2009 Eylül Anneleri

saol zeynocuuummmmmmmmm amiinn :))
ben iyiyim evimde ve çekirdek ailemle mutluyum tatlımcım :))

gökşen ellerini çırpıyo alkış yapıyo ama biz sürekli alkış yapıyoduk onun yanında :) bide bay bay yapamayı öğrendi bazen yapıyo çok sevimli oluyo ama :)

belizde bişiy oldumu oley çekiyo alkışlıyo meksika dalgası yapıyo soonacıımına biri geldimi hoşgeldiniz beyamca diyo ellerini öpüyo kolonya şeker tutuyo giderkende Allahaısmarladık yine gelin bekleriz inş diyo yaaaaaaaaaaaaa :))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hb ebrucum okarışımı bende yaptım içmedi sıpa bikere verebilmiştim zorla gerçekten faydası oluyo ardından balgam çıkarmıştı
rejım konusun çok pis gaza geldim hepinizi geçerim valla bu hızla ama benim boyum hepinizden kısa kilo 68((

gamze allah iyiliğini versin emi bende güzel güzel okuyorum maşallah belize diyorum bi bbaktımki cümlenin sonunda dalga geçiyomussun :)

ya ben de " hoşgeldiniz" kısmına kadar maşallah diye diye saf saf okuyodum yaaa
Allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

gamze allah iyiliğini versin emi hoşgeldınıze kadar olan kısımdan gerçekten sandım ooo maşallah falan diyom cümlenin sonuna çaktım :)))

ya kızlar benim dün çok az bi kanamam oldu koca gun bi kaşık bile gelmemiştir bıdaha yok bu ne oluyo şimdi anlamadım

gamzecim belize de ecmis olsun
havalardan heralde bu oksuruk buhar mi yapsam aksama acaba onu dusunuyorum fayda eder belki
gulcan hosgeldin size de gecmis olsun
bacim sende gel katil rejim yapanlar grubumuza

saol canım beniiimm :))))
evet mutlaka buhar yap çok rahatlıyo nefesleri canım yaa.. en doğal yöntem nede olsa....

gamze yarildim benimki de kosarken obua calabiliyor

oo süper süper onun adı aliiiş o yaparr :)))))))))))

gamze allah iyiliğini versin emi bende güzel güzel okuyorum maşallah belize diyorum bi bbaktımki cümlenin sonunda dalga geçiyomussun :)

ahhahahahahaaaaa amaaan öle espri yapayım dedim ama böle ciddiye alınacağımı tahmin edememiştim :))))))))))))))))

ya ben de " hoşgeldiniz" kısmına kadar maşallah diye diye saf saf okuyodum yaaa
Allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

ahahahahahaaaaaaa amiiiinnn vee sanada maşallah yavrucum :)))
ya bu arada sana hep eylülmü dicez gerçek adını sölemicenmi :)))
yada söledinde benmi kaçırdım :)))))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: ya kapatıyorum sayfayı
ağzımdaki çayı püskürttüm
monitör rezil oldu yaaa

hahahahaaaa daha çay içmeyi bilmiyon buraya takılıyon şekerim dendee oooofffff pipetle içilen içecekler tercik et ozaman canım burayı okurkene daha rahat edersin :))))))))))))))))))
:roflol::roflol::roflol:

gamze allah iyiliğini versin emi hoşgeldınıze kadar olan kısımdan gerçekten sandım ooo maşallah falan diyom cümlenin sonuna çaktım :)))

hahahahahahahaha sende çok yaşa gülcanım yaaa valla asıl siz beni güldürdünüz sağolunn :))))))

valla gamze geldin nese getirdin heeeee :))

meryemcim limon zeytinyag ve seker miydi karisimin icindekiler
neyden ne kadar tekrar bi yaziverir misin reca etsem

ayyy canımm sağol :))
sevindirik oldum şahsen bizzat kendim :)

ikimizinde aynı yerde jeton düşmüş cnm

çok şükür.. bunada şükür :)))))))))))))))))

gittim ben iyi akşamlar herkese
çok coşmayın sabah geçmişi okurken kıpkırmızı olmiyim gülmekten

hoççakal şekerim ama çaysız gel sonra rezil oluyosun bak benden sölemesi :)))))))))))

ya kızlar benim dün çok az bi kanamam oldu koca gun bi kaşık bile gelmemiştir bıdaha yok bu ne oluyo şimdi anlamadım

ya düzensizlik oluyo demi.. bendede oldu 3. adetimde bakalım bu ay nasıl olcak... gecikti geldi sonra gelmedi felan... hayır insan nasıl geçiriyo o günleri nasıl korkuyo... off of..... düzene girsekte kurtulsak yaa.. bikaç kişiden daha duydum normal herhalde yaa....

reyhancım ben araştırdım vereyim diye sonra vazgeçtim drumda ane sütü alıyo düzenlide besin aldığı için gerek görmedi sen veriyomusun ?

ya veriyordum..bizim doktorumuz vermişti..ben de araştırma yapmıştım..türk sularında yeteri kadar flor varmış..ama dr verdiği için devam etmiştim..
sonra, ctesi başka doktora götürdüm yulayı..bir prof'a..o da kullanma dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…