Biraz daha idare edip alttan alttan araştırsam mı acaba bakıcı olayını , ya istemiyorum yürütece binmesini diyorum hırslı erken yürüşün koşsun oynasın tuvaletini öğretmeye kalkıcak yazada benim istemediğim herşeye acele ediyor ...
Kimsenin önerisine alınmıyuorum , burada paylaşabiliyorum derdimi sadece oyüzden fikirlerinize ihtiyacım var .
canım çok geçmiş olsun Raabbim bidaha yaşatmasın hemen toparlanır inşlh..aradım ama ulaşamadım sana aklım hep sizdeydii ..rotavirüsü ne verdiğim paraya acıyorum şimdiimerhaba kızlar
eymen aşısını da olmasına ragmen o kadar dıkkat etmeme tıtızlenmeme ragmen neren kaptysa rotavırus mıkrobu kapmıs.pazar gecesınden berı hastane yatıyoduk.bugun cıktık.demekkı ası korumuyormus bunu ogrendım.yavrumun cektıgı sıkıntıları gordukce her acılan damar yolunda yas kalmadı gozumde.annelık zormuş.canını bırak o ıyı olcak deselr gozumu kırpmazdım allah canımı alsın kı.bu rota vırusune kı eymen bunu cok agır gecırmıs.hastaneden kaptıgı grıp de eklenınce temellı gucsuz dustu kuzum.allahın bu gunu de varmıs dıorum kı sukurler olsun ısalı ve kusması gectı sadece grıbın etkılerı var uzrınde.arayan aramayan merak eden tum dostlara,gecmıs olsun dıleyen herkse cok tesekkur edrım.rabbım tum bebeklerımızı hastalıktan ve kotuluklerden korusun.
canım sağol ilaç içmek istemiyor hepsini tükürüyoo napcaz bilemiyorum.. sanki bugün daha iyi gibi..aysecim nasil oldu akif eymen iyi mi
ya face de şifresini bilsem iptal edicem o kadar sinirliyim
günaydın diyim bari :)
GÜNAYDIN. Hava çok güzel hiç kimsecikler yok galiba. Benim minnoş uyansın bizde cıkıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?