O ne kız nispet yapar gibi :) benim kide sıfır beden ötesi :) kocası ve anası zayıflar katogorisine giriyorum ben :)
emsal belki zaten denemissindir de sebzeleri karistirma tek sebze yap
mesela enginar pisir pure yap ver belki tek tek olunca yer
sonucta onlarin da bir damak tadi var oyle karmakarisik seyleri sevmiyor olabilri
bi de corbalarinin icine sogan sarimsakta kat tat versin belki oyle sever
sıpa yemeğini yemedi ama anası kafayı yedi
emsalcim allah sabır güç kuvvet versin yemeyen çocuk gerçekten zormuş peki esra biberonda kabul etmiyo dimi yağız yemezse biberon verdiğim zaman yine ölmücek kadar tabiriyle olsa içiyo
Emsalim millet ne dicek diye neden düşünüyorsunki. Boşver allahaşkına milleti. Kim ne derse desin. Tek başına çocukla başa çıkmak hakkaten çok zor bir iş. Helede şimdi hareketlendiler. Eğer eşin izin alırım diyorsa kabul et balım. Seninde sinirlerin bozulmuş belliki. Birazcık yardımcı olsun sana. Oyunla falan yedirmeye çalışırsınız. Hem biraz o ilgilenir sen nefes alırsın. Şu yedirme içirme olayı başa bela. Reddediyorlar ama alışıcak sen merak etme. Herşeyi denemişsindir mutlaka. Biraz rahat bırak bakalım. Sonuçta mutlaka karnı acıkır, yemek yemek ister. Şu hazır kavanozlardan denemişsindir sanırım ama belki onları daha rahat yer
Emsalcim , boşver milleti önemli olan Esranın sağlığı sen onu düşün ... Çorbalarına et suyu koy tatlım , tereyağı koy biraz tatlandır belki yer , ne bileyim ben tarhanasına yoğurt katıyordum , tavuk suyu koyuyorum öyle daha çok seviyor sanki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?