2009 Eylül Anneleri

kızlar şimdi sitede geziyodumda chicconun deposu varmış istanbuda oturanlar özellikle yalnız depo tuzladaymış ayda bir kere oluyomuş mağazaların elinde kalan sezon sonu vs ürünler satılıyormuş herşey varmış emzik araba koltuğuna kıyafete kadar çook da ucuzmuş örneğin 125 liralik ayakkabı 17 liraya almış bi bayan bu ayki satış dün yapılmış yalnız erkenden gitmek gerekiyomuş sabah 9 la 2 arası yapılıyomuş satışlar ben eşime söledim mayıs ayındaki depo satışını gidicek bilginize gitmek isteyen olursa :))

güzellerim hepiciğinize teşekkür ederimmmm kardeşimin düğünü için izmirde kaldım 1 ay kadar yoktum.... çok şükür artık geldim kaldığım yerden tammm gaz devam işallahhh :)))

bu arada benim kuzumda cuma günü diş çıkardı ateşli ve sıkıntılı 2 günden sonra.....

yavrularımızın hepsinin inci gibi dişleri olsun ömürleri sağlık huzur mutluluk dolsun inşaallaaaahh....

bilgisayarımda servisten yarın gelicek bu arada tamire yolladık... gerçi gerizekalı yapamamış işallah yarına hallolmuş halde teslim eder yaa....

vallaha insanın eli ayağı o pc yaa... böyle kimsesiz sizsiz çok zor hayat çekilmez vallaha......

gunaydin herkese
elacim hayirli ugurlu olsun 8. ayiniz.
eymen saglikli mutlu huzurlu nice nice aylar yillar gecirir insallah tabi sizlerle birlikte

bizde iyiyiz
2 gun dinlendik islerimizi hallettik
yalnz cumartesi istinye parka gitmemiz gerekiyordu 1-2 sey almak icin
hadi dedim cocugun duzeni kaymasin tum ogunleri uykulari bitsin oyle cikalim evden dolayisiyla da aksam 4 ten sonra cikti gittik
hazir gelmisken yemegide burda yiyelim de evde is olmasin dedik
neyse dolan ara derken saat epey gecti alisin uyku saati yaklasti
donsek mi yedek mi derken yemek yemeye karar verdik balikciya oturduk ama ali bizi mahvetti
masada ne varsa eline aliyor onumden tabagi bardaklari kasik catali uzaklastiriyorum bu sefer servis kagidini cekistiriyor
garson yeek getirince onume yine servis tabagini koydu o sirada al ikasla goz arasi ben daha elimi uzatamadan aldi tabagi yere atti kirdi
diger seylere uzaniyor alamayinca agliyor
mama sandalyesine oturttuk salatalik kesip getirdiler kirtkirt kopartiyor disleriyle agzinda biriktiriyor yutmuyıor agzi salatalik doldu odum patladi bogazina kaccak diye cikartmama izin vermiyor elinden almama izin vermiyor agliyor
havuc getirdiler ayni sey onda da oldu durmuyor felan
neyse uzatmayayim daha kari kocabirlikte yiyemedik
ilk once ben dolastirdim esim yedi sonra o dolastirdi ben yedim eve zor attik kendimizi
garsonlar basimizda abla valla isiniz zor diyor

aysecım gecmıs olsun. annelık işte en ufak sey canımızdan can kopartıyor..
ela 8. ayınız hayırlı olsun. maşallah koca erkek oldu..
ayfer gamze hoşgeldiniz.. özlemiştik sizi..
ebru malesef onlarla yemek çok zor. bzide c.tesı akşam ı dısarda yedık. bizz baktık huysuzlanıyor sırayla yeme işine başladık bu sebeple zarar zıyan vermedık kımseye:)

kızlar biz yemek işini çözdük derken iyicene cozuttuk önceden yiyen çocuk artık yemıyor. yemıyordan da öte agzını kılıtlıyor. kafası nasıl okadar calısıyor anlamıyorum ama alt dudagını cenelerının arasına sokusturuyor. o durumda kaşıgı nereye sokupta yemek vereceksınkı. tv acıyorum güldürüyorum vs vs gülerken bıle dudaklar kapalı gülüyor. ne yapmam lazım bılmıuyorum

ebru olsun ya napalım onlar da dışarı çıkmaya böyle ortamlara alışık değiller
hem şimdi çok hareketliler ve laftan anlamayacak kadar da küçükler
en zor zamanları yani
birkaç ay sonra dur yapma deyince daha iyi anlayacaklar
ellerindekilerle daha uzun süre oayalanabilecekler

