2009 Eylül Anneleri

zeynep yok daha önce hiç olmadı ben adet olmadım daha
demek normal ebru benımde asıl bomba yakındr ozaman

reyhan bencede gerek yok ya bende vermiyorum dr.a sordum ne gerek var dedi, adam prof sonuöta ve bende başkasına sorma gereği duymadım.........

ebrucum hoşçakal canımcım bu aradaaa kuzuyu öpp kocamannnnn

normal gamzecim normal ben doğumdan sonra hemen edet oldum 6 aya kadar gayet düzenli adet oldum sonra süt kızımı emzirdim bünyem değişti malesef geçena ay 10 gün gecikti soluğu dr da aldım :) bu ay da 5 gün gecikti artık bidahaki ay düzene oturur inşallah emzirmek çok etkiliyo regl düzenini

gülcancım bu ilk adetinse bormaldir yaa benimde öyle oldu.. bende sandımki daha önce adet oldunda bu ayki böle sorunlu.. :)

ya sen neden emziriyon canım o diğer bebişi?
ben emzirdiğini bilyorumda olay nasıl oldu neden emziriyon onu kaçırdım..?

gamzecim valla bencede düzene girsin artık böle diken üstünde olmuyo haaa oldu olmadı haaa niye az oldu pöfff bayıldım valla nedir bu çilemiz böle bu arada kardeşim evlenmiş hayırlısı ugurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın canım

yok yok vermiyorum ctesiden beri :)
demire başladık dün..kan tahlilinde düşün çıktı demiri..

hangi marka demir veriyosun bazıları çocukların dişlerini simsiyah çıkarıyo bilgin olsun... belizinde demiri biraz düşük bizede takviye verdi dr ve ben dr.a sordum ona göre siyah yapmayan bir marka verdi.... o yüzden soruyorum... dişleri siyah bi çocuk gördümde ooo çok fenaydı yaa....

canım süt kızım yani nisan bana geldiinde 20 günlüktü annesinide apandisti patlamıştı acil ameliyata aldılar eşimde bana getirdi nisanı bende iki gün boyunca hem ona baktım hem gökşene ikinide emzirdim nisaın anne ve babsı istiyoduki emmeyi unutmasın mama verirsek unutabilir diye hem nisana bakıcak kimse yoktu ondan ben baktım tatlım :)

gülcancım bu ilk adetinse bormaldir yaa benimde öyle oldu.. bende sandımki daha önce adet oldunda bu ayki böle sorunlu.. :)

yok datlum inş. ilk adetim olcak daha dün bi ceeee yaptı gitti anlamadım bende

zeynep in süt kardeş olayını ben biliyorum ama zeynep anlatsın :)))

reyahancım bizde geçen tahlil yaptırdık bizmde düşük çıktı biraz ama bebeklerde normalmiş ben kan ilacını kullanmıyodum zaten tahlileri bekliyodum şimdi vermeye başladım

saol gülcancım Allah razı olsunnn amiiinn güzel dileklerin içinn......

dediğin gibi o stres öldürüyo yaa aman bayıl artık geber ııyykk 3 gün gecikti diye....

ne bu böle yaa adet dediğin vaktinde gelmeli en kısa zamanda gitmeli yaaa of :))))

kızlar yalız süt kızım masmavi gözler bembeyaz tenş maşallah çook güzel :)) bizim kız onun yanında zeytin gibi kalıyo oda peynir :))

yaaa ne çabuk yazıyosunuz ben kucagımda yagızla yazamıyom durmuyo sıpa kucak falan hak getire neyse ben igdiyim çorbasını içireyim

ah canım beniim kıyamam yaaaa nekadarda küçükmüşş....
canım yaa ne güzel gönüllüsün yaa süper bende yerinde olsam aynısını yapardım vallaha yaa.......
büyük sevap vallaha.... süper yaa.....

aaaa..bilmiyordum..
ferrum veriyorum..damla..

kızlar yalız süt kızım masmavi gözler bembeyaz tenş maşallah çook güzel :)) bizim kız onun yanında zeytin gibi kalıyo oda peynir :))

ayy maşallah yaa onlara güzeller yaa nolursa olsun hepside çokk güzeller yaaaaaa.......

yaaa ne çabuk yazıyosunuz ben kucagımda yagızla yazamıyom durmuyo sıpa kucak falan hak getire neyse ben igdiyim çorbasını içireyim

beliz pusete kendi uyudu ben dırdırdan geri kalmayım diye fedakar yavrum benim ondan böle yazabiliyom ben :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…