2009 Eylül Anneleri

özge hoşgeldin hadi geçmiş olsun ezgiye :)

bu arada bu kızlar çok geveze olucak zaten kız çoçuklar daha önce konuşurmuş :)

bende suyu gözünün önüne koyuyorum susadığı zaman suya uzanmaya çalışıyo gökşen

Canım bizim doktor sebzelerle beraber ekle dei. Yani 4 çeşit sebze 1 yemek kaşığı kırmızı mercimek veya irmik 1 yemek kaşığı pirinç ve köfte büyüklüğünde kıyma. Bunların hepsini koyuyorum.pişince tahta kaşıkla ezip makarna süzgüsünden geçiriyorum. Hatta doktora kalsa öyle ezip yedirmeliyim ama fazla pütürlü geliyo bu bile. Doruk 7400 7. ayı dolduğundaki kilosu.

Özgecim bizimkide maamaa babababa falan diyor ama anlamını bilerek mi söylüyor ondan emin değilim.

Yazmayı unutmuşum sebze püresine 1 yemek kaşığı da sızma zeytinyağı pişiriken ekliyorum mutlaka.

Hoşbulduk Zeynepcim. Valla iyice konuşmaya başladıklarında kimbilir nasıl cadı olcaklar çok merak ediyorum şimdiden böyleyse :)

mama dan sonra ne geliyo acaba :)

biz baba da diyoruz ama bilinçsiz tabi sürekli diyorum bak kızım baba dşye babası gel gel diye çok konuşuyoruz :) doğal olarka kızıda anasına çekmiş geveze :)

valla zaman su gibi akıp geçiyo...mememizi aranırkenki halllerini düşünsenize ilk dogdugu anları...

slm bu arada pat die daldım ama :)):)

benim kızda hep anne diyo bazen enne diyo bikez baba dedi...babası sevinçten çıldırdı :):):)
susayıncada mmmmmm mmmmm die aglıyo...

Hoşgeldin Mehtap.

Ya zaten bizimki ba ba ba diyince benim adam göklere uçuyor. Hadi kızım bi daha söyle annen duysun diye nispet yapıyor. Yahu diyorum bilinçsiz söylüyodur onu bırak bu işleri :))))))

ayy mehtap bazen o günleri çook özlüyorum odasında beşiğinin üzerinde yeni doğduğunda çekilen bi resmi var o kadar çok seviyorumki sürekli bakıp bakıp duruyorum :)

hoşbulduk canlarım.
yaa valla bende bi garip oluyorum o ilk anları düşününce...o zamanlar şaşkınlıktanmı nedir kıymetini bilemedim gibi geliyo o anların ...yada acemilikmi nedir işte bilmiyorum...

ılk zamanlarında çok masumdular gitgide gözleri açılmaya başladı :)))))))

Dün ilk defa doktorda ağladı. Kucağımda muayene etti doktoru. Artık akıllandı tabi bakmaz bana diyo :)))))

biz dr da ağlamıyoruz özge oyuncakalr filan vara bide erkekleri niyeyse seviyoruz dr muzda erkek ya :) ama sağlık ocağına girdiğimiz anda başlıyo ağlamaya hemşireleri görünce :)

Mehtapçım sordum. Baktı ve senin aklından zorunmu var ne piypirik kadınsın dedi :))))))))))))))

Zeynepcim bizim doktorumuz kadın ondanmı ağlıyo dersin :)))))

olabilir özgecim şimdi çoçuklar maşallah o kadar akıllkki :)

özge merak ettim yanlış anlamassan seni pimpirkli yapan şey neydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…