Canım öyle yada böyle Esra büyümüş ben öyle gördüm sen ne dersen de... Benimkine bak birde seçici paşam. Esra kadar iştahsız değil ama yinede çok kilo almıyor. Ben birada çok hareketli oluşuna bağlıyorum artık. Gördünya eller ayaklar hiç durmuyor. O yüzden sen de kafana takma fazla.Haaa birde Esra'yı çok sevdik biz. Siz gidince Esra'nın arkasından ağladı Doruk.maşallahh kuzuya canım selvi boylu olacak anlaşılan :))
yanakları içinde geçmiş olsun
esra ne yapsın anasını deli etmekle meşgul ne yiyo ne içiyo ne kahvaltı ne çorba nede başka bişey yemin ederim delirdim sabah ağlamaktan bi hal oldum bırakacak yerim olsa götürüp bırakacaktım
hafta sonu özlemle karşılaştık özlem bu büyümüş biz hala aynıyız dedi ama o sürekli görmedigi için ona öyle geldi :)))
sabahki sinirle hala ne ne kahvaltı ettim bnede başka bişey başım çatlamak üzere esra hala mız mız ağlıyo kalbim yerinden çıkacak sanki ne yapacagım ben bı kızla bilmiyorum
bende bu gün ızgara köfte deneyeceğim sebze çorbalarında yemiyo kıymayı birde allerjik bebe çok zormuş verecek çok fazla bişey olmayınca baya bocalıyorsun(
Çoook geçniş olsun birdaha hastalık falan görmesin bebişler inşallah.slm kızlar nasılsınız umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir...kk baımlılık yapıyo giremeyince aklım hep burda oluyoo.. şükür oğlum iylelti dün kontrolü vardı götürdüm hiç bişey kalmamış şükür ""yinenede dikkat et havalar karışık" dedi dr ..
uyudu azcık bakayım dedimm.
kızlar ben balık yedirdim oğluma biraz kimyonda kattım korlktum şükür yedi ..
Yaaa en büyük sorununm benim kilolar. Doğumdan sonra 7 kilo gitmişti. Giden 7 kilonun 3ünü geri aldım. Şİmdi 10-15 kg fazlam var offfffff.Hah şu lombur lombur selülit vede üstüne bir tonda çatlağım var. Böyle doğum sonrası kendini bırakan annelerden oldum ben ama canım fena sıkkın bu işe.of emsalcim tahmin ediyorum ne kadar zorlandigini
ali ilk baslarda yemiyordu bende nasil uzuluyordum sinir stres yapiyordum anlatamam
insallah cabucak gecer bu gunler esra da guzel guzel yemeye baslar
eylulcum bende senin durumundayim
bende tartida son kilomu gordukten sonra rejime basladim artik bi dur demem gerekiyor bu gidisata
sadece kilo olsa yine iyi her taraf lombur lombur selulit olmus yaaa cok igrenc
ben bu halde hayatta elbise etek hele de mayo giyemem bu halde yazin
Selam kızlar buarada cart diye daldım. Herkes iyidir inş. Geçmişe bakamadım.
Emsalim esranın doktoru ne diyor bu duruma?
Emsalcim bak eşin bence de izin alsın , o olunca oyunla falan yedirirsiniz bir şekilde , birinin desteği mutlkaka olmalı ayrıca bir şeyi mutlaka seviyordur , mesela bizim ki yoğurt ve peynir seviyordu o şekilde alıştırdık diğer gıdalara ayrıca Efe kahvaltıda peyniri veyumurtayı asla kaşıkla yemiyor elle yediriyoruz biz daha çok keyif alıyor , köfteyide elle veriyorum bazen çorbasına koyuyorum , öğlen çorba verirsem yanında alternatifli bir şeyler koyuyorum bir kaşık ondan bir kaşık ondan derken yiyor , arada çok tıkanınca su veriyorum kandırmalık , bir de bizim ki tarhana çorbasını çok sevdi belki Esra da sever , denemekten yılma biliyorum tahammülün kalmıyor ama mecburuz ne yapalım , iştahsız çocuk olunca bööle ancak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?