2009 Eylül Anneleri

ebru geçmiş olsun.görmek bile insanı mahvedıyorbende hamılelıgımı kesınlestırmek için kan vermeye 2 kez gıderken motorlu bır cocuk metrobus yolunda kafası koparak ölmüştü ya onu görmüştüm çok acı çok fena seyler

meryem ali tuna her ne istiyosa sanırım benim kızım da ondan istiyo
offffff
Allah kolaylık versin senin kaçıncı uykusuz günün bu
ayrıca senin gördüğün olay da hiç dayanılacak gibi değilmiş
offff düşündükçe bile kötü oluyorum görmek nasıl üzmüştür seni
böyle olaylar olmasın kimseler de görmesin yaaa
çelik gibi sinir lazım insana özellikle ıstanbul'da yaşamak için

gunaydin meryem filiz
kzilar uykusuzluk hakkaten cok fena yorgunlugu gectim insanin sinirleri de cok yipraniyor ((
insallah bu cocuklar en kisa zamanda bir duzene girer guzel uyur guzel yer guzel oynarlar
benim de oglum hic yalniz basina oynamiyor surekli yaninda durcaksin odadan ciksam basiyor cigligi aglamaya basliyor
ya anlamiyorum artik 7 aylik oldular kendi kendilerine oynamalari biraz zaman gecirmeleri gerekmez mi
ben eve gidince ali uyanikken kesinlikle hic bir sey yapamiyorum yemek isine anca onu yatirinca girisebiliyorum ee yemek yap ye topla derken benim uykum geliyor zaten
eskiden annelerimiz napiyormus yaaa ozaman ne camasir ne bulasik makinasi varmis bez yikarlarmis yemek yaparlarmis evin temizligini kendileri yaparlarmis bi de ustune 3 cocuga bakarlarmiws poooof biz mi cok kofuz ya annamadim ki

bu arada kizlar kazayla ilgiili bilgi aldim olen yokmus hatta agir yarali bile yokmus cok sevindim

Günaydın hanımlar :)

Ebrucum talihsiz bir olay yaşamışsın geçmiş olsun ,kimseye bir şey olmadığına da sevindim .

Eylülcüm kızın çok şeker maşallah .

Çalışmak konusuna gelince uykusuz evde olmakta , işte olmakta gerçekten zor benim rutini şaşmayan oğlum eski günlere döndü resmen saat başı kalkıyor gece ( uyanmadan aranıyor yani ) yat kalk yat kalk sersem gibiyim resmen.

Bu hafta sonu eğer gerçekleştirebilirsem odasını ayırmayı düşünüyorum inşallah başarılı olabilirim yani önümüzde ki haftalarda beni daha zor günler bekleyecek sanırım , bir de en kısa zaman da tracy miydi onun kitabını alıcam .

perşembeden bu yana gece uykusu yok canım o uyusada gece ateşlenır dıye saat kurup akltık hep. hastayım ve bırde ebrunun dediği gibi sinirliyim..

yasemin ben de oda ayırmak istiyorum
ama hiçbir icraatte bulunmuyıorum açıkçası
o yatı kaldır yöntemini de denedim cumartesi günü
45dk sürdü ama başardım
ama ben kızımı hiç tam ağlarken görmemişim galiba dudaklarını büzüp hıçkırdıkça çok fena oldum
bi daha da denemedim aslında
ama işe yarayan bi yöntem gibi geldi
çünkü bir deneme yapmama rağmen
şimdi ne şekilde uyutursam uyutayım şayet bir derdi yoksa uyandığında diğer tarafa dönüp kendi uyuyor tekrar
ya da emziği düşünce bağırıyor verince hemen tekrar uykuya dalıyor
şimdi kararsızım aynı yöntemi devam ettirmekte

gecmiş olsun canım. bende henuz yaırmayı düünmüyorum onun benım kokuma benım onun kokusuna hala ıhtıyacımız var. yaza bakalım

eylul mutlaka devam ettir bak goreceksin cok ise yarayacak
gece ne kadar uyanir aglarsa hepsinde yap
valla bizde ise yaradi o yuzden siz uykusuzum dedikce kotu oluyorum caresi var cunku
bence birazcikaglamasindan zarar gelmez
zaten sen onu kucagina alinca hemen susup koyunca agliyor oyle cokta aglatmiyorsun

Bende kararsızım oda ayırmada ancak hafta sonu deneyebilirim baktım efe güzelce odasında uyursa ben razıyım gece oda oda dolaşmaya :) tabi 5 den sonra bizim yatakta olacağı kesin :)

ya evet işe yaradığı için devam ettirmek lazım gerçekten de
dediğin gibi ağlayınca kucağa alıyorsun
ama daha yastığa kafasını koyar koymaz tekrar hıçkırarak ağlamaya başlıyor
hemen alıyorum
ağlamasından zarar gelmez tabi sadece bi fena oldum o ağladıkça
aslında eşim de destekledi
madem işe yarıyor neden yine denemiyorsun dedi dün akşam
bi de şöyle bişey var artık çok hareketli olduğu için park yatağının seviyesini aşağı indirdim
şimdi yatır kaldır çok daha zor
( kendi çapımda bahane mi üretiyorum ne :kedi:)
yok yok haklısın ben yine deniyim

sağolun kızlar sanırım grip oldum kışı hastalanmadan atlattık dedik ama bahar fena çarptı.. dün bütün akşam yattım ama yine kar etmedi resmen dökülüyom..
oda ayırmayada ben yaşını bekleyecem gerçi bu gidişled yaşında bile zor ayırırım gibi geliyo hala .. yanımda olmayınca çok tedirgin hissediyom kendimi

anne kokusu olayhina bisey diyemem
hakkaten bebeklerin onu uykuda hssedip hissetmedigini bilmiyorum ama hissediyorlarsa mutlaka faydasi vardir
ama yaninda olmayinca tedirgin olma olayi 2 gecede geciyor onu garanti ederim
bende alinin odasini ilk ayirdigimda cok kotu oldum tedirgin oldum ama sonra alistim
simdi yanimizda yatiramiyorum :)

meryem dogum kursunda doktor ne demisti 3. aydan sonra ayirin demisti dinlememissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…