2009 Eylül Anneleri

kızlar mıgroslarda albımını 3 lu 9 aylık ve 1 yas cıtcıtlı bodyler 9.99 ben aldım.super ındırım.haber verıyım dedım.9 aylıkları askılı 1 yasları kısa kollu aldım.ama renk ve desenler super.....bulursanız kacırmayın.fıyatta cooooook ıyı dısarıya gore yarısından az.

gunaydın ozlemcım.senın Doruk uyuyo.benımkıde bı turlu uyumuyo.bıraktım kendı halıne bende ...napıyım..........sen nerelere gıdıceksın;? ben evdeyım bugun ya of havada cok guzel
Günaydın canım. Sıkıldım valla nereye olursa. Sanırım Bornova forum alışveriş merkezi var burada açık mekan oraya gideriz. Haaa birde Doruğa köy tavuğu sipariş ettim onu alacaz:))))) Tabiii yerse

Ben de bi bakayım o zaaman ihtiyacımız vardı

Sinemcim biz Doruğa çok yaramaz oğlumuz falan diyorduk. Geçen bir arkadaş çocuklar kelimeleri gerçek anlamda düşünürler kenidini işe yaramaz falan hisseder ilerde böyle demeyin dedi. Bizde artık hareketli oğlumuz diyoruz. Şu andaki yeni takıntımız yatak yıkmaca.Park yatağı var. Emekleme pozisyonuna gelip ileri geri sallanıyo.Yatak da deli gibi sallanıyo. Uyanır uyanmaz ağlamıyo böyle telsizden fışır fışır sesler ben uyandığını anlıyorum.

ay ınanmıyorum ya aynı seyler bu hafta basladı bızdede.yatagı salladıgını farkedınce daha cok yapıyo.zor yetısıyorum yanına.ha bıde ana kucagından asagıya atıyo kendını beyeendı.ancak kendı ısterse oturur yanı:))))))))) dun aksamda ılk kez desteksız oturduçtesadufmuydu gercekmı bılmıyoruz.bu sabah yıkıldı yıne cunku ama cok uykuluydu.yıne denıcem.ama altını bıle degıstıremıyorum ben hareketten.hareketlı kelımesı bıraz hafıf kalabılır bıze yanı :))))))

ıyı gezmeler sıze.ne guzel ıste cıkın gezın .gunes alsın Dorukcukta.öpüyorum

kızlar dün biz parka gittik sallıncakta sallandık biraz yürüyüş yaptık :) çok ii geldi yalnız gökşen korktu biraz hızlı salladım galiba :)

özlemcim zaten isteyerek zayıflamadım senin o hareketli dediğinden bi tanede bende var sağolsun yemek bile yedirmiyo :)

doğum öncesi kiloma 2 3 kaldı zaten :) 14 kilo almıştım şimdi 54 kiloyum

Hahaha ayyyy ciddeen benziyo bunlar. Bende altını bağlayasıya kadar akla karayı seciyom. Dİrek emekleme pozisyonuna geçiyo toto acıkken. ben ceviriyom o dönüyo. Altını acmaya korkuyom valla.Bizimki desteksi destekli oturmuyo hiçbir şekilde. İki dakka oturur pozisyonda durmuyo. Şöle 5 dakka otursa önüne oyuncak falan koysam ama nerdee... Ordan oraya yyuvarlanıp duruur tüm gün. Ana kucağı mama sandalyesi hepsinde oturmak istemiyorsa yırtar kendini atar aşağı kaydırır vs. Ben hareketine yetişemiyorum. Yeni derdimiz kıyma yemiyor. Uyansın mücadele başlıyacak. Sabah ta kahvaltısını yemedi kusu. Aslında benimki çok kusmaz ama...

Kızlar dun dr a gıttıık dıs zorlaması varmıs kuzumda+hafıf nezle ıkısı ustuste gelınce hala atesımız devam edıyor. Dun gece 38,5 a kadar cıktı. Oglum ek besınlerı ıyı alıyor olmasına ragmen 3 haftada 100 gr almıs. Uzuldummu kesınlıkle hayır. Dr umuz bu aylarda dıs zorlarken bazı cocuklar kılo alamıyormus aklınızda olsun. Dr sıkıntı yok dedı..

özlemcim zorlama doruğu belki dişinden dolayı iştahsızdır kendinden pay biç senin her zaman iştahın oluyomu :)

Ya sanırım bizimde dişler kötü.Doktor üstten dört diş birden geliyor dedi. Ateşi yok ama gece çok huzursuz sürekli uyanıp bağırıyor . Sizede geçmiş olsun.

meryemcim geçmiş olsun kuzuna allah şifa versin geçen dr da demişti normal kilo almaması diye yavrularımız bir an önce şu dişleri çıkarsaydı yazık onlarada ne kadar acı çekiyolar :

canım ben böyle zamanlarda kendimi frenliyorum napıım sonuçta aç olduğu zamanlarda gökşen açlığını dile getiriyo :) yani aç olsa yer diyorum :) istemezse zorlamıyorum dile getiriyo derken mam mam mam diyo o zaman verince yiyo :)

Selam tatlı hatunlarrrrrr.

Meryemcim çok geçmiş olsun canım. Şu dişler bir çıksa ah ah mafetti kuzuları.

Bizde dün doktordaydık. Herşeyi iyi çok şükür. Dişlerimize birazcık daha zaman varmış.

Buarada 2 gündür mama mama demeye başladı Ezgi. Dün akşam farkına vardımki acıktığında söylüyor bunu. Sabah kahvaltısını yaptırdım. Ardından sütünü içiriyordum. Bir ara biberonu bıraktım sehpanın üstüne peçete almaya gidiyordumki maaaamaaaaaaa diye bir bağırdı arkamdan sinirli bir şekilde koptum ama kızlar ya

özlemcim zaten isteyerek zayıflamadım senin o hareketli dediğinden bi tanede bende var sağolsun yemek bile yedirmiyo :)

doğum öncesi kiloma 2 3 kaldı zaten :) 14 kilo almıştım şimdi 54 kiloyum

ayy cok hossun ama ne guzel.bende 58 ım su an.az kaldı.55 hedefım:)

valla benzıyolar canım ya.olsun ben artık hıc uzulmuyorum zayıf dıye.hareketlı bebek esıttır zekı ve saglıklı bebek dedı doktor bana.benımı tesellı edıyo acaba.sızın kılo kac ?

ozlemcım canım ya sebze corbasına kıymayı nasıl eklıyosunuz? pısırırkenmı.sonradan olsa nasıl olcak?

a hemde cok normal bencede hıc uzulme.dış donemınde zayıflayabılır bıle demıstı bızede...sakın takma kafana demıstı.saglıklıya mınık kuslar.cok sukur annesı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…