2009 Eylül Anneleri

tesekkur ederım gulay.pekı kefır mayası satılıyormuymus ogrenebıldın mı?

hayır canım öğrenemedim, ama internette satıldığı yazıyordu, olmazsa yarın numarasını bulup aramaya çalışırım, şimdi çıkmam gerekiyor.

cok komık ya.kadınlar ıcın olan maddelerın nerdeyse tamamı benı anlatıyo sankı

hayır canım öğrenemedim, ama internette satıldığı yazıyordu, olmazsa yarın numarasını bulup aramaya çalışırım, şimdi çıkmam gerekiyor.

çokkkk tesekkur ederım gulay.bende numarasını bulursam arıyıcam.tekrar tesekkur ederım.
bebısın senı beklıyo sımdı.

gulay cıktın ama ben yınede yazayım yarın gorursun zıraat fak.te 22 lıraya satılıyomus cebecı dekı ofıslerınde yokmus.dıskapıdaymıs zıraat fak.

Hımmm kefir olayına mı geçtiniz hepiniz :)) Ben kendim hiç sevmiyorum o yüzden efeyede içirmeyi düşünmüyorum :) Keçi sütünden de haz etmedim inek sütüne devam :)

Hımmm kefir olayına mı geçtiniz hepiniz :)) Ben kendim hiç sevmiyorum o yüzden efeyede içirmeyi düşünmüyorum :) Keçi sütünden de haz etmedim inek sütüne devam :)

ben de aynen senin gibi hiç sevmiyorum. keçi sütünü de aynı şekilde.
ama çok faydalı diyorlar kefir için. bir kez deniycem bakalım dr.a sorup...

Ben vermeyi hiç düşünmüyorum Efe yoğurdu seviyor o yüzden farklı bir şey denemeye gerek duymuyorum ama sen sor canım , belki doktor çok faydalı deyip önerebilir .

kızlar,

2 gündür söyliycem hep unutuyorum..

carrefoura gittim hafta sonu. ayın 15 ine kadar devam eden bir kampanyası var.

hipp biskuviler 3 al 2 ode: adeti 3,90 tl.. 2,60 tl ye geliyor. çok uygun.

milupa kavanoz organik mamalar 1,85 tl olmuş ve 3 al 2 öde var.

omo baby 3 kg. + huggies ıslak mendil hediyeli 15,90 tl.

bir çok farklı ürün de var. bebek günlerimiymiş neymiş valla. haberiniz olsun. yarın son gün.

isterseniz sitesine girip bakabilirsiniz..

aptamil 900 gr. 35,90 tl

milupa 250 gr lık muhallebileri kaşık hediyeli 7,45 tl. gibi.............

canım maşallh çok iyi yiyo...kılosu boyuda çok iyi de aklıma takılan bişi bütün bunlardan sonra emiyormu yada devam sütü veriyomusun...günde en az 500 ml de devam sütü yada anne sütü alması gerekliymişya...sadece ek gıdalarla olmuyomuş.

mehtapcım,

dr.a aynen bu şekilde soyledim. yani günde 500 ml anne sütü veya devam sütü diye.. eger kilo alımı iyiyse gerek yok. zaten herşeyi alıyor dedi. o reklamlara inanma dedi. defne almıyor zaten devam sütü. beni de emmiyor ama kilo alımı çok iyi şükür. bu yuzden hiç dert etmiyorum ve dr.a katılıyorum bu konuda. yani bence şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…