meryem o ağız kilitlemeyi biz de çok iyi biliyoruz
gülerken dediğin gibi aralanmıyor bile dudaklar
hatta bir ilkeriki aşamasında da şayet bi şekilde kaşığı sokmayı başarsan da püskürtüyorlar
ya da dili içeride hazırda bekliyor
kilitli ağız işe yaramazsa devreye giriyor ve bütün yemekleri itiyor :)
çok çok akıllılar ya
eda sevdiği yemeklerde yapmıyor onu genelde
o yüzden biraz zorlayıp çok ısrar etmiyorum
umarım ali tuna her yemekte yapmıyordur onu

saolun kızlar tum bebelerımız saglıkla uzun uzun yasasınlar ıns
ebrucum bız de dun balıkcıdaydık.ama gttıgımız yer uretım cıftlıgı aynı zamanda.allahtan eymen onlarla oyalandı da ben de yedım masamızı havuzun kenarına yaptrdık aa bak balık bılmem ne derken o onlara bakarken ben butun butun yuttum valla ya aglarsa dıe:))u cocuklar buyudukce ısımız zorlasıo galıba.dıolardı da ınanmıodum hyr kucakta ve kucuk daha zor dıordum ama deılmıs.alişin dişler de var daha tehlıkelı:)bızım sıpa daha dede oldugundan oyle tavsan gıbı kemıremıor ama bı yere gıdınce elıne ıllakı ekmek ıstıo ben de ekmegın kuru yerınden verıorum koparamasın dıe ama yıne de ıslatıp koparıo ona bakmaktan ne yedım hıc anlamıorum:))
meryemcım eymen de sebze corbasını agzına katıyyen sokmuo etı de yedıremıorum haslamasını koftesını corbanın ıcınde her turlusunu denıorum yemıo ıns gecıcı bı donemdır ben de cok uzuluorum o oyle yapınca. sabah kahvaltısını yemıstı ne guzel son kasıkta cevız dılıne takıldı hoooop hepsını gerı cıkardıve yogun kıvamlı oldugundan cok zorlandı cıkarrken odum koptu ıcınde durmadıgına mı yanayomm onun zorlandıgına mı offf

Son düzenleme:
aslinda bizim aliste ustten disleri cikmadan onceki donem boyle yemmemeye baslamisti
heralde sizinde disler yuzunden kizlar
canlari acidigi icin yemek istemiyorlar ama disleri cikinca rahat edersiniz
simdi bizim alttan 2 disi daha geliyor bakalim onlar cikarkende yemeden icmeden kesilecek mi

puturlu yemeyecek mi diye korkumdan gecen hafta bakicimiza demistim bu hafta yemekleri biraz daha taneli birak yavas yavas alissin diye
sirf 2-3 gun osekidle yapinca bile bayagi alisti sayilir
simdi yemegini topak topak birakiyoruz hatta meyvalarinin yumusak olanlarini tabi kucuk kucuk bicakla kesiyoruz sabah kahvaltisindaki peyniride kucuk kucuk kesiyoruz o sekilde yiyor masallah
valla icim rahatladi cok korkuyordum ya alismazsa diye

artık herseyde yapıyor kızlar çok sevdıgı yoğurtta bile. yaa agzına sok yuutuyor. ama bu boyle olmaz sabrım yetmıyor. o yesın dıye yemek hazırlayıp dısarı cıkıyoruz. çok raht yerdı dısarda. dun deli oldumm yaa. Allahtan bıberonda sıkıntımız yok.

ebru sevindim pütürlülere alışmasına
onları çiğnemeye çalışırken pek sevimli oluyorlar

meryem sizinki de umarım diştendir ve geçici bişeydir
tabi dişten de olsa diş çıkana kadar aç kalamaz bi yolunu bulmak lazım

bu arada kızlar biz de 23 nisan tatilinde eşimin memeleketine gidicektir torunlarını çok özlemişler
ama bu küğl ulutu meselesi yüzünden iptal olucak gibi
şimdiden kapatmışlar bazı hava alanlarını

umarım diştendir. ama bu haftasonuna kadar duzelmezse haftasonu aç bırakıcam baska care yok. tokluk meselesıne gelınce yaa ugrasa ugrasa bıraz yedırıyorum üstüne süt. onceden gunduzlerı içtiği süt 300-350 cc ıken 600 cc içiyor şimdi

uçalkarıun ıptalı bızıde mahvetti. herkes bır yerlerde kalmıs gelmeye calısıyor. sabah radyoda dınledım zonguldakta toz bulutu varmıs. yarın ıstanbula beklenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…