2009 Eylül Anneleri

ebru ya rüzgar da benim elimden yemiyo, annem verince silip süpürüyo,
sen yazınca aha bizde de böyle dedim...

kilolar açılmış,
ben de fenayım,
dün rejime başladım,
saat 6 dan sonra bişey yemedim,
çilek hariç.....

zayıflamam lazım, kendimi resmen koca göbekli, çirkin hissediyorum,
hatta eşim askerde 15 kilo verdi,
acayip hoş olmuş ya,
beni beğenmezse diye korkmaya başladım...
geçen ziyarete gittim onu, tombişim nasılsın diyor bana....
sinirlerim bozuldu :)

gulay benim kocamin 1 gram yagi kalmadi zaten bende onun yaninda anasi gibi duruyom benimde sinirlerim bozuluyor
kayinvalidemi hic soylemiyorum benden 3 adet semos cikar o derece
napcam yaaaa

Ebrucum bizim özel okulda okutma gibi bir derdimiz yok en azından eşimin şu koşullarda öyle bir niyeti olamıyor , o yüzden 2.yi istiyorum ama dediğin olay doğru maalesef çok ünlü okullar ( özel ) kontejyanlarını daha bebekten belirliyorlar :)

Ayrıca benim kocamda zayıf ötesi oldu o doğum kilolarını attı ama bende hala duruyor , arada bir ne zaman gidecek bu göbek diyor sinir oluyorum .

gülayım cancağzım sen nerene rejim yapıyon annem ya. ben 42 beden giyiyom bak 36-38 den geldim bu mertebeye :)
ebrucum evet çevreniz o şekilde olabilir ama her koyun kendi bacağından asılır canım. çoğumuz devlet okulunda okuduk ne oldu yani. şükür iş güç meslek sahibiyiz. onlar öyle yapıyor diye ben de yapmak zorunda değilim ki bütçenize göre özel okullar da var mutlaka. ben 2.yi ali efe okula başlayınca istiyorum. aslında ali efe kadar hiçbir varlığı sevemem biliyorum. ama onu kardeşsiz büyütmek gibi bir bencillik yapamam.

benim eşim hala dombili :) çok komik ya güya rejim yapıyor salata yiyor yanına yarım ekmek :))) alışverişe bir gidiyoruz benden gizli çikolata atıyor sepete sanki ben yerleştirmiyorum onları :))) iki üç haftada bir gittiği halı saha maçı ile lkilo verebileceğini sanıyor akıllım :)))

inşallah ebrucum çok umudum olmamakla birlikte en azından tuplerimden bırı kısmen acık:) hakkımızda hayırlısı olsun. 2. olmasada Allah kuzumu bize bağışlasın

ebrucum eşinde haklı bi yönden insan elindeki imkanlarının en iyisi olsun tabi bizim okadar olması mümkünatı yok yagız bile 5.senede oldu bizim
o bile bi anlık bişeyle oldu bizde senin eşin gibi düşüyoruz bazı konularda
tek çocugun hayatını garanti altına alamadıktan sonra ikinciyi dogurmak nekdar dogru bılemıyorum haaa

şimdi kayınvalidem aradı
diyetisyeni tebrik etmiş 1,5 ayda 6 kilo vermiş boshayallersmile
ben başımı nerelere vurayımmmm :gitme:

Baharcım seversin , 2. çocuğu olunca insan hiç birini ayırt etmiyor , ama tabi hamilelik ilklerde olduğu kadar keyifli olmayacak o ayrı , küçük bir çocuk olacak sürekli ilgi isteyen :)

ebrucum bizde okul fiyatlarını araştırdık şimdiden,

bir de şimdi artık ikametgaha göre okul belirleniyor ya merkezi olarak,
ankaranın en iyi devlet okullarından biri bizim ikametgaha bağlı,
olmazsa okulla görüşecez,
eşim asla kolej olmaz diyor, maddi durumu zorlarsak gönderebiliriz belki....
ama göndermekle de kalmıyorki ekstra masraflar falan var...
bir de giyim, kıyafet, kurs masraflarıyla asla gücümüz yetmez....

o yüzden rüzgar paşa paşa devlet okuluna gider....

valla biraz eski kafalı laf ama rızkı veren Allah kızlar elbet yeni bebeklerimizinde yiyecek ekmeği vardır. ben buna inanıyorum. özel okul okumaz pilot okulda okur oda olmadı devlet okulu.. hipp mama yemez arı mama yer:) ama büyür bi şekilde

gülaycım bizde arabanın kredısı bitince ev değişikliği yapacagız. o zaman bizde cevresınbde ıyı okul olan bır eve tasınmak ıstıoruz. ikametimizin uyacagı bır okul

Bende açıkçası , Efe özel okulda okusun diye uğraşmıcam başarılı olan her yerde başarılıdır belki klişe bir laf ama ben öyle düşünüyorum , devlet okullarının da iyileri var biraz araştımak gerekiyor birde eğitimine ve sosyal yönüne destek verdikten sonra eksik kalacağını sanmam .

bende gecenlerde kaynanaya dfıyorumkı süt olsun dıye yemedıgım kalmadı sürekli yıorum bana dıyorkı yınede dıkat et kılo alma:) dedım alsam ne olur sankı:) eşim tedirgin hızlı zayıflamamdan. gecen alıtunayı dr a goturdugumde jınekologumda ordaydı-eşi alitunanın dr u zaten- çok fazla vermişsin hızlı kılo vermen ıyı değil lütfen dıkkat et dedı. eşim bunu duydu hemen kılo al dıyor:)

sırf bu yüzden meryemcim görümcem bir yıllık bir yeri kiralıcak ev olarak, sadece okul belirlenene kadar...

inşallah bebek konusunda da allah gönlüne göre verir...

ben de asla rüzgarı kardeşsiz bırakamam,
eşim istemese bile,
bir katakulleyi getirir yaparım,
bir de rüzgara hep bir kız kardeş istiyorum...
çünkü hep kız kardeşim olsun isterdim....

biz de ev alacaksak site içinde ali efenin güvenle çıkıp oynayabileceği sokak ortamını yaşayabileceği bir ev olsun istiyoruz. inşallah bütçeye göre buluruz. ama özel okul pek mümkün değil. istiyormuyum hayır. hiç düşünmedim. okucak adam heryerde okur mantığındayımdır her zaman. çok zorluklarla okumuş biri olarak. ha tutup herhangibir okula da göndermem tabi o ayrı.

inşallah rüzgarın da kız kardeşi olur. gercekten çok güzel bişey kız kardes benım ablam var ve benım için çok degerlı aramız 20 ay arkadas gıbıytız zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…