Bizde müşteriye seramik seçmeye gidicez , sütüm kaynadı arada sinir oluyorum sağamıcam ....
sinemcim kesinlikle haklisin
oglumla ilgili herseye ben karar verip soylemeliyim
bende senin dedigin sekilde cok gonlunu yapmaya calisiyorum dun canı bıraz sıkkın gibiydi bende eve giderken ona sevdigi kurabiyelerden aldim cayla icersin dedim sevindi
bu kismim okeyde diger kismim eksik iste
ama en kısa zamanda bende ipleri elime alcam
menu hazirlama isini de ilk hafta yapmistim sonra salladim bu aksam hemen tekrar hftalik menu hazirlicam
yemekte aslinda istesem yapar ne pisirecegini bilemiyor sanirim
esim tas devri diyeti yaptigi ve cogu seyi yemedigi icin yemek isi biraz sorun
ama zeytinyagli felan yaptirabilirim
onunda malzemelerini alip eve ise giderken bugun vaktin olursa sunu pisirebilir misin dicem bakalim
sinem cim bizde vardı motilium kullandık geçti.
sinem cim bizde vardı motilium kullandık geçti.
sinem bizim ali de ilk dogdugu zamanlarda cok bogazini temizliyor ve genizden sesler cikariyordu
akrabamiz cocuk doktoru var izmirde
o refludur bebeklerin cogunda olur
gaviscon alip cok miktarda yedigi ogunlerden sonra verin ben benim torunuma hala kullandirtiyorum
o midede yiyeceklerin yogunlasip disari cikmasini engelliyormus
bu aralar alinin yine yedikleri geri geri gelmeye baslamisti aksamlari yatarken gaviscon vermeye basladik yine ve iyi geldi
sende dene istersen
sinem yanlış hatırlamıyosam tubanın kızı defne'de de vardı reflü
Ay evet canım benziyorlar.Benimki tam bir hareketli bebek yerinde durmuyo. Yemek isterse yiyor. Seçici kendisi. Gece uyku düzenimiz yok hele bu aralar çok kötü emzik falan sallama hiçbişi kabul etmiyor.Kilosu 7400
özlemcım gercekten bana hamıleyken doruklar cok yaramaz oluyo demıslerdı.dogruymus:) coook hareketlı artık 2 kez sola hemen ardındanda 2 kez saga donebılıyo.besıkten kafasını kaldırıp bıze bakıyo.bıde ıstedıgı olmayınca coooook sınırlenıyo :)))))9999 olsun olsun saglıklı olsunlarda......cook sukur dımı ama
Ay evet canım benziyorlar.Benimki tam bir hareketli bebek yerinde durmuyo. Yemek isterse yiyor. Seçici kendisi. Gece uyku düzenimiz yok hele bu aralar çok kötü emzik falan sallama hiçbişi kabul etmiyor.Kilosu 7400
Ben de öyle hatırlıyorum. Ona danışabilirsin canım.
Öyle valla Dilek. Birde Migros'a bakayım artık. Sen daha şanslısın. Tire'de taze sebze meyve güvenilir bulmak daha kolay olmalı. Bu arada eşim havalar ısınsın bir Tire köftesi yemeye gidelim diyor. Belki geliriz oralara...
ben de bugün pompayı evde unuttum
tam o sızım sızım durumdayım yani
canım cok sagol.pekı motılıumu gunde kac kez ve nezaman kullandınız? kac ay devam ettınız;? bıraktınızmı sımdı?
ebrucum sagol.doktor hem motılıum gunde 3 kez hemde gavıscon gunde 3 kez verdı.e bızede cok gıbı geldıde.kıyaslama yapmaya calısıyorum...
aa evet sagol.bıde ondan ogreneyım bakayım.
Aynen canım fırıldak gibi bir o yana bir bu yana. Elini sürekli bişilere atıyor. Bezini bağlatmıyor hemen yüzükoyun dönüyor zorla bez bağlıoyoz. Hatta kıyafetlerini bile zorla giydiriyorum. Bu aralar emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıp duruyor. Doktor bile bu çok hareketli nasıl zapdediyosunuz dedi yaniii. Adam bu gidişimizde zor muayene ettide kendisini.Ay evet canım benziyorlar.Benimki tam bir hareketli bebek yerinde durmuyo. Yemek isterse yiyor. Seçici kendisi. Gece uyku düzenimiz yok hele bu aralar çok kötü emzik falan sallama hiçbişi kabul etmiyor.Kilosu 7400
özlemcım gercekten bana hamıleyken doruklar cok yaramaz oluyo demıslerdı.dogruymus:) coook hareketlı artık 2 kez sola hemen ardındanda 2 kez saga donebılıyo.besıkten kafasını kaldırıp bıze bakıyo.bıde ıstedıgı olmayınca coooook sınırlenıyo :)))))9999 olsun olsun saglıklı olsunlarda......cook sukur dımı ama
Anım Doruk 3200 doğmuştu. Kilosu ortalama değerlerde baktığım kadarıyla. Zaten bizim doktor 1 yaşında cocuk 9-10 kg ortalaması diyor. Doruk 6. ayda çok az kilo aldı sadece anne sütü alıyordu 140 gr. EK gıdaya gecince bu ay 460 gr almış ki bu da yeterli bence bu ay için. Tek derdimiz çoook zor yiyor.Yok canım aslında Doruğun kilosu da iyi , kaç kilo doğmuştu? Araları bir gün falan di mi bildiğim kadarıyla Defne ile. Evet canım haklısın Tirenin pazarı bu konuda eşsiz diyebilirim etrafımız sırf köy. Köylü kadınların arasına girdim mi kendimi kaybediyorum ayy şunu da alayım bunu da alayım diye ama benim dezavantajım işimin organize sanayide olmasından ötürü pazar alışverişini eşimin yapması tabii o benim kadar özenmiyor maalesef kısıtlı zamanı içerisinde bunu da yapması hakikaten zor ama artık günler uzuyor yakında iş çıkışı ben çıkar alırım mesarafımızı. :lepi:
Tire'ye gelirseniz mutlaka haberim olsun canım evimizde ağırlamaktan ve bebelerimizi tanıştırmaktan büyük mutluluk duyarım.
