyuyor..antibiyotikte içiyoo çok üzülüyorumm.. yine şükürki hemen götürdük dr...
iştahıda yok..

hayret yaaa ise yaramadi demek
allah icin ben faydasini gordum 2 gecedir biraz uyudum da kendime geldim
benim mudurumde 1.5 saatte bir uyanan kizini bu sekilde tum gece uyur hale getirdi ama tam 1 hafta gece gunduz ugrasmisti hatta depresyona girdim gece gunduz pijamalarla gezdimn agladim ama sonunda uyumaya basladi demisti
simdi kesintisiz tum gece uyuyor kizi

saol meryemcim ya ne oluyo bu bebelere bilmem ohh beee diyemiyoz ya bişey sorcam şimdi dr bize antibiyotik verdi balgamı var ama ateş olmayınca antibiyotık verilmez diye biliyorum sonuçta enfeksiyon yok offff. balgam söktürücü bişey vermesi gerekmezmiydi dün vermedim ama bugun daha kötü oldu mecbur başladım

ayse canım antıbıyotık ıshal ve pişik yapabiliyor. bizde kullanmıstık. bronşit etmiştik bizde cocugu n apalım havalar çok garip yaa birde senınle alakalı olmıuyorda. bize dr bırınden mıkrobu almıs vucut zayıfmıs yerleşti dedi. o ara hiç dısarı cıkmamıstık cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…