2009 Eylül Anneleri

Benimkiuyudu etrafı toparlayıp mutfağa gidip yemek falan işleriyle uğraşmam lazım ama canım hiç istemiyor. Uyanıkken Doruk rahat vermiyo iş miş yapamıyorum ama uyuyuncada biraz kendime zaman ayırmak istiyorum offfff.ffff

canım bak akıl vermıs gıbı olmıyımda ben her aksam menu yazıyorum altınada nazmıye ablacım yavrum once Allaha sonra sana emanet.kolay gelsın.eger vakıt bulursan uygun olursan fasulye ve pılavımı yapabılırmısın? eger doruk rahat olmazsa lutfen yapm ve onla ılgılen dıye not dusuyorum.yapıyo sagolsun.malzememmı aksamdan hazı bırakıyorum.1 kere yapmamıstı doruk cok kusmus o gun ıyıkı yapmamıssın dedım.oncelıgın doruk oldugunu her seferınde soyluyorum.oda zaten ya uyurken ya ben gelınce yada oto koltugunda oynarken yanında mutfaga goturerek yapıyo.yanı bahane hepsı yapmak ısteyen yapar.e tabı bırazda senın tavrına baglı arkadasım.oda bulmus gul gıbı ısı ve maası sanmam oyle kaybetmeyı goze alsın....
sinem cim bizde vardı motilium kullandık geçti.

ben de şimdi onu yazmıştım sana özelden
ilk yapıştırdığımda gayet iyiydi
ama şimdi akif eymen benim oğlum olmuş :)

valla yaa nasıl oldu anlamadımm... iyi bari düzeldi..:))) beğenmene ssevindimm..

sinem cim bizde vardı motilium kullandık geçti.

canım cok sagol.pekı motılıumu gunde kac kez ve nezaman kullandınız? kac ay devam ettınız;? bıraktınızmı sımdı?

ebrucum sagol.doktor hem motılıum gunde 3 kez hemde gavıscon gunde 3 kez verdı.e bızede cok gıbı geldıde.kıyaslama yapmaya calısıyorum...

sinem yanlış hatırlamıyosam tubanın kızı defne'de de vardı reflü

aa evet sagol.bıde ondan ogreneyım bakayım.

Yok canım aslında Doruğun kilosu da iyi , kaç kilo doğmuştu? Araları bir gün falan di mi bildiğim kadarıyla Defne ile. Evet canım haklısın Tirenin pazarı bu konuda eşsiz diyebilirim etrafımız sırf köy. Köylü kadınların arasına girdim mi kendimi kaybediyorum ayy şunu da alayım bunu da alayım diye ama benim dezavantajım işimin organize sanayide olmasından ötürü pazar alışverişini eşimin yapması tabii o benim kadar özenmiyor maalesef kısıtlı zamanı içerisinde bunu da yapması hakikaten zor ama artık günler uzuyor yakında iş çıkışı ben çıkar alırım mesarafımızı. :lepi:

Tire'ye gelirseniz mutlaka haberim olsun canım evimizde ağırlamaktan ve bebelerimizi tanıştırmaktan büyük mutluluk duyarım.

ben de bugün pompayı evde unuttum
tam o sızım sızım durumdayım yani

sinemcim biz motiliumu kılosuna göre ölçegi var onla sabah ögle akşam 3 kez veriyoduk..aç karnına....yaklaşık bir ay kullandık ve geçti..bırakalı çok oldu...

sinemcim biz motiliumu kılosuna göre ölçegi var onla sabah ögle akşam 3 kez veriyoduk..aç karnına....yaklaşık bir ay kullandık ve geçti..bırakalı çok oldu...

sagol canım.umarım bızımkıde kısa surede gecer...

bu arada avatara aldanıp doruk tombalakta ben sıze yalan soluyom sanmayın tukurukten balon yapmak ıcın yanakları sısırdıgı bır anı zar zor yakaladık...bızımde tombık bı fotomuz oldu :)

Sinemcim maşallah yaaa çok tatlı çıkmış ne güzel yakalamışsınız. Eee biz yeni nesil anneler boyuna foto derdindeyiz:)) Bence böylesi ii sanırım çünkü benim maalesef hiç bebekllik resmim yok. Kilosunu hiçbir zaman takmadım ben kafama önemli olan sağlıklı olup her ay belirli bir kiloyu mevcut kilosunun üstüne eklemesi...

merhaba kızlar
eymen aşısını da olmasına ragmen o kadar dıkkat etmeme tıtızlenmeme ragmen neren kaptysa rotavırus mıkrobu kapmıs.pazar gecesınden berı hastane yatıyoduk.bugun cıktık.demekkı ası korumuyormus bunu ogrendım.yavrumun cektıgı sıkıntıları gordukce her acılan damar yolunda yas kalmadı gozumde.annelık zormuş.canını bırak o ıyı olcak deselr gozumu kırpmazdım allah canımı alsın kı.bu rota vırusune kı eymen bunu cok agır gecırmıs.hastaneden kaptıgı grıp de eklenınce temellı gucsuz dustu kuzum.allahın bu gunu de varmıs dıorum kı sukurler olsun ısalı ve kusması gectı sadece grıbın etkılerı var uzrınde.arayan aramayan merak eden tum dostlara,gecmıs olsun dıleyen herkse cok tesekkur edrım.rabbım tum bebeklerımızı hastalıktan ve kotuluklerden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…