2009 Eylül Anneleri

ya kızlar ben geçmişi pek okuyamıyorumda...kıymayı nasıl yapıp veriyonuz kızlar..bende başlamayı düşünüyorumda...artı tavuguda anlatırsanız sevinirim..ben suda haslayıp azcık azcık ezip veriyorum ama cok az korkuyorum bogulur fılan die...

mehtapcım geçmiş olsun bizimde 2 gün ateş ve ağrımız olmuştu .. en iyisi fitill ver uyusunn..
tülaycım benim bırakcak yerim var ama ben bırakamıyorum çok kötü bağlandık hiç ayrılamıyorum biri kucağına alıp sevse kıskanıyorum eylülede az kaldı sinir oluyorummm(((((((
2 sepet ütüm varr hava iç karartıcıı..(( kuzum kucaktaa((

tülay cnm önce köftemi yapıp çorbasına katıyosun ...yoksa direk çorbaylamı pişiriyosun kıymayı.

öğlen emzirmeye gittim nasıl ısırıyo oğlum emerken canımı baya bir yakıyo :)))
buzlukta duran etler verilrbilirmi kurbandan et varda bana pek taze değildir gibi geldi bir sorayım dedim

Selam Kızlar. Geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.

Benim kızda fenalarda. Çılgınlar gibi yerinde durmuyor. Zaptedemiyoruz. ıştahı azaldı artık beni bile emmiyor bugün 3. gün. Gece emerdi oda yok. Dün akşam biraz ateşi oldu. Belli yani çocuğun bir sıkıntısı var. Dişmidir nedir çıksada kurtulsak..

özgem hoşgeldin...ah ne oluyo bu kuzulara ya...ama belli bi sıkıntıları var yavrucakların....bi an önce çıksada onlarda bizde rahatlasak...bu arada sütünü sagıyomusun..emmiyosa gidebilir sütün..

filizcim ya bence taze taze alıp vermek en iyisi..için rahat etsin..boşver o etleri siz yiyin :):)

ozge canim sikinti yapma yemedei diye zorlsamada daha kotu oluyorlar disi patlayinca ne versen yiyorlar canim.
BIR SORU SORDUM KIMSE CEVAPLAMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIklava:

Ahh kızlar zaten 3 kuruşluk sütüm var. Mehtapcım sağmaya kalksam değmez az yani. Tek göğüsle idare ediyoduk. bu diş süreci çok sıkıntılıymış gerçekten ya çocuklar harap oldu (((

ayşecim haklısın elbette ben de çok bağlıyım oğluma ama
bu yüzden kendimi aciz hissediyorum bazen

özgecim ya kıyamam ben çileğime
ama inan benim oğlanda aynı
gece uykuda kavga ediyo mememle
dişten sanırım
ve ne zmn mızmızlasa
kafa ateş gibi
dişlerden sanırım damakları acıyooo

selam cici anneler
sizlere bişey danışmak istiyorum bende 2010 eylül annesiyim
yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyorum ama karasızım
kaç tane çıt çıtlı bady almak gerek hastane çıkışını nasıl almalı yada diğerleri
bana tavsiyelerde bulunursanız sevinirim

özge ve meryem şöyle uygun tatil seçeneği varmı önereceğiniz ama ege marmara istiyoruz çok uzaklara gidemiyiz..

Ahh kızlar zaten 3 kuruşluk sütüm var. Mehtapcım sağmaya kalksam değmez az yani. Tek göğüsle idare ediyoduk. bu diş süreci çok sıkıntılıymış gerçekten ya çocuklar harap oldu (((

özge bence yine de sağ
ne kadar az olursa olsun
40cc bile çıksa hiç olmazsa sabah kahvaltısında kullanırsın
hem sütün iyice gitmemiş olur
benim de çok çıkmıyor
evde olduğum zamanlar dışında sadece bir kez sağıyorum
koca bir günde bir kez ve o da 10cc falan
birazı kahvaltısına birazı da daha sonrasına

cnm bence 6 tane çıt çıtlı badi al 2-3 tane hastane çıkıcı 4-5 tanede takım al (5 parçalı) zaten hediye falan da gelen oluyor sonra yavaş yavaş alırsın eksik gördüklerini ama badileri uzun kollu al bebişler kendi 40 gün ısıtamıyorlar sonrada ekim kasım oluyor kış geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…