canım cok sagol.pekı motılıumu gunde kac kez ve nezaman kullandınız? kac ay devam ettınız;? bıraktınızmı sımdı?
ebrucum sagol.doktor hem motılıum gunde 3 kez hemde gavıscon gunde 3 kez verdı.e bızede cok gıbı geldıde.kıyaslama yapmaya calısıyorum...
Aynen canım fırıldak gibi bir o yana bir bu yana. Elini sürekli bişilere atıyor. Bezini bağlatmıyor hemen yüzükoyun dönüyor zorla bez bağlıoyoz. Hatta kıyafetlerini bile zorla giydiriyorum. Bu aralar emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıp duruyor. Doktor bile bu çok hareketli nasıl zapdediyosunuz dedi yaniii. Adam bu gidişimizde zor muayene ettide kendisini.
Anım Doruk 3200 doğmuştu. Kilosu ortalama değerlerde baktığım kadarıyla. Zaten bizim doktor 1 yaşında cocuk 9-10 kg ortalaması diyor. Doruk 6. ayda çok az kilo aldı sadece anne sütü alıyordu 140 gr. EK gıdaya gecince bu ay 460 gr almış ki bu da yeterli bence bu ay için. Tek derdimiz çoook zor yiyor.
Evet gerçekten ortalama kiloda doğmuş Defne ile kıyasladığımda Defne yanında minicikmiş 2560 gram doğdu düşünsene... 460 gram bu aylar için çok iyi ben geçen ay ek gıdalara yeni alışıyorduk tam olarakta bütünüyle geçiş yapmamıştık o nedenle kilo bile kaybetmiştir diyordum ki 500 gram almış 1 ay 1 haftada. Bu ay eminimki çok daha fazlasını alır çünkü söylemesi ayıp iştahı gayet iyi, inşallah doruğunki de biran önce düzelir.
sinemcim biz motiliumu kılosuna göre ölçegi var onla sabah ögle akşam 3 kez veriyoduk..aç karnına....yaklaşık bir ay kullandık ve geçti..bırakalı çok oldu...
Aynen canım fırıldak gibi bir o yana bir bu yana. Elini sürekli bişilere atıyor. Bezini bağlatmıyor hemen yüzükoyun dönüyor zorla bez bağlıoyoz. Hatta kıyafetlerini bile zorla giydiriyorum. Bu aralar emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıp duruyor. Doktor bile bu çok hareketli nasıl zapdediyosunuz dedi yaniii. Adam bu gidişimizde zor muayene ettide kendisini.
Anım Doruk 3200 doğmuştu. Kilosu ortalama değerlerde baktığım kadarıyla. Zaten bizim doktor 1 yaşında cocuk 9-10 kg ortalaması diyor. Doruk 6. ayda çok az kilo aldı sadece anne sütü alıyordu 140 gr. EK gıdaya gecince bu ay 460 gr almış ki bu da yeterli bence bu ay için. Tek derdimiz çoook zor yiyor.
tam fırıldak gercekten.dorugu bıraksam emeklıcek.yanı tam emeklemede denemezde poposunu dıkıp dızlerı ve dırseklerı ıle surunuyo onundekı oyuncaga:) doktor elını bı tuttu yatarken.fırt dıye kalkıverdı bızımkı.oturdu bıde bacagını celıyo dengede durmak ıcın.cok guldu adam.bu hacıyatmaz gıbı bısey dedı :) bezı bende baglayamıyorum.hatta ayakları uzerınde bıle dıkılıyo tutunca.ama basması yanlıs dıye denetmıyorum hıc...masallah bebıslere............ıstah konusundada aynılar:)
Evet gerçekten ortalama kiloda doğmuş Defne ile kıyasladığımda Defne yanında minicikmiş 2560 gram doğdu düşünsene... 460 gram bu aylar için çok iyi ben geçen ay ek gıdalara yeni alışıyorduk tam olarakta bütünüyle geçiş yapmamıştık o nedenle kilo bile kaybetmiştir diyordum ki 500 gram almış 1 ay 1 haftada. Bu ay eminimki çok daha fazlasını alır çünkü söylemesi ayıp iştahı gayet iyi, inşallah doruğunki de biran önce düzelir.
evet kızlar ya buna sukurler olsun...ben bı ara bu persentıllere takmıstımda kafayı.e onlara gore gerı oluyo bu kılo baya.tamam gerı ama o kadarda deıl.bıraz :) dımı ama:) yuzde 25 falanız su an.buna sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?