saol canim benimmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangercekten iyi gelişmiş bebeğin kırk bin kere maşaallah ...
canım bodrumdamı bu aradığın şey seni yahuuu :)))
ben izmire gidiyom doktora...
ama alt komşum uğur bey bodrumun en iyi çocuk dr.uymuş....
istersen ayarlarız bişiler....
bu arada belizde baba dede mama meme ve ve (ver ver anlamında ) diyo alkış filan yok zor oturuyo ama fırıldak gibi dönüyo kıpır kıpır... ama biz IQ dan çok dırdırcı bir annenin kızı olmasına bağlıyoruz bu durumu :))))))))))))))) :roflol::roflol:QUOTE]
bende 1dk susmuyom sekerrrrrrrlaelaelaelaelae palyolca oldum resmen yaaaaaa walla simdiden doktor sterssine girdim gemzeeeee
iyidir gamzem seni sormalı. düğünleri yaptık ikimiz de. gerçi benim sırada 1 kaynım ve 1 görümcem daha var :) sonra şükür bitiyor :))))
benimde 2 ablam var evlenecekkkkkkkkkkkkvereliniortakvereliniortak
handancım inşallah hemencik geçer canım ya. olacak arada bunlar napalım. bir sorun olmasın da azcık dinlenir kuzu. sen de üzme kendini olur mu canım.
gamze git annem hepsine sen git walla bana uyar :)
ben azcık kaçam işler bastırdı. oğluma geç gidiyom yoksa. öptüm şincilik.
ahh handan keşke:) ama bızım uzayacak gibi daha beklıyoruz
off cnm ya geçmiş olsun böle böle büyüyecekler işte öksürükle ateşlehandan cok gecmis olsun
benim oglumda geceden beri oksuruyor((
EBRU ve HANDAN gecmis olsun kizlar bebeciklerinize birinizin ki dis yuzunden herhalde ebru seker sende alisime ihlamur ver yatmadan buturlu yiyecek vermeyin bugun oksurunce onlarda hicik yapip daha cok oksurtuyor seker
handan geçmiş olsun
sonucunda da inci gibi dişleriniz olsun inşallah
saol cnm inşallahhhh olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?