mehtapcım,
dr.a aynen bu şekilde soyledim. yani günde 500 ml anne sütü veya devam sütü diye.. eger kilo alımı iyiyse gerek yok. zaten herşeyi alıyor dedi. o reklamlara inanma dedi. defne almıyor zaten devam sütü. beni de emmiyor ama kilo alımı çok iyi şükür. bu yuzden hiç dert etmiyorum ve dr.a katılıyorum bu konuda. yani bence şart değil.
mehtapcım,
dr.a aynen bu şekilde soyledim. yani günde 500 ml anne sütü veya devam sütü diye.. eger kilo alımı iyiyse gerek yok. zaten herşeyi alıyor dedi. o reklamlara inanma dedi. defne almıyor zaten devam sütü. beni de emmiyor ama kilo alımı çok iyi şükür. bu yuzden hiç dert etmiyorum ve dr.a katılıyorum bu konuda. yani bence şart değil.
canım maşallh çok iyi yiyo...kılosu boyuda çok iyi de aklıma takılan bişi bütün bunlardan sonra emiyormu yada devam sütü veriyomusun...günde en az 500 ml de devam sütü yada anne sütü alması gerekliymişya...sadece ek gıdalarla olmuyomuş.[/QUO
saol canım devam sütü gece ve sabah 2kere 120cc içiyo birde pirinç ununa 5ölçek ve kahvaltısınada 30cc katıyorum canım yani toplamda 420cc devam sütü alıyo canım
ay kızlar valla ilk kez sizden duydum..yani çokta gerekli degilmiş öylemi ? bende hesap yapıyorum kafamda bugun tamamlayamadım az içti fılan diye...sevindim ozaman :)
tubacım sen kestinmi tamamen süttten.
kızlar bugun dr gittik kan tahlillerini ve ultrasonunu çektirdik hiç bişi çıkmadı çok şükür sadece biraz knımız düşükmüş kan ilacını arttırrır dedi ben zaten hiç vermiyodum tahlilleri bekliyodum şimdi vermeye başlıcam onun dışında idrar tahlili veremedik çünkü kaç defa idrar trbası takıldıu malesef beceremediko yüzden bi daha ki aya kaldı belkide hiç yaptırmaya ilriz yalnız gökşen çook ağladı çok üzüldüm kilomuz 8 300 gr boyumuz kısa galiba 68 cm emekliyo dedim erkenci sizin kzı dedi :)
bu arada ememkleme dizliği aldım çok rahatt ettik iyiki almışım tahriş olmuyo artık dizleri :)
biz yeni bişi dha öğrendik artık koltuklardan tutunup kalkımaya çalışıyoruz :) koltuklarıum eski ve alçak model olduğu için rahat tutunup kalıyo bizişmki yakında yüürür galiba :)
hoşbulduk cansucum :) nasılsınız geçmişi okudumda maşallah eylül ne kadar güzel yiyo maşallah :) bizimki okadar yemek yemiyo
canım ben yütüteçe koydum ama malesef sevemedi en fazla 5 dk durdu bende yere bıraktım oynaması için o zaman emeklemeye başladı :) yürütme konusundada ben ellerinden tutup yürütütyorum çook hoşuna gidiyo sende bi den bakalım adım atmayı öğrenirse zaten kendileri yürümeyi istiyolar :)
demekki canım zamanı var dr lar zorlamayın diyo kessinlikle çünkü her çoçuğun motor beceri gelişimi farklı o yüzden kendine bırakmak gerekiyo zaten dünyaya gelen hemen büyüyo o yüzden kendine bırakıcan eylülü o zamanla öğrenir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?