Bizde akşam ,Efenin dudağında uçuk olduğu için doktora götürdük . Hazır gitmişken 7.ay muayenesini oldu , kan testi idrar testi falan derken 3 saat hastanede kaldık eve gece 24.30 da döndük , efe daha çişini yapmamıştı sonra yaptı babası hastanaye götürdü. Çok şükür kan sonuçları iyi , bu ay( 3 hafatda ) toplam 400 gr almış dr. gayet iyi dedi 7.450 gr oldu yani boyu uzamamış bu ay, daha soracaklarım vardı ama geç saat olunca kaldı perşmebe akşamına sorarım artık .Bir de popoda morumsu bir kızarıklığı vardı , süt alerjisi olabilir dedi ama yoğurdu da kesme , tahıllı kaşık maması vermeye devam et dedi . Çok şükür iştahsız , ite kaka üstelik muhallebi de yemeden böyle kilo alması çok iyi oldu.
Siz bebeklerinize mercimek çorbası veriyor musunuz?
yasemincim doktor mercimek verebilirisn dedi, ama böyle kabularından iyice ayıklanacak çorba dedi... hani üste çıkan mercimeğin posası varya, onu alacaksınız, yoksa sindiremez bebek dedi.
merhaba kızlar..
benim oğlum 3.100 gr doğdu..
2 aylıkken 6 kğ dı..
4 aylıkken 7.500 kğ
şuanda 8.500 kğ ama bu son 1 ayda 400 gr almış...bu kilo alma gerilemesi normalmi acaba...
boyu da bir ay önce 69 cm di..
benim boyum 1.63 eşiminki 1.86 eşim tarafının boyları çok uzun...ama ilk oğlumun boyu kısa...zamanla atar diyorlar...
aksamada kıymalı pazı yapıcam bakalım yıyecekmı.pazı yı ılk defa denıyıcem.dere otunu sevmedı.keskın bır tadı var haklı bencede.
hilde benim kız da 7150, 67 cm.... ama 2450 olarak hastaneden çıktık, 2590 doğdu....
filizcim yazıyı okuyunca içim burkuldu, ama benim kız mememi uyanıkken almadığı için tek yolu onları yemek napalım.
ben sebze corbalarının ıcıne 1 yemek kasıgı katıyorum ya pırınc ya mercımek.bulgur da atıcam henuz baslamadım.bu ay cıger,balık,nohut,fasulye ye baslıyıcaz.
maşallah canım oğlun yiyorsa iyi....ben daha çorbalara yeni başladım...genelde meyve püresi...muhallebi...hip ve milupanın kavanoz mamalarından veriyorum...arada devam sütü ve anne sütü...
ben de senin gibi çorbasına 1 kaşık ekliyorum. sadece mercimek denemedim.
beslenme düzenini oturtabildiniz mi? yani saatle yedirebiliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?