sağol gülcancım kısa sürede iyileşir inşallah kuzun öksürük yoksa balgam söktürücü vermene gerek yok sanırım ama için rahat değilse dr a bi tel edip sor istersendilekcim saol canım allahım ona vercegi bütün dertleri bana versin hasta olması çok kötüymüş
ececim sizdemi hastasınız sizede çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsiniz
ayşecim sormaya ne bilem vermedi benımde istemekk hiç aklıma gelmedi böle durumlarda kafam hiç çalışmaz
dilek biz nerdeyse 1 aylıktan beri o şampuanı kullanıyoruz
daha bi kutu bile bitmedi
haftada en az iki kere yıkanıyor
ve çok çok memnunum
merhaba eylül anneleri. ben ekim annesiyim. 2 hafta sonra tam olarak geçicem ek gıdalara. kahvaltı vs..
size bikaç bişey soracaktım.
1. şu kavanoz mamalarından yani sebze meyve püresi kullanıyomusunuz?
2. çorbayı hergün tazemi hazırlıyosunuz yada hazırlatıyosunuz
3. bebeğimin çok büyük kabızlık problemi var. onun için napabilirim? ek gıdalara geçince azalır mı bu sorun?
4. kabızlıktan dolayı demir ilacını kestim. sizdede ondan kaynaklanan bi problem oldumu?
şimdiden çook teşekkür ederim
merhaba eylül anneleri. ben ekim annesiyim. 2 hafta sonra tam olarak geçicem ek gıdalara. kahvaltı vs..
size bikaç bişey soracaktım.
1. şu kavanoz mamalarından yani sebze meyve püresi kullanıyomusunuz?
2. çorbayı hergün tazemi hazırlıyosunuz yada hazırlatıyosunuz
3. bebeğimin çok büyük kabızlık problemi var. onun için napabilirim? ek gıdalara geçince azalır mı bu sorun?
4. kabızlıktan dolayı demir ilacını kestim. sizdede ondan kaynaklanan bi problem oldumu?
şimdiden çook teşekkür ederim
çok teşekkür ederim arkadaşlar.
huysuz80 kabak mevsimi değil daha. sen veriyomusun kabak. akşama kabak pişirecem mesela. ondan tattırsam mı diye düşündüm de bilmiyorumkismile
İyi o zaman sevindim canım bende acaba fazla para mı verdim yoksa değiştirim avene'nin şampuanını falan mı alsam diyordum eğer güzel diyorsan değiştirmeyip kullanayım zaten şişesi bayağı büyük sayılır..
fiyatını tam hatırlamıyorum ama pahalı olduğunu biliyorum
ama hem saç hem vücut şampuanı olarak kullanıldığı düşünülünce ve kullanım sıklığı düşünülünce ve 5 aydır bitmediğini de düşünürsek bizim şampuanlardan daha ucuza geliyo sanırım :)
valla ece haklisin bu kiz bizi birakip gitcek sonra gorcez gunumuzu diye dusunuyorum bende
ama bazende yaaa hic bir seyine karismiyoruz bizimki de fazla serbest birakmak oluyor gibi geliyor
sonucta o kadar para veriyoruz bizim istedigimiz gibi baksin di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?