2009 Eylül Anneleri

canım aynı soruyu eşimde doktora sordu zaten okadar devam sütü içse ek gıdaları yemez dedi siz zaten mamalarına falanda katıyosunuz demişti zaten ek gıdalarda alması daha iyi

kızlar bugun dr gittik kan tahlillerini ve ultrasonunu çektirdik hiç bişi çıkmadı çok şükür sadece biraz knımız düşükmüş kan ilacını arttırrır dedi ben zaten hiç vermiyodum tahlilleri bekliyodum şimdi vermeye başlıcam onun dışında idrar tahlili veremedik çünkü kaç defa idrar trbası takıldıu malesef beceremedik o yüzden bi daha ki aya kaldı belkide hiç yaptırmaya ilriz yalnız gökşen çook ağladı çok üzüldüm kilomuz 8 300 gr boyumuz kısa galiba 68 cm emekliyo dedim erkenci sizin kzı dedi :)

bu arada ememkleme dizliği aldım çok rahatt ettik iyiki almışım tahriş olmuyo artık dizleri :)

biz yeni bişi dha öğrendik artık koltuklardan tutunup kalkımaya çalışıyoruz :) koltuklarıum eski ve alçak model olduğu için rahat tutunup kalıyo bizişmki yakında yüürür galiba :)

hoşbulduk cansucum :) nasılsınız geçmişi okudumda maşallah eylül ne kadar güzel yiyo maşallah :) bizimki okadar yemek yemiyo

maşallah canım gökşene baya hızlı çıkmış gerçekten tahlillerin temiz çıkmasınada sevindim kan düşüklüğüde tüm bebeklerde olur canım zamanla düzelir

hoşbulduk cansucum :) nasılsınız geçmişi okudumda maşallah eylül ne kadar güzel yiyo maşallah :) bizimki okadar yemek yemiyo

evet canım bunları yiyo aslında fazlada değil 2saatde bir normal çorba kasesiyle bitiriyo işte çok nadir dişten dolayı iştahsızlığımız oluyo ama 1günde gidiyo oda gökşenede maşallah bukadar yememesine rahmen kilosu gayet iyi gerçi eylül 3kiloydu doğduğunda

canım ben yütüteçe koydum ama malesef sevemedi en fazla 5 dk durdu bende yere bıraktım oynaması için o zaman emeklemeye başladı :) yürütme konusundada ben ellerinden tutup yürütütyorum çook hoşuna gidiyo sende bi den bakalım adım atmayı öğrenirse zaten kendileri yürümeyi istiyolar :)

ya canım elinden tutup yürütmeye çalışıyorum ama hanım efendi adım atmıyo atamıyo ben zorlaa bir adım attırıyorum çok tembel hatun bizim:))

demekki canım zamanı var dr lar zorlamayın diyo kessinlikle çünkü her çoçuğun motor beceri gelişimi farklı o yüzden kendine bırakmak gerekiyo zaten dünyaya gelen hemen büyüyo o yüzden kendine bırakıcan eylülü o zamanla öğrenir :)

yok canım ya zorlamıyorum zaten bizimkide erken konuşcak snaırım şimdiden abba del del anne bababa mamama emme mememe çığlıklar bağrışlar neler sölüyo:)) çok tatlı bunlar ya bi kızışı sinirlenişi varki görme:))

evet bizde sinirlendikmi çok fena oluyo :) ama bizmki sadece baba ve acıktığında mama diyo onun dışınd pek konuşmayla ilgilenmiyo onun tek derdi etrafı talan edip yemekleri mıncıklamak :)

bu arada benim yine adetim gecikti 4 gün oldu hala çıt yok bünyem çok kötü oldu bu yaşıma kadar doğumdan sonra bile böle olmadı süt kızımdan sonra bünyem şaştı bugun rüyamda bana bi kız bebek aykkabısı veriyolardı sonra dr gidiyodum bana 8+2 hamilesin diyodu :) kafam bunşlarla dolu gecede regl ile uğraşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…