2009 Eylül Anneleri

Bende Efeye köfte veriyorum , hatta bu hafta tavuk suyuna yapıyorum bazı çorbalarını içinde tavuk koyuyorum rondodan geçirip . Biz 2 haftadır daha bir düzenli yiyoruz yemeklerimizi , yani çorbası kahvaltısı , meyvesi , yoğurdu hepsini yiyor anne sütünü de bir şekilde içiriyoruz , gece de tekrar emmeye başladı .

meryemcim yazmistim belki gozden kacirmissindir diye ali 20 gunde 550 gr aldi
heralde 800 850 civari olur 1 ayda kilo alimi

bizim doktorumuza gore bu ay haftada 1-2 ev yemegi yemesi gerekiyor o yuzden kofte icin erken degil bence
hem biz neredeyse 1 aydir kofte veriyoruz ama aliye ozel yaptigimiz kofteyi hic sorun yasamadik bence et yedigi icin bu kadar kilo aldi bence sonucta protein buyumesini sagliyor

Köfte içinb artık erken değil bizede dr umuz basslayın deıd. Hatta 15 gun sonrada kıymalı kabak dolması yapın dedı:)

anladım herkes veriyor sanırım. beslenme düzenini oluşturamadım dedim ya!!
ben mama veriyorum.
sabah 5.30 da 150cc mama
saat 9.30 da kahvaltı vermeye calışıyorum isteyerek yemiyor
11 gibi meyve
17 de mama deniyorum yemiyor, yogurt veriyorum....
açıkçası ne versem yemiyor acaba şunu mu versem bunu mu diye geçiyor günümüz.
en son 23 de mama yiyor
OFFFFFFFFFF NE YAPMALIYIM
Siz nasıl yapıyosunuz beslenme işini

bizim de supravit şurup ve ferrum ford vermemiz gerekiyor
ama özellikle bu hastalıktan sonra şurup vermek imkansızdan da öte
eskiden devit damlasına ağzını açardı şimdi damla da veremiyorum

slm kızlar hastalığımız geçti şükür ama çok nazlıyız çok kucakçı olduk .. iş yaptırmıyor..
ebrucum menünüz çok güzelmiş yarasın alişimize.. maşallah bu arada iyi kilo almışş
kızlar ben bablgam söktürücü olarak zeytin yağı limon şeker karışımını verdim inanılmaz işe yaradı ve sekron balgam ilacını vermedimm bilginize:)))
cuma kontrolümüz var umarım herşey yolundadır...
kuzumun çorbasını içireyim takipteyimm herkesi öptükk..:))

aysecım şu karısımı bızede verırmısın rıca etsem alıtunada sökemiyor ve balgamı var kuzumun.. size gecmıs olsun bu arada

canım 1 çay bardağı zeytin yağına 1 tatlı kaşığı şeker 1 limon sıkıp çam kavanoza koyup çalkaladım ve
günde 3 kere 2 çay kaşığı veriyorum sabah baya bi çıkardı balgamını eşimle çok sevindik..darısı size canım ilaç içmiyordu zaten zorla veriyodum ama bu karışımı içiyo şükür..

selamsss
hasta olan bebeler daha iyidir inş.
ne var ne yok...oğlum hep beni istiyor giremiyorum oyüzden

meryemcim yer elmasını nasıl veriyoruz pekii hiç yapmadım..tavuklamı pişicek?

kizlar kirmizi pancari nasil veriyosunuz bebeklerinize benim esim haslanmis olarak almisda.

selamsss
hasta olan bebeler daha iyidir inş.
ne var ne yok...oğlum hep beni istiyor giremiyorum oyüzden

tülaycım bizde öyleyiz al kuzunu gel bizee ayyyy ne iyi olurdu şöyle benimle aynı dili konuşan anlayan biriyle oturmakk offfff
nasılsın güzelimmm

slm kızlar , benim kızda çok huysuz aşı yaptırdık iyce huysuzlandı...şükür ateş yapmadı ama feryat figan aglıyo,çıglık çığlıga uyanıyo zaten çok zor dalıyo...gün içinde hiç bi işime bakamıyorum...
hasta olan bebişlere geçmiş olsun..dişlerde bi an önce kolayca cıkıversin...

saol ayşecim bunalımım valla ne olsun
oğlan böle arkamı döner dönmez çığlığı basıyo
çarşıda işlerim var bırakçak kimsem yok sabahtan beraber gittik geldik
yapışık ikizim gibi bnm oğluşummmm
şükür yine bu günümüze
Allah ım can sağlığı versin
senin paşa nasıl oldu daha iyiymiş şükür....

saol tülayım bakıyorum ateşine ara ara; ateş yok ama sanırım agrıyo bacakları kuzumun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…