2009 Eylül Anneleri

Ispanak:
Taze yumşak yapraklı ıspanaklar temizlenir, yıkanır doğranır ve poşetlenerek doğrudan derin dondurucuya kaldırılır. Ispanaklar derin dondurucu da depolama süresi 9 Aydır
Havuç:
Taze havuçlar temizlenir, tercihinize göre dilimlenir ve poşetlenerek doğrudan derin dondurucuya kaldırılır. Havuçların derin dondurucu da depolama süresi 12 Aydır.

canım bak boyle seyler okuyup yapmıstım ama zaten tuketmek o kadar surmez....

selam kızlar yaa ne zamandır gıremedım laptopu goren kım gorsemde kayınvalıdem 1 aydır bızde ıdı yenı gıttı.sukur korktugum gıbı olmadı ıyı gectı masallah.ama sızlerı cok ozledım yaaa anlatamamm.gecmısı tabıkı okuyamıcam uzun sure oldu gırmeyelı ay eksıklık hıssettım kendımde yaaaa.
bızımkı dız usunde durup poposunu ılerı gerı sallıyor su anda yanımda bende yazıyom buyuyolar yaaa masallah hepsıneee.

Hoşgeldin Ayferim yaaa nasıl sevindim seni görünce... Naber Erdal Efe nasıl? Bizi sorarsan iyiyiz bende aynı hiç giremiyorum artık buraya şirkette işler çok yoğun...Defne de aynı şekilde o minik popişini tepeye dikip ileri geri sallanıyor yapamayınca da çareyi geriye sürüklenmekte buluyor:)))

oya ve deniz benı eklemıssınız kızlar face bende kabul ettım saolun:) valla eylul bebeklerının hepsi bırbırınden guzel ve yakısıklı masallah:))))))

ah yavrum yaa nasıl ozledım bendeeee.sevındım cokkkk ıyı oldu karsılastık.yahu sen terfı ettın buralara gıremez oldun ama ıslerın karıyerın ıyı olsunda arada gır olsun canım yaaa.bız dıs cıkmasını beklıyos hala yaa.o popo dıkmesı tavsan gıbı ayyy oyle tatlı oluyolarkıııı masallahhhh.

kızlar yatmadan yazııım dedım cok su ıcıyor bızımkı bır bıberon suyu her zaman hazır.mesela arada oylesıne arka arkaya 5 dakıka ara ıle bazen yada mama yerken aralarda hep ıcıyor.vık vıklayınca su verın bence cogu zaman ıse yarıyor:)ek gıdaya gecınce susuyorlar.

ayferim cnm benm kızımda öyle bizim gbi canı ne zmana cekerse içiyo.illa yemeklerle degil.aralardada içiyo...susayıncada mmm mm die aglıyo...

Günaydın...Tüm bebişler gibi Doruk da ultra mızmız huysuz. Gece kaç kere kalkıyor sayısı belirsiz. Birde dün sebze ve yoğurdunu yemedi. Uyutmaya çalıştım uyumadı. Neyse babamız gelinceye kadar elim kolum koptu Doruğu kaldır indir susturmaya çalış. Eşim gelince görev teslimi yaptım çünküüü hiç halim kalmamıştı. Eşim diyorki ben bile şu kadarcık zamanda yoruldum sen nasılsın kim bilir. Gecede bir ton sallandıktan sonra uyudu. Umarım bugün böyle olmaz.

günaydın canım
umarım buün daha sakin olur Doruk
biz de gece uyumadık
kollar bacaklar hep havadaydı
ağlamıyo da ama uyumuyo da
ben de işe geldim uykusuz

gunaydin
ben gune cok kotu bir kazayla basladim
ise arabayla gidip geliyorum bu sabahta asiri bir yagmur vardi
tam ana yoldan sirkete arabayla dondum arkamdan bir gum sesi geldi arkasindan bir gum daha
ben yoldan gecen bir arabanin lastigi patladi sandim
hemen arabadan indim butun millet takla atti galiba diye kousuyordu
bahcenin disina cikinca gordum ki bir tane dogan once bariyerlere carpmis yolda donmeye baslamis sonra arkadan gelen minibusun altina girmis sonra onlarada arkadan gelen baska bir arac carpmis ama arabalar cok kotu durumdaydi dumanlar cikiyordu
zaten doganin onu yoktu (( hemen bizim guvenliktekiler kostu ambulans cagirdilar
tabi ben bakamadim hemen iceri girdim

of insallah ciddi yaralanan yoktur mucize olmustur o arabadan sag cikmislardir cok kotu oldum sabah sabah
kizlar aman dikkat edin yagmurda yollar cok kaygan olabiliyor hiz yapmayin yaptirtmayin (
allah hepimizi korusun

ebru çok geçmiş olsun
güne kötü başlamışsın gerçekten
inşallah kimseciklere bişey olmamıştır ve inşallah gününün kalanında bunu unutturacak güzel gelişmeler yaşarsın
ayrıca güzel sözlerin için kızımla teşekkür ediyoruz sana

günaydın canım
umarım buün daha sakin olur Doruk
biz de gece uyumadık
kollar bacaklar hep havadaydı
ağlamıyo da ama uyumuyo da
ben de işe geldim uykusuz
İnşallah öyle olur. Ben şu an ücretsiz izindeyim. Çalışanların işi daha zor. Allah kolaylık versin. Kızın çok ktatlı çıkmış saçlara da maşallah sanki daha büyük gibi.

Günaydın Ebru. Yazını okurken bir an sen kaza yaptı zannettim. :sm_confused::sm_confused: Sabah sabah kötü bir tecrübe olmuş. İnsanın morali bozuluyor iyiki görmemişsin daha detaylı. İstanbulda yaşayınca böyle olaylarla karşılaşma olasılığın daha yüksek tabiii.İnşallah iyi durumdadırlar.

evet canım neden bilmiyorum resimlerde hep büyük çıkıyor
aslında yapılı da ama yine de görenler resimde daha büyüktü bu diyor

bu arada evet çalışınca uykusuzluk daha zor ama evde olmanın da kolay olmadığını biliyorum
o kadar yoruyorlar ki bazen iş dinlenme gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…