2009 Eylül Anneleri

ay kızlar valla ilk kez sizden duydum..yani çokta gerekli degilmiş öylemi ? bende hesap yapıyorum kafamda bugun tamamlayamadım az içti fılan diye...sevindim ozaman :)
tubacım sen kestinmi tamamen süttten.

evet tatlım kestim. zaten emmeye emmeye azalmıştı. sağdığımda da artık pek çıkmıyordu. göğüslerimi mıncıklayıp süt çıksın diye uğraşmaktan mahfoldular ben de bıraktım. çok şükür 7 ay verdim yine..

bu arada ben de devam sütü var ama bitsin bir daha almıycam. biberondan içmiyor diye ben 1-2 ölçek hep öğünlerine ekliyorum. o şekilde aldırıyorum devam sütünü ama şart değilmiş dediğim gibi.

bir de yazı ekliyim sabah sabah :)
doğum tarihine göre kişilik:

13 Ağustos - 22 Ağustos
Kendini ortaya koyabilen, savaşçı, enerjik, isteklerini elde edebilen
Bilinçli, cesur, haksızlıklara boyun eğmeyen. Yeni fikirleri önemseyen.
Girişimci, zeki, nerde ne yapması gerektiğini bilen açık sözlü.
Hayatta kalmayı başarabilen. Fiziksel gücü yüksek.
Karşısındaki kişiyi çabucak çözebilen, açık sözlü
Beklemekten hoşlanmayan, yeni projelere, planlamalara istekli.

23 Ağustos - 1 Eylül
Mantıklı, becerikli, akıllı, başkalarıyla kolaylıkla bağlantı kurabilen
Aşkı önemseyen, sorunlardan pek hoşlanmayan.
Kaliteli ortamlar, elit yerlerden hoşlanan. Cahil insanlardan uzak duran
Keskin gözlem gücüne sahip, bir bakışta eksiklerini görebilen.
Olayların ardındaki gerçekleri önemseyen ve öğrenmek isteyen
Çabuk kavrayan, net görmek isteyen, iletişimci.

2 Eylül - 12 Eylül
Ciddi bakış açısına sahip, sağlam kararlar vermeye çalışan
Beklentileri akla ve mantığa uygun, çalışkan ve planlı.
Güven olgusunu önemseyen, yanlış kararlar vermekten hoşlanmayan
Disiplinli çaba, görev ve sorumluluk bilinci yüksek olan.
Dayanıklı, mesleki konularda yetenekli. Dikkatli konuşan
Yaşından olgun. Sözleri tutarlı, kabul edilmekten hoşlanan.

13 Eylül - 22 Eylül
Yerinde konuşan, güçlü bir kişilik, sevme duygusu gayet yüksek
Uyumlu, dengeli, akıllı ve gayet çekici.
Aşkta sıcak yürekli, nezaket dolu, güçlü imaj sahibi
Huzursuzluktan hoşlanmayan, böyle ortamlarda bulunmak istemeyen.
Sosyallikten hoşlanan ama aşırı uçlara kaçmayı sevmeyen
Öncü, akıllı, iletişimci bir kişilik. Tarafsız düşünebilen.

23 Eylül 2 Ekim
Lüks, güzellik, kaliteden hoşlanan. Sevgi dolu bir kişilik
Erk ekleri yakışıklı, kadınları çok güzel olan.
Sosyal yönü güçlü, yeni fikirleri seven, hassas yaradılışta
Zevkleri için para harcamaktan çekinmeyen, bu yüzden zorlanan.
Seyahat etmekten hoşlanan, yeni insanlarla tanışmaktan zevk alan
Amaçları bir şekilde gerçekleştirebilecek şansa sahip olan.

( eylül anneleriyiz ama bebeklerimizin bi kısmı erken bi kısmı geç geldi diye bu kadar geniş bi aralık aldım )

acaip uykusuzum kızlar yine uyumadık. saat 11 de uyuttum 11:15 de bende yattım 11:37 ilk aglama duyuldu sonra saat 12 babam arıyor teyzemın eşi vefat etmiş damadı için bilet lazım onunla ugrastım bıraz. saat 4 e kadar devam etti ağlaması 10 dk uyumuyor yaa boyle bişey yok. gözler kapalı kucagımda değilse aglıyor. sonra bır sefer daha uyandı emzırdım ve 7:40 kalktım.. dün gece de bundan beterdi. bugunde uyumazsa yarın işe gelmem muhtemelen

meryem başın sağolsun öncelikle
Allah yakınlarına sabır versin
umarım Ali Tuna bu gece uyur
ama bence yarını bekleme eğer zorlanırsan öğleden sonra eve gidip uyu biraz

Meryemcim başınız sağolsun , Diş çok zorluyor sanırım seninkini canım benim ... ınşallah bir an evvel düzene girer kuzucuk ya , uykusuz işe gelmek çok fena ya .

sağol eylül. ,Allah sabır versin gece gece babam arayınca çok korktum. yaşlıydı adam teyzemde yıllar once vefat etmıstı. sevineyımmı uzuleyımmı bılemedım. babamın sesını duyunca anneme bişeymı oldu dıye korkmustum
ınşallah uyur. yaa çok üzülüyorum neden böyle oldu. bana öyle gelıyorkı cocuk guven sorunu yaşıyor. uyursa giderım dıyemı düşünüyor bılmıyorum

Ben işe başlayınca efenin düzeni bozulmuştu , bir de ben sürekli kahve içiyordum şimdi bir haftadır içmiyorum bilmem etkisi var mı ama gece daha iyi uyuyor , 3 kere falan hareketleniyor , azğına memeyi veriyorum sonra ,emdiği kadar emiyor uykusunda , artık boş mu dolumu bilmiyorum , ayrıca oda ayırma konusunu bir müddet daha erteledim , başka odada mümkünatı yok duyamam hareketine uyanıyorum çünkü ....

sağol yasemin.. canım ahkam kestiğini düşünmem canım. olabilir ne bileyim anlamadım ki. ben babaanne yeni geldi ya onun düzen,ine alışma sıkıntıları. dün okadar bunaldık ki eşimle artık adam diyorkı meryem bakıcı tutalım sürkli boyle değişimlerde çocuk yıpranacaksa

meryemcim basin saolsun
bende cekinerek soyluyorum cunku surekli aynı seyleri tekrar edip bıktırdım biliyorum ama meryem hem senin ama en cokta ali tunanin iyiligi icin bence mutlaka yatir kaldir yap
gercekten senin su anlattiginin aynisini yasiyordum meryem
artik kafayi yemek uzereydim cocuk butun gece boyunca surekli aci aci aglayarak uyaniyordu ve kucagima almazsam susmuyordu
burdan hatirlarsin artik neler neler gelmedi ki aklimiza neler neler denedik reflumu dedik ilaclar icirdik
dis dedik jel surduk agri kesici verdik
usuyor dedik kalin giydirdik kaloriferi actik
burun dedik damlalar damlattik
kursun dokturduk dua okuttuk
ac dedik ekstradan yatmadan corbalar yedirdik olmadi olmadi
her gece daha beter oldu en son artik yarim saatte 1 aglamaya basladi
gercekten 2 gecede yatir kaldir bu isi cozdu cocuk simdi uyuyor
belki cozum olmaz bilemiyorum ama bence dene olurda cozerse rahat edersiniz
sen boyle yazdikca cok uzuluyorum cunku

ebru aslında denemek istiyorum ama inan gücüm yok. sabrım hiç kalmadı zaten. hafta sonu deneyecegım. o kadar garip ki gözler kapalı ama sürekli aglıyor. yaa kucagımda olacak ya ayagımda yastık alituna yatacak o sekılde uyuyacagız. bi şekilde ten teması ıstıyor çocuk. babaannesı gelınce bunu yasayacagımızı bılıyordum ama bu kadar fazla olacagını düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…