Selam kızlar.
Gülcancım geçmiş olsun bizde 2 ay önce atlarrık benzer bişi zor oluyo gerçekten
Bugün Doruğa ilk defa kıymalı sebze püresi yaptım ama kıymalara sinir oldu tükürdü. Doktor rondo yok dediği için çatalla ezdim ama yemedi.Umarım alışır.((
Bende organik sebze alıyım diyorum ama İzmir' de kipa da var ve çok kötü görünüyorlar: Sebzeler kendinden geçmiş. Başkada nerede bulurum bilemiyorum.
gulcancım cook sevındım dısınıze...ınsallah sakınlesır yagızcık hemen......
candycım aıdnı unuttum kızma nolur.bacım bızım doruklar cok benzıyo bırbırıne.bıde efecık.napıcaz bılmemkı....
dılekcım defne su cuk da mı 7 kg.olsun masallah dıyelım.saglıklı olsunda bebeıkler...
kızlar bısey yazmıstım ama gozden kacmıs olabılır.ıcınızde bebgı reflu olan varmı? tedavı gordunuzmu? ne kullandınız? gectımı? yazarsanız sevınırım.öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm
Offff offf şu çevirilerden kafam bir milyon oldu valla kaydirigubbakcemile3
Ay evet canım benziyorlar.Benimki tam bir hareketli bebek yerinde durmuyo. Yemek isterse yiyor. Seçici kendisi. Gece uyku düzenimiz yok hele bu aralar çok kötü emzik falan sallama hiçbişi kabul etmiyor.Kilosu 7400gulcancım cook sevındım dısınıze...ınsallah sakınlesır yagızcık hemen......
candycım aıdnı unuttum kızma nolur.bacım bızım doruklar cok benzıyo bırbırıne.bıde efecık.napıcaz bılmemkı....
dılekcım defne su cuk da mı 7 kg.olsun masallah dıyelım.saglıklı olsunda bebeıkler...
kızlar bısey yazmıstım ama gozden kacmıs olabılır.ıcınızde bebgı reflu olan varmı? tedavı gordunuzmu? ne kullandınız? gectımı? yazarsanız sevınırım.öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm
Ben de öyle hatırlıyorum. Ona danışabilirsin canım.sinem yanlış hatırlamıyosam tubanın kızı defne'de de vardı reflü
Öyle valla Dilek. Birde Migros'a bakayım artık. Sen daha şanslısın. Tire'de taze sebze meyve güvenilir bulmak daha kolay olmalı. Bu arada eşim havalar ısınsın bir Tire köftesi yemeye gidelim diyor. Belki geliriz oralara...Canım migrosta varmış ama ben hala bakmadım nasıllar ama kipanın ürünleri senin dediğin gibi çok kötü. Hem ben inanmıyorum onların organik olduğuna nedense...
Evet canım 1 hafta önce 7260 gramdı:))) Maşallah canım bu arada sen iç dengeleri iyi kurmuşsun benimde bakıcım olsaydı kesin Ebru gibi olurdum ama kayınvalidem olunca sanırım benim hizmetimde çalışmak zorunda olan biri olmadığı için daha rahat söyleyebiliyorum yapacaklarını...
Bizde müşteriye seramik seçmeye gidicez , sütüm kaynadı arada sinir oluyorum sağamıcam